Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κι όμως δεν γυρνάει το firmware στο εργοστασιακό σε όλα τα drives.

Και επειδη ο φίλος gagas_thess πρέπει να έχει από τα πρώτα άρα hitachi drive δεν του κάνει τίποτα οπότε θα συνεχίζει να μπορεί να παιζει τα αντίγραφα του(Για τα καινούργια παιχνιδια xgd3 δεν ξέρω αλλά τα παλιά θα συνεχίσει να τα παιζει όπως τα έπαιζε μεχρι σήμερα)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια σκεφτομαι να παρω ενα xbox για τον ξαδελφο μου

2 ερωτησεις

*Εχω βρει αυτην την εκδοση

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7435/Microsoft-XBOX-360-4-GB-New-Edition-Slim-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1

Να την παρω απο το συγκεκριμενο μαγαζι (δεν ακουγονται κ τα καλυτερα) μιας κ ειναι η πιο φτηνη ή οχι??

*Επειδη εχει Monitor μονο με vga θυρα υπαρχει τετοιο καλωδιο για αυτην την εκδοση του xbox??

Δημοσ.

Εγω προσωπικά θα σου πρότεινα να το αγοράσεις από όποιο μαγαζί θελεις εκτός αυτού γιατί μόνο καλά λόγια δεν θα ακούσεις γι' αυτό το κατάστημα.

Δημοσ.

*Εχω βρει αυτην την εκδοση

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7435/Microsoft-XBOX-360-4-GB-New-Edition-Slim-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1

Να την παρω απο το συγκεκριμενο μαγαζι (δεν ακουγονται κ τα καλυτερα) μιας κ ειναι η πιο φτηνη ή οχι??

όχι

το ΠΛΑΙΣΙΟ έχει και ένα controller δώρο

http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Microsoft-XBOX360/Microsoft-XBOX360-4GB-and-Microsoft-Wireless-Controller.htm

*Επειδη εχει Monitor μονο με vga θυρα υπαρχει τετοιο καλωδιο για αυτην την εκδοση του xbox??

ναι

Δημοσ.

· Beacons. We want to make it easy for you to connect with friends over your favorite games on Xbox LIVE, so we are introducing Beacons to the service. Beacons are a way to tell your Xbox LIVE and Facebook friends that you want to play a game on Xbox LIVE. By setting a Beacon, you tell Xbox LIVE what you want to play. Then, Xbox LIVE lets you know when friends are playing or want to play the same game. With Beacons, no matter what you're currently doing on Xbox LIVE your friends know that it's ok to ask you to play your Beaconed games. Imagine sending out a Beacon to let your friends know you're interested in playing "Halo," while watching a movie on Netflix. It's about making it easier for you to share and discover games and multiplayer opportunities with friends on Xbox LIVE.

· Cloud Storage for Game Saves and LIVE Profile. Here at Xbox LIVE we listen to your feedback. We are making it easier for you to sign into your Xbox LIVE account from any console at any time to access your game saves and full profile, including items such as Microsoft Points to make purchases, Achievements and friends. Cloud storage will allow you to enjoy the same great Xbox LIVE gaming experience even when you're not in your own living room by giving you the option to store your "game saves" securely in the Xbox LIVE cloud instead of on a portable memory unit or your console's hard drive. Gone are the days of "gamertag recovery." Now all you need to do is sign in, no matter where you are!

Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτόΓίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό

Δημοσ.

Πολύ καλά νέα. Να το cloud saving που περιμέναμε, η λύση από το απίστευτα εκνευριστικό (όσο και αργό) gamertag recovery.

Δημοσ.

Πολύ καλά νέα. Να το cloud saving που περιμέναμε, η λύση από το απίστευτα εκνευριστικό (όσο και αργό) gamertag recovery.

Χρειαζεται Gold, ή απλο account για να εχουμε το cloud feature? Επισης θελει να φορας και το τελευταιο update της κονσολας, ή οτι εχεις πανω?

Δημοσ.

Δηλαδή τι ακριβώς θα κάνει αυτό το cloud saving και θα γίνει το gamertag recovery ποιο γρήγορο.

Πολύ απλά όλα τα game saves και οι πληροφορίες του gamertag θα αποθηκεύονται (και; ) στο "Cloud", δηλαδή στους servers της MS. Δεν θα εξαρτόμαστε από το σκληρό δίσκο ή την memory card. Συνεπώς αν παίξουμε σε άλλη κονσόλα (ή πχ. αλλάξουμε δίσκο στη δικιά μας) θα αποφύγουμε το χρονοβόρο recovery, που όσοι το έχουν "υποστεί" καταλαβαίνουν καλύτερα τι εννοώ. Είναι ένα feature που ζητούσε η κοινότητα εδώ και καιρό. Νομίζω ότι σε λίγο καιρό θα συμπεριληφθεί στις δυνατότητες του PSN+, άρα ήταν αναγκαίο να μπει και στο XBL.

Χρειαζεται Gold, ή απλο account για να εχουμε το cloud feature? Επισης θελει να φορας και το τελευταιο update της κονσολας, ή οτι εχεις πανω?

Νομίζω δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα, τουλάχιστον στις χθεσινές αναρτήσεις των Major Nelson και σία δεν περιέχονται περισσότερες λεπτομέρειες. Η δική μου εκτίμηση είναι πως θα απευθύνεται στους Gold χρήστες (στο κάτω-κάτω απ' όσο ξέρω η συντριπτική πλειοψηφία έχει χρυσή συνδρομή). Λογικά θα υπάρχει κάποιου είδους επιλογή αν θέλουμε να σώζουμε τοπικά ή στο Cloud, γιατί αν πχ. κάποια στιγμή μας κοπεί το Internet τι γίνεται; Δεν θα μπορούμε να παίξουμε; Και τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος φάει ban και χάσει δια παντός το Internet;

Θα πρέπει να υπάρχουν και τοπικά τα saves και με κάποιο τρόπο να συγχρονίζονται με το Cloud. Αν όντως ισχύσει αυτό, θα πρέπει να υπάρχει το σχετικό μενού στο dashboard, άρα -πάλι λογικά- θα πρέπει να αναβαθμιστεί και αυτό.

Τελοσπάντων, εγώ κάνω διάφορες υποθέσεις και δεν έχει νόημα να τις παραθέσω όλες γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς και χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα.

Δημοσ.

Δηλαδή με αυτόν τον τρόπο ο δίσκος θα είναι σχεδόν άχρηστος αν δεν κατεβάζεις dlc υλικό από το xbox live και τον εχεις μόνο για saves παιχνιδιών έτσι δεν είναι?

Και δηλαδη όταν κάνεις recovery gamertag θα γίνονται recovery και τα save του κάθε παιχνιδιού?

Και αυτή η επιλογή αναμένετε να ενεργοποιηθεί από το dashboard update Αυγούστου που θα αλλάξει και εξ ολοκλήρου το μενού του 360?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...