Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πάρει εδώ 2. Στο ένα η φόρτιση γινόταν με "καρφάκι" (η μπαταρία είχε μια υποδοχή στο κάτω μέρος). Πχ. αυτό: http://cgi.ebay.co.u...=item439db29394

Μετά από ένα χρόνο ήταν αδύνατον να παίξεις και να φορτίζεις ταυτόχρονα, γιατί το βύσμα δεν έκανε καλή επαφή και στο παραμικρό κούνημα η φόρτιση διακοπτόταν. Η δε χωρητικότητα της μπαταρίας ήταν εξ' αρχής όσο και της μαμήσιας (μη σου πω και λιγότερη), άρα σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν οι mAh που δίνουν. Κράτησε πάντως πάνω από 2 χρόνια και ψιλοδουλεύει ακόμα.

Το δεύτερο kit ήταν σαν αυτό που είδες. Σαφώς καλύτερο, αλλά το καλώδιο δεν κούμπωνε καλά πάνω στο χειριστήριο. Μπορεί να φαίνεται ίδιο με το μαμήσιο αλλά το δεύτερο είναι πολύ πιο "σφιχτό" και φυσικά καλύτερης κατασκευής. Συνεπώς και πάλι υπήρχε πρόβλημα αν ήθελες να παίζεις και να φορτίζεις. Η μπαταρία πάντως κράταγε λίγο περισσότερο από την 1600άρα αλλά μετά από 2 χρόνια είναι εντελώς ψόφια.

Έχοντας πλέον την εμπειρία του πράγματος και με τη λογική ότι αυτά τα μαραφέτια θα τα κρατήσω για χρόνια, προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω 5 ευρώ παραπάνω για να πάρω το official kit.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η καλητερη λυση ειναι επαναφορτιζομενες μπαταριες παιδια

περασα απο το σταδιο του play n charge μετα αγορασα το docking station της ms και κατεληξα στις επαναφορτιζομενες μπαταριες.8 μπαταριες energizer και ο φορτιστης και βολευω και τα wii controllers και οτι αλλο κατσει αναλογα την περιπτωση!

Δημοσ.

to αγορασα τελικα ,λιγο μετα απο το ποστ μου απο τον κινεζο(6.80ε).

εχω επαναφορτιζομενες αλλα επειδη δεν ανοιγω συχνα το xbox θελω κατι να δουλευει και με καλωδιο.θα δειξει τι θα βγει

Δημοσ.

Ό,τι θα σου δουλέψει και θα κάνεις τη δουλειά σου είναι σίγουρο, δεν το συζητάω. Ίσως για ένα χρόνο, ίσως για δύο (ίσως και παραπάνω, ανάλογα με τη χρήση). Απλώς υπό ορισμένες προϋποθέσεις ίσως να σε εκνευρίσει λίγο. Μπορεί όμως και όχι.

Δημοσ.

Το μεγάλο μείον του επίσημου play & charge kit ή κάποιου παρόμοιου είναι ότι για να φορτίσει την μπαταρία πρέπει το 360 να είναι σε standby και όχι εντελώς κλειστό οπότε όσο η μπαταρία φορτίζει το 360 θα δουλεύει.

Δημοσ.

Ανάλογα πώς το βλέπεις. Εμένα πχ. με ενοχλεί που το PS3 σταματάει τη φόρτιση όταν το σβήνω και προτιμώ τη λογική του 360.

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή έχω PS3, πιστεύετε είναι υπερβολή να πάρω και xbox; Ειδικά σε αυτή τη περίοδο, που όλα τα Multiplatform βγαίνουν και στις δύο κονσόλες.

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή έχω PS3, πιστεύετε είναι υπερβολή να πάρω και xbox; Ειδικά σε αυτή τη περίοδο, που όλα τα Multiplatform βγαίνουν και στις δύο κονσόλες.

Αν σε ενδιαφέρουν τα exclusives του 360 το αγοράζεις. Αν όχι δεν υπάρχει λόγος.

Εγώ πάντως μόνο και μόνο για τα Gears of War θα το αγόραζα.

Δημοσ.

αν είσαι γενικά του online gaming το χτυπάς

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν τα exclusives του 360 το αγοράζεις. Αν όχι δεν υπάρχει λόγος.

Εγώ πάντως μόνο και μόνο για τα Gears of War θα το αγόραζα.

Τα παιχνίδια που θέλω να παίξω είναι: Fable (2,3), Alan Wake, Gears Of War και Halo.

αν είσαι γενικά του online gaming το χτυπάς

Aυτού είμαι, αλλά κάτι με κρατάει διότι δεν έχει πολλά exclusives για Online, εκτός από Halo+GoW.

Εκτός αυτών, παιχνίδια όπως το L.A. Noire που θέλω να το παίξω στη καλύτερη δυνατή ποιότητα, σε αυτό π.χ. έχει μεγαλύτερο promotion η έκδοση του PS παρά του xBox.

Δημοσ.

Aυτού είμαι, αλλά κάτι με κρατάει διότι δεν έχει πολλά exclusives για Online, εκτός από Halo+GoW.

πίστεψε με, δεν θες κάτι περισσότερο...ακόμα και COD fan αν είσαι όμως πας στο ΧΒΟΧ γιατί το φετινό Black Ops στο PSN είχε πολλά προβλήματα

Δημοσ.

πίστεψε με, δεν θες κάτι περισσότερο...ακόμα και COD fan αν είσαι όμως πας στο ΧΒΟΧ γιατί το φετινό Black Ops στο PSN είχε πολλά προβλήματα

Οκ! Ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

Μήπως είστε λίγο oftopic γιατί ξεκινήσατε διαμάχη των 2 κονσολών σε ένα τοπικ που αφορά μόνο το xbox360.

Για δοκιμάστε να συνεχίσετε τι διαμάχη σας εδώ.

Δημοσ.

Μήπως είστε λίγο oftopic γιατί ξεκινήσατε διαμάχη των 2 κονσολών σε ένα τοπικ που αφορά μόνο το xbox360.

Για δοκιμάστε να συνεχίσετε τι διαμάχη σας εδώ.

Ποιος άρχισε "διαμάχη"; :blink:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...