Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cloud Saving υπάρχει στο PSN Plus.

Ω δλδ πρέπει να πληρώσεις για να έχεις cloud saving; πφφφ...τεσπά, τουλάχιστον υπάρχει το feature, έστω και με πληρωμή. Το Live θα έπρεπε να το έχει εξίσου τόσο στο 360 όσο και στο GamesForWindows. Το cloud saving στο steam στο pc τα σπάει απλώς.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ω δλδ πρέπει να πληρώσεις για να έχεις cloud saving; πφφφ...τεσπά, τουλάχιστον υπάρχει το feature, έστω και με πληρωμή.

Στο 360 το δίνουν τσάμπα; :rolleyes:

Δημοσ.

Στο 360 το δίνουν τσάμπα; :rolleyes:

διάβασες το ποστ μου πιο πάνω καλά ή μόνο την πρώτη γραμμή; :P

Εδώ και μήνες λέω πως είναι απαράδεκτο που το live ΔΕΝ έχει cloud saving. Και γενικά περιμένω και στο psn να το φέρουν ως δωρεάν feature. Προσωπικά, το psn plus για μένα δεν έχει λόγο ύπαρξης, άσε που έχει πατώσει εντελώς. ΄Η να το έχει "τσάμπα" το psn η sony (εξάλλου το κατιτίς σου το δίνεις και για το psn έμμεσα) όπως πολύ καλά έχει προσπαθήσει ως τώρα ή αν είναι να πρέπει να πληρώσεις για features, ας το κάνει με πληρωμή να τελειώνουμε. - κάτι που φυσικά δε θα ήθελα.

Αν και τα πράγματα προς τα εκεί οδεύουν βλέπω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσωπικά, το psn plus για μένα δεν έχει λόγο ύπαρξης, άσε που έχει πατώσει εντελώς.

Ε κατσε ρε συ cortaN@,ποτε πηρες ps3 και πληρωνεις και plus για να εχεις αποψη?:P

Εδω εγω που διαβαζω καθε μερα ps3 news,αποψεις και γενικα ενημερωνομαι περισσοτερο για το ps3,δεν εχω βγαλει τελικο συμπερασμα,εσυ πως τα καταφερες?:P

Δημοσ.

Ε κατσε ρε συ cortaN@,ποτε πηρες ps3 και πληρωνεις και plus για να εχεις αποψη?:P

Εδω εγω που διαβαζω καθε μερα ps3 news,αποψεις και γενικα ενημερωνομαι περισσοτερο για το ps3,δεν εχω βγαλει τελικο συμπερασμα,εσυ πως τα καταφερες?:P

Είμαι ο flash, ενημερώνομαι άμεσα :P

Πέρα από την πλάκα τώρα, να πληρώσω για online gaming, ξέρεις την άποψή μου...δεν υπάρχει περίπτωση. Το έχουμε ξανασυζητήσει όταν συγκρίναμε τα live και psn αντίστοιχα. Για τον ίδιο λόγο ΔΕΝ πληρώνω live. Live gold έχω χρησιμοποιήσει συνολικά 4 μήνες, ο 1ος μήνας ήταν ο δωρεάν με την αγορά του 360 phat, o 2ος με την αγορά του 360 slim (σου δίνουν ένα μήνα δωρεάν live gold σαν τυράκι), ο 3ος και ο 4ος μήνας ήταν από redeem codes που βρήκα ως κουπόνια σε 2 παιχνίδια (τα Halo 2 και gears of war 1) και προσέφεραν 1 μήνα και πάλι δωρεάν live gold. Δε λέω, απίστευτη φάση, μόνο και μόνο το sky player τα αξίζει με τις δυνατότητες media, αλλά να πληρώσω για online υπηρεσία, όχι...

Για το psn σου έχω ξαναπεί πως έχω psn account σε ps3 φίλων καιρό τώρα, πως επίσης έχω δει αρκετά παιχνίδια του ps3 που πραγματικά αξίζουν και με την ίδια οπτική σου λέω πως το psn plus είναι για πέταμα. Δηλαδή να πληρώνω κιόλας για το σπαρτιάτικο psn plus; Για μένα προσφέρει πολύ λίγα παραπάνω και ενγένει ξαναλέω ΔΕΝ πρόκειται να πληρώσω για online gaming είτε λέγεται live είτε psn είτε Nintendo είτε steeam.

Για να ολοκληρώσω, από online υπηρεσίες μου αρέσει περισσότερο το steam με διαφορά, μετά το Live ως περιβάλλον (αλλά με τη μισή λειτουργικότητα επειδή πρέπει να το πληρώσεις για online gaming), μετά το psn και τέλος το GamesForWindows Live που για μένα είναι πολύ πίσω αυτή τη στιγμή από το steam.

Για ps3, σκοπεύω να αγοράσω ένα ps3 60gb fat που όντως είναι εξαιρετικό piece hardware. Έστω και αν δεν έχει linux τώρα, ίσως του βάλω CFW και linux μαζί. Τα ps3 slim δε με ψήνουν καθόλου ούτε στην τιμή απόκτησης που τα πλασάρει τώρα η sony ούτε στην ποιότητα κατασκευής τους και επιπλέον δε μ αρέσουν και αισθητικά καθόλου. Μου θυμίζουν τοστιέρα. (αν και αυτό είναι προσωπικό, μπορεί για κάποιον άλλο να ναι όμορφο το design τους στο μάτι). Το μόνο που κάπως την πάλευε αισθητικά ήταν η σπέσιαλ έκδοση του ps3 slim white FF13 με τη Lightning πάνω. Αλλά νομίζω αυτό βγήκε μόνο Ιαπωνία.

Και μιας και μίλησα για ps3 phat και slim, να τονίσω εδώ πως προσωπικά το μειωμένο βάρος του sixaxis μου αρέσει πολύ, σε σχέση με το βαρύτερο dualshock 3. Το ίδιο ισχύει και για το ενσύρματο controller του 360 που το θεωρώ πολύ πιο ιδανικό σε βάρος και πιο κατάλληλο για πολύωρο gaming από το πιο βαρύ ασύρματο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειμαστε εκτος θεματος οποτε δεν θα επεκταθω(αν και θα ηθελα να γραψω περισσοτερα).

Δεν θυμομουν οτι δεν πληρωνες live,οποτε οκ.

Aλλα θα επρεπε να εχεις ηδη ps3 για να παιζεις τζαμπα(οταν δεν κανουν ντου χακερς:D).

Για το plus οι περισσοτεροι που ξερω και ειναι συνδρομιτες,ειναι απολυτα ευχαριστημενοι.Υπαρχουν ομως πολλοι που δισταζουν να δοκιμασουν(οπως εγω).

To slim μου αρεσει περισσοτερο(απ'ολες τις αποψεις) απο το 60αρι που εχω.Αλλα πριν το παρω(το slim),ειχα την ιδια αποψη με σενα.

Το ενα μπορει σε μεγεθος να ειναι τοστιερα αλλα το αλλο ειναι πλυντηριο πιατων.:P

Επειδη εχω sixaxis και dualshock,εχω διαφορετικη αποψη.Προτιμω το βαρος του DS.

Δημοσ.

Ειμαστε εκτος θεματος οποτε δεν θα επεκταθω(αν και θα ηθελα να γραψω περισσοτερα).

Δεν θυμομουν οτι δεν πληρωνες live,οποτε οκ.

Aλλα θα επρεπε να εχεις ηδη ps3 για να παιζεις τζαμπα(οταν δεν κανουν ντου χακερς:D).

Για το plus οι περισσοτεροι που ξερω και ειναι συνδρομιτες,ειναι απολυτα ευχαριστημενοι.Υπαρχουν ομως πολλοι που δισταζουν να δοκιμασουν(οπως εγω).

To slim μου αρεσει περισσοτερο(απ'ολες τις αποψεις) απο το 60αρι που εχω.Αλλα πριν το παρω(το slim),ειχα την ιδια αποψη με σενα.

Το ενα μπορει σε μεγεθος να ειναι τοστιερα αλλα το αλλο ειναι πλυντηριο πιατων.:P

Επειδη εχω sixaxis και dualshock,εχω διαφορετικη αποψη.Προτιμω το βαρος του DS.

Έλα ρε θα πληρώσεις για online;; Σιγά μην πληρώσεις κιόλας, έχεις που έχεις το data mining και όλα τα άλλα statistics, θα πληρώνεις κιόλας για τέτοια συμπεριφορά απέναντι στους χρήστες; Valve και πάλι Valve. Γράφτην τη sony και την ms στα παπούτσια σου όπως εγώ και τράβα παίξε στο pc και στο steam.

Φυσικά και ΔΕΝ πληρώνω, μπορεί να έχω 360 και να το προτιμώ, βλέπω όμως τα θετικά και τα αρνητικά. Και αυτή τη στιγμή τα δύο μείον του 360 είναι πως πληρώνεις το online gaming και επίσης πως δεν έχουν εκμεταλλευτεί το kinect όπως έπρεπε (πρέπει να βγουν hardcore παιχνίδια και επιπλέον να βγάλουν και hybrid παιχνίδια που χρησιμοποιείς τον controller για να κινείσαι και το kinect για τα υπόλοιπα ή κάτι αντίστοιχο), άσε που είναι και πανάκριβο. 75 με 80 ευρώ πρέπει να πάει η τιμή του. Τα συν της κονσόλας τα έχω αναφέρει πολλές φορές, μην τα ξαναλέμε :P

Όταν ήταν ν αγοράσω κονσόλα πριν τρία χρόνια, σαφώς το xbox360 ήταν η καλύτερη επιλογή τότε και ταυτόχρονα μου αρέσουν περισσότερο τα παιχνίδια του, οπότε πήγα σε 360. Μετά ενδιάμεσα αγόρασα το slim γιατί το βρήκα σε εξαιρετική τιμή (130 ευρώ καινούριο) και φλάσαρα το 360 το phat, ενώ το slim το έχω σε άλλο μέρος και με αυτό μπαίνω online. Τώρα είναι καλύτερη περίοδος για να επιλέξει κάποιος ps3, γι αυτό και το σκέφτομαι, πάντα όμως σε μια τιμή που θα είναι κοντά στα 200 ευρώ. Το online gaming στις κονσόλες δε με συγκινεί ιδιαίτερα (μ αρέσει περισσότερο στο pc), οπότε δε με καίει το θέμα του online gaming. Στο live π.χ. μ αρέσει η gold όχι τόσο για το online όσο για τα υπόλοιπα καλούδια, φυσικά θα έριχνα και ματσάκια online αν ήταν free. Με άλλα λόγια, το ps3 δε θα το αγόραζα για το online για καμία. Το ps3 θα το ήθελα για κάποια όμορφα exclusives και επίσης για ps2 παιχνίδια (by far η καλύτερη κονσόλα ever) και για το super audio cd. Έχω αρκετά δισκάκια σε SACD και δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να τα ακούσω σε ποιότητα Super Audio ως τώρα.

Γενικά από design έχει ένα θεματάκι η sony αλλά ως μη το κάνουμε θέμα. Π.χ. και στο ps3 phat με χαλάει η γραμματοσειρά με το PLAYSTATION 3. Μου θυμίζει το SPIDERMAN 3.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν το βλεπω να γινομαι συνδρομητης ετσι και αλλιως.Βεβαια θα μου δοθει η ευκαιρια να το δοκιμασω και βλεπω(ελπιζω συντομα:P).

Για την συμπεριφορα που λες.Δεν εχει καμια σχεση.Εγω θα κοιταξω τι ειναι καλυτερο για μενα.Αν ημουν βεβαιος οτι θα αξιζε για μενα το psn plus θα ημουν συνδρομητης.

Για το online και εγω δεν καιγομαι(γι αυτο και θα ξενερωνα αν μου επεβαλαν να πληρωσω για αυτο),αλλα καλο ειναι να υπαρχει(εχω περασει αρκετες ωρες με καποια games).Το psn plus δεν εχει να κανει με το online gaming, αλλα με τον αν σε συμφερουν ή οχι οι προσφορες του.Περισσοτερο εξαρταται απο το ποσες αγορες κανεις καθε μηνα.Αλλους θα τους συμφερει και αλλους οχι.

Ειλικρινα στο 60αρι δεν εβαλα ποτε ps2 game για να παιξω(αν και γι αυτον τον λογο ηθελα 60αρι).Ολα τα καλα παιχνιδια τα ειχα παιξει τα προηγουμενα χρονια.Οkami,gow2,sotc και ff12 ηταν τα τελευταια παιχνιδια που επαιξα εκει.

Ειναι καλο να υπαρχει BC,αλλα στην πραξη τελικα μου ηταν αχρηστο.

Δημοσ.

Δεν το βλεπω να γινομαι συνδρομητης ετσι και αλλιως.Βεβαια θα μου δοθει η ευκαιρια να το δοκιμασω και βλεπω(ελπιζω συντομα:P).

Για την συμπεριφορα που λες.Δεν εχει καμια σχεση.Εγω θα κοιταξω τι ειναι καλυτερο για μενα.Αν ημουν βεβαιος οτι θα αξιζε για μενα το psn plus θα ημουν συνδρομητης.

Για το online και εγω δεν καιγομαι(γι αυτο και θα ξενερωνα αν μου επεβαλαν να πληρωσω για αυτο),αλλα καλο ειναι να υπαρχει(εχω περασει αρκετες ωρες με καποια games).Το psn plus δεν εχει να κανει με το online gaming, αλλα με τον αν σε συμφερουν ή οχι οι προσφορες του.Περισσοτερο εξαρταται απο το ποσες αγορες κανεις καθε μηνα.Αλλους θα τους συμφερει και αλλους οχι.

Ειλικρινα στο 60αρι δεν εβαλα ποτε ps2 game για να παιξω(αν και γι αυτον τον λογο ηθελα 60αρι).Ολα τα καλα παιχνιδια τα ειχα παιξει τα προηγουμενα χρονια.Οkami,gow2,sotc και ff12 ηταν τα τελευταια παιχνιδια που επαιξα εκει.

Ειναι καλο να υπαρχει BC,αλλα στην πραξη τελικα μου ηταν αχρηστο.

Μήπως να ανταλλάξουμε κονσόλες λέω εγώ; :P :P Να μου δώσεις εσύ το phat ps3 και να σου δώσω εγώ το phat 360, φλασαρισμένο κιόλας από τα ίδια μου τα χέρια; Χαχά! Εγώ έχω κατά νου τουλάχιστον 15 παιχνίδια από ps2 που θα ήθελα να παίξω και γενικά είναι όμορφο σε μια συσκευή να μπορείς να αναπαράγεις όλη τη γκάμα παιχνιδιών playstation. Είναι κάτι σαν 3σε1.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μήπως να ανταλλάξουμε κονσόλες λέω εγώ; :P :P Να μου δώσεις εσύ το phat ps3 και να σου δώσω εγώ το phat 360, φλασαρισμένο κιόλας από τα ίδια μου τα χέρια; Χαχά! Εγώ έχω κατά νου τουλάχιστον 15 παιχνίδια από ps2 που θα ήθελα να παίξω και γενικά είναι όμορφο σε μια συσκευή να μπορείς να αναπαράγεις όλη τη γκάμα παιχνιδιών playstation. Είναι κάτι σαν 3σε1.

Δεν εχεις ps2?:P

Δημοσ.

Δεν εχεις ps2?:P

Όχι, την προηγούμενη γενιά είχα επιλέξει το GC (όταν το αγόρασα στα 100 ευρώ με το Super Mario Sunshine μαζί, το ps2 κόστιζε εδώ 220 ευρώ), το οποίο είναι και η αγαπημένη μου κονσόλα με τρομερές παιχνιδάρες. Αρκετές φορές τα τελευταία 2 χρόνια έχω σκεφτεί να αγοράσω ps2 (από τότε εννοείται που έχει πέσει στα 100 ευρώ), αλλά κάθε φορά σκέφτομαι πως 100 ευρώ τώρα είναι πολλά για το κόστος του ps2, έπειτα το σχέδιό του δε μ αρέσει καθόλου όμως (χειρότερο από ps3) και κυρίως έχω κατά νου το phat ps3 στα 60gb. Να σε ρωτήσω και κάτι, το δικό σου 60gb κάνει θόρυβο όταν τρέχεις παιχνίδι/ταινία;

Δημοσ.

Για ps3, σκοπεύω να αγοράσω ένα ps3 60gb fat που όντως είναι εξαιρετικό piece hardware. Έστω και αν δεν έχει linux τώρα, ίσως του βάλω CFW και linux μαζί.

Λίγο απίθανο να βρείς πλέον PS3 fat καινούργιο, και ειδικότερα 60GB. Πιο πολύ μεταχειρισμένο παίζει να βρείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...