Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο απίθανο να βρείς πλέον PS3 fat καινούργιο, και ειδικότερα 60GB. Πιο πολύ μεταχειρισμένο παίζει να βρείς.

Σε μεταχειρισμένο προσανατολίζομαι, όχι καινούριο.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε μεταχειρισμένο προσανατολίζομαι, όχι καινούριο.

Δεν αξίζει μεταχειρισμένο κατα την γνώμη μου. Δεν ξέρεις πόσες ώρες έχει δουλέψει, και αυτό είναι μέιον φυσικά, αφού ανεβαίνουν οι πιθανότητες για YLOD.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι την Ε3, όπως θα κάνω και εγώ. Εκεί μπορεί να ανακοινωθεί price drop.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Eγω επιμενω.Πηγαινε σε slim:p

Και παρε αν θες μεταχειρισμενο ps2.

Ετσι και αλλιως υπαρχουν καποιες ΗD επανεκδοσεις για ps2 games στο ps3.

GoW 1+2,Πακετο Tomb raider,βγαινει το πακετο sotc-ico.Και υπαρχει εντονη φημολογια για πακετο MGS.

Δημοσ.

Δεν αξίζει μεταχειρισμένο κατα την γνώμη μου. Δεν ξέρεις πόσες ώρες έχει δουλέψει, και αυτό είναι μέιον φυσικά, αφού ανεβαίνουν οι πιθανότητες για YLOD.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι την Ε3, όπως θα κάνω και εγώ. Εκεί μπορεί να ανακοινωθεί price drop.

Μα αν το πάρω, μόλις το πάω σπίτι θα το ανοίξω, θα το κάνω βίδες, θα του κάνω reflow, καθάρισμα της σκόνης, τοποθέτηση νέας πάστας και τοποθέτηση νέου ανεμιστήρα :D :P

Δε νομίζω να γίνει price drop, αλλά και να γίνει, δε μ αρέσει το slim το μαύρο. Έχω και ένα θέμα αισθητικής. Συν τα κομμένα features που έχει.

Eγω επιμενω.Πηγαινε σε slim:p

Και παρε αν θες μεταχειρισμενο ps2.

Ετσι και αλλιως υπαρχουν καποιες ΗD επανεκδοσεις για ps2 games στο ps3.

GoW 1+2,Πακετο Tomb raider,βγαινει το πακετο sotc-ico.Και υπαρχει εντονη φημολογια για πακετο MGS.

Αφού είπαμε είναι ακριβό ακόμη. Αν δεν βρώ 60gb phat θα περιμένω είτε να πέσει το slim στα 150 μεταχειρισμένο (δλδ 200 καινούριο) και καλύτερα να βγει σε άσπρο (μαύρο δε μ αρέσει) είτε θα περιμένω για το project cafe (που θα παίζει και τα παιχνίδια του wii).

Τσ gow δε μ αρέσουν τόσο πολύ , τα tomb raider μ αφήνουν αδιάφορο, μόνο το πακέτο sotc-ico είναι ενδιαφέρον πραγματικά.

Τα ps2 παιχνίδια που θέλω να δω, δε νομίζω PDS13 να βγουν ως επανεκδόσεις :P

Κάποια από αυτά είναι okami, final fantasy X, X-2, Kingdom Hearts 1 και 2, (το 2 το έχω κιόλας), όλα τα Personna, το Odin Sphere, τα Ratchet and Clank, τα Jax, το Xenosaga, τα Naruto ίσως, γενικά είναι πολλά :P Άντε και τα 2 gow.

Δημοσ.

Μα αν το πάρω, μόλις το πάω σπίτι θα το ανοίξω, θα το κάνω βίδες, θα του κάνω reflow, καθάρισμα της σκόνης, τοποθέτηση νέας πάστας και τοποθέτηση νέου ανεμιστήρα :D :P

Δε νομίζω να γίνει price drop, αλλά και να γίνει, δε μ αρέσει το slim το μαύρο. Έχω και ένα θέμα αισθητικής. Συν τα κομμένα features που έχει.

εγώ πάλι ακριβώς το αντίθετο, το fat μου φαινόταν πολύ μεγάλο και όχι ιδιαίτερα προσεγμένο με την μεγάλη του γυαλιστερή επιφάνεια και τη spiderman γραμματοσειρά. αν και περίμενα μια slim έκδοση σαν μια βελτιωμένη έκδοση λιγότερο για αισθητική αλλά από άποψη αξιοπιστίας κυρίως, υπερθέρμανσης, κατανάλωσης θορύβου... και μεταξύ μας τα κομμένα features δεν αξίζουν και τόσο πολύ το κόπο για να βρεις τέτοια κονσόλα

Δημοσ.

εχει πολυ ωραια ατμοσφαιρα,απλα προς το παρον αν και εχω παιξει αρκετα,βλεπω οτι δεν ειναι και τοσο open world,δηλαδη οι αποστολες ειναι συγκεκριμένες και ενω μπορεις να πας και αλλου δεν εχει νοημα γιατι δεν εχει κατι να κανεις.

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου αυτή η κίνηση είναι ο ορισμός του τι εστί πραγματικό customer support....με ένα καινούριο 360s 250GB συν 12 μήνες δωρεάν gold συνδρομή για το Live,πραγματικά μπράβο στην M$...πιστεύω οι κάτοχοι παλαιότερων 360 κάθε μέρα θα κάνουν προσευχές για να τους παρουσιαστεί πρόβλημα μέχρι να περάσουν το update!!!

Δημοσ.

το λοιπον . Το ΧΒΟΧ μου ειναι απο τα πρωτα που ειχαν κυκλοφορησει το ειχα παρει κανα 2 μηνες μετα την επισημη κυκλοφορια του . Ειναι σπασμενο για να πεσει αντιγραφα . Αν βαλω το νεο firmware θα κλειδωσουν τα αντιγραφα ? Θελω να το περασω ετσι ωστε σε περιπτωση που βγαλει το error και παει για αντικατασταση απο την microsoft να επωφεληθω ενα νεο με HDMI και μεγαλυτερο σκληρο ( απο οσο διαβασα ) . Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν θα κολλαει ? Κανα serial ? ή οτιδηποτε πριν το κανω update ?!?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...