Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο οσο γνωριζω η hitachi δεν βγαζει HDMI απο πισω . Οποτε μαλλον για componnent σε κοβω μιας και που απο rca ή component σε HDMI δεν εχω καταφερει να βρω

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάνει μπαμ η διαφορά (και με το assist που έχουν τα console games... παίζει να γίνεσαι κι ένας μικρός Θεός :lol: )

XIM3: Mouse and Keyboard on Xbox 360 | Black Ops Demo

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν παρω ενα ασυρματο USB adapter εμποριου θα μπορω να το χρησιμοποιησω στο xbox, η πρεπει αναγκαστικα να παρω αυτον της M$ που κανει κοντα στο 50αρικο?

Δημοσ.

παιδια πηρα προσφατα πεντε DVD +r dl για να αντιγραψω παιχνιδια για το χβοχ 360 στα πρωτα δυο αντεγραψα το dead space 2 στα υπολοιπα δεν καταφερα απολυτος τιποτα γιατι το λαπτοπ δεν το αναγνωριζει δοκιμασα πολλες φορες αλλα τιποτα μετα εβαλα ενα DVD -r και το διαβασε αμεσως γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ενδιαφερομαι να αγορασω το xbox 360 σε πακετο με το kinect.Ποιο ειναι το καλυτερο πακετο αυτη τη στιγμη στην αγορα;

Επισης,ολα τα xbox360 φλασαρονται,ωστε να μπορω να κανω αντιγραφα των παιχνιδιων που θα "αγοραζω";

Ειναι κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω;

Δημοσ.

απ όσο ξέρω όλα τα καινούργια slim δεν φλασάρονται...

εκτός και αν έμεινα λίγο πίσω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν συνδεσω το χβοχ σε αυτο το μονιτορ το 3D θα λειτουργει κανονικα?

....edit...

μαλ#@$@# λεω....αφου θα χρειαζονται και γυαλια , και μαλλον τα γυαλια της nvidia δεν λειτουργουν μονα τους (χωρις αντιστοιχη καρτα γραφικων δηλαδη)

Δημοσ.

πιστευτε οτι η αγορα αυτην την στιγμη ενως 360 ειναι καλη η να περιμενω μεχρι την Ε3 να δω τι θα γινει?ειχα διαβασει οτι μπορει να ανακοινωσουν στην Ε3 καλυτερη τιμη κ μπορει να ανακοινωσουν κ καμια νεα κονσολα οπως το xbox720,δεν μου φαινεται για νεα κονσολα αλλα η τιμη μπορει να πεσει.

Δημοσ.

Καλησμπερα!Επειδη κοντευουν καπου 1000 οι σελιδες πλεον γινονται ολες οι μητρικες jtag? γιατι κατι τετοιο πηρε το ματι μου!!!

Δημοσ.

Φυσικά και ναι αρκεί να είναι κατασκευασμένο στις 18 Ιουνίου 2009 ή νωρίτερα & με Dashboard 7371 ή παλιότερο αλλιως απλα το ξεχνας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...