NickTG Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μήπως είστε λίγο oftopic γιατί ξεκινήσατε διαμάχη των 2 κονσολών σε ένα τοπικ που αφορά μόνο το xbox360. Για δοκιμάστε να συνεχίσετε τι διαμάχη σας εδώ. Που είναι η διαμάχη; Έχει ήδη το ένα και σκέφτεται αν θα πάρει και το άλλο. Δε θέλει να αποφασίσει ανάμεσα στα 2.
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ναι οκ δεν είναι διαμάχη αλλά για το ποιο από τις δυο να αγοράσει δεν είναι γι' αυτό το τοπικ που είναι αποκλειστικά για xbox360 και όχι για το αν θα αγοράσει ή όχι 360.
giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ναι οκ δεν είναι διαμάχη αλλά για το ποιο από τις δυο να αγοράσει δεν είναι γι' αυτό το τοπικ που είναι αποκλειστικά για xbox360 και όχι για το αν θα αγοράσει ή όχι 360. Χαλάρωσε, αν υπάρχει πρόβλημα, υφίσταται αρμόδιος ώστε να μας ενημερώσει. Εγώ ρώτησα αν αξίζει να πάρω xBox αυτή τη περίοδο, όπου έχει έλλειψη από Exclusives και απλά ανέφερα ότι έχω και PS3. Το πρόβλημα σου, μπορείς να μου πεις που είναι;
Cygnus Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 <ΧαζήΕρώτηση> Προφίλ και saved games από φλασαρισμένη κονσόλα θα έχουν θέμα σε καινούρια καθαρή κονσόλα και στο live; </ΧαζήΕρώτηση>
nzeppos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Θεωρητικά κανένα. Παίζουν όλα κομπλέ. Το δοκίμασα όταν πέρασα το προφίλ μου απ' την μπαναρισμένη κονσόλα στην καθαρή (μαζί με ολόκληρο το σκληρό δίσκο). Όλα τα saves, το DLC και φυσικά η πρόσβαση στο XBL δούλεψαν κανονικά. Αυτό βέβαια έγινε πριν 2 χρόνια περίπου. Δεν ξέρω αν στο ενδιάμεσο έχει αλλάξει κάτι.
orpheas2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά μια ερωτησούλα.Θα ήθελα να πουλήσω και καινούργια(1 βασικά..) και μεταχειρισμένα παιχνιδάκια..ξέρει κανείς πού?? Αθήνα ebay ίσως..?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
RedPanda Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 360のハードがクラッシュ(T-T) これまでプレイしたゲームを順次検証したかったのに。全部ニューゲーム・スタートと思うと萎える。あ~全部僕が悪いんですorz
nzeppos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Square Enix CEO Yoichi Wada’s Xbox 360 Crashed (T-T) On Twitter, Yoichi Wada, CEO of Square Enix, said he wanted to check out and play some games on his Xbox 360. Unfortunately for Wada-san his Xbox 360 crashed, (T-T) he tweeted. Wada-san says he thinks he will drop all of the new games he started. We hope Nier isn’t on that list. Wada-san said earlier in the week he was considering a second play through. Another interesting tidbit is the CEO of Square Enix is keen on Infinity Blade. Wada-san said he played until he got his character to level 12. Μάλλον με το "crashed" εννοούν RROD ή κάτι παρόμοιο; Κατά τ' άλλα:
cortaN@ Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Χαλάρωσε, αν υπάρχει πρόβλημα, υφίσταται αρμόδιος ώστε να μας ενημερώσει. Εγώ ρώτησα αν αξίζει να πάρω xBox αυτή τη περίοδο, όπου έχει έλλειψη από Exclusives και απλά ανέφερα ότι έχω και PS3. Το πρόβλημα σου, μπορείς να μου πεις που είναι; Έλλειψη exclusives δεν έχει. Λιγότερα exclusives από ps3 ναι - αν όμως προσθέσεις το Kinect η κατάσταση εξισορροπείται - Επίσης το τι promotion έχει η εκάστοτε έκδοση του παιχνιδιού λίγο έχει να κάνει. Και το portal 2 είχε μεγαλύτερο promotion στο ps3 λόγω steam στο psn, αλλά έκανε περισσότερες πωλήσεις στο 360. Και μέχρι τώρα τα 2 προηγούμενα παιχνίδια της Rockstar, τα GTA IV και Red Dead Redemption ήταν καλύτερα στο 360 οπότε δε βρίσκω λόγο γιατί να μη γίνει το ίδιο και για το L.A. Noire.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Επίσης το τι promotion έχει η εκάστοτε έκδοση του παιχνιδιού λίγο έχει να κάνει. Και το portal 2 είχε μεγαλύτερο promotion στο ps3 λόγω steam στο psn, αλλά έκανε περισσότερες πωλήσεις στο 360. Σχεδον με το που βγηκε το portal,επεσε το psn.Φανταζομαι οτι επηρεασε αρκετα αυτη η εξελιξη. Και μέχρι τώρα τα 2 προηγούμενα παιχνίδια της Rockstar, τα GTA IV και Red Dead Redemption ήταν καλύτερα στο 360 οπότε δε βρίσκω λόγο γιατί να μη γίνει το ίδιο και για το L.A. Noire. Εγω θα σου πω 2 λογους Ειναι lead platform η ps3 εκδοση και δειχνουν παντα αυτη στα video τους. Ακριβως το αναποδο γινοταν με τα 2 παιχνιδια που ανεφερες. Απο κει και περα συντομα θα μαθουμε.
cortaN@ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Σχεδον με το που βγηκε το portal,επεσε το psn.Φανταζομαι οτι επηρεασε αρκετα αυτη η εξελιξη. Εγω θα σου πω 2 λογους Ειναι lead platform η ps3 εκδοση και δειχνουν παντα αυτη στα video τους. Ακριβως το αναποδο γινοταν με τα 2 παιχνιδια που ανεφερες. Απο κει και περα συντομα θα μαθουμε. Εγώ είμαι υπέρ του steam και φυσικά υπέρ του steam στο psn. Και με το καλό να έρθει και το cloud saving! Απλά το τι promotion παίρνει ένα παιχνίδι δε μετράει πάντα,σκέψου πως και το deadspace 2 θεωρείται καλύτερο στο ps3 επειδή συμπεριέλαβαν και την έκδοση με το on-the-rails shooter, το deadspace: extraction από το Wii, και όμως στο 360 πούλησε περισσότερο. Στο L.A. Noire δε νομίζω να δούμε μεγάλες διαφορές, το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι πως η έκδοση για 360 θα είναι 3 dvd, ενώ στο ps3 1 δισκάκι blu-ray. Αν η μηχανή γραφικών του Noire είναι βασισμένη πάνω στη μηχανή γραφικών των 2 προηγούμενων παιχνιδιών της Rockstar, τότε δε θα υπάρχουν διαφορές νομίζω. Αν χρησιμοποίησαν τα spe's του ps3 ίσως να φανούν κάποιες διαφορές, αν και είμαι λίγο δύσπιστος έπειτα απ΄ό,τι έγινε με το crysis 2. Θέλω να πω πως και εκεί περίμεναν όλοι να είναι καλύτερο το ps3, αλλά στο τέλος δε συνέβη.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεν διαφωνω για το promotion,αλλα σιγουρα επηρεασε αρκετα το οτι επεσε το psn. Στο L.A. Noire δε νομίζω να δούμε μεγάλες διαφορές, το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι πως η έκδοση για 360 θα είναι 3 dvd, ενώ στο ps3 1 δισκάκι blu-ray. Αν η μηχανή γραφικών του Noire είναι βασισμένη πάνω στη μηχανή γραφικών των 2 προηγούμενων παιχνιδιών της Rockstar, τότε δε θα υπάρχουν διαφορές νομίζω. Αν χρησιμοποίησαν τα spe's του ps3 ίσως να φανούν κάποιες διαφορές, αν και είμαι λίγο δύσπιστος έπειτα απ΄ό,τι έγινε με το crysis 2. Θέλω να πω πως και εκεί περίμεναν όλοι να είναι καλύτερο το ps3, αλλά στο τέλος δε συνέβη. Δεν εχει καμια σχεση το L.A Noire με αλλα τα παιχνιδια της Rockstar,γιατι πολυ απλα δεν το κανει η Rockstar αλλα η Team Bondi.Γι αυτο και μιλαμε επισης για διαφορετικη μηχανη. Δεν θα ελεγα οτι ειναι η ιδια περιπτωση με το crysis2.Καποιοι περιμεναν οτι το crysis2 θα ειναι ανωτερο στο ps3...2 χρονια πριν.Απο την στιγμη που οταν παρουσιαζαν το παιχνιδι εδειχναν gameplay βιντεος απο την 360 εκδοση,ολοι περιμεναμε οτι θα ειναι καλυτερο στο 360. Tελικα ειδαμε λιγοτερες διαφορες απο αυτες που περιμεναμε.
cortaN@ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεν διαφωνω για το promotion,αλλα σιγουρα επηρεασε αρκετα το οτι επεσε το psn. Δεν εχει καμια σχεση το L.A Noire με αλλα τα παιχνιδια της Rockstar,γιατι πολυ απλα δεν το κανει η Rockstar αλλα η Team Bondi.Γι αυτο και μιλαμε επισης για διαφορετικη μηχανη. Δεν θα ελεγα οτι ειναι η ιδια περιπτωση με το crysis2.Καποιοι περιμεναν οτι το crysis2 θα ειναι ανωτερο στο ps3...2 χρονια πριν.Απο την στιγμη που οταν παρουσιαζαν το παιχνιδι εδειχναν gameplay βιντεος απο την 360 εκδοση,ολοι περιμεναμε οτι θα ειναι καλυτερο στο 360. Tελικα ειδαμε λιγοτερες διαφορες απο αυτες που περιμεναμε. Με το καλό να βγεί καλύτερη η έκδοση για το ps3, καθώς η κονσόλα χρειάζεται να "αποτινάξει" από πάνω της το παρελθόν με τους χειρότερους multiplatform τίτλους. Σε αυτό φυσικά πρέπει να βοηθήσουν οι developers. Φέτος δείχνει να κάνει βήματα το ps3 προς τη σωστή κατεύθυνση στον τομέα των multiplatform. Πάντως τόσο το Uncharted 2, killzone 2/3 και Heavy Rain (σε κάποιες σκηνές) στο ps3 όσο και τα Crysis 2, Gears of War 2, Alan Wake (στον τομέα των φωτοσκιάσεων και το draw distance) για το 360 είναι μικρά τεχνολογικά θαύματα για τη δύναμη και την παλαιότητα των 2 κονσολών. Θα μπορούσα να προσθέσω και τα Gran Turismo 5 (μόνο στον σχεδιασμό των premium cars) και Forza 3 (εν γένει) αντίστοιχα, αλλά το νοέμβριο έρχεται το νέο Forza 4 που απ' ό,τι φαίνεται απλά...θα τα σπάει! <---- είμαι πολύ hyped γι αυτό το game (και για Gears 3, Uncharted 3). Και τελικά να ρωτήσω, όταν με το καλό επανέλθει το psn, θα του βάλουν τελικά cloud saving system ή είναι και αυτό ένα dream; Γιατί επαναλαμβάνω το live με συνδρομή έπρεπε να έχει cloud saving χρόνια τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις