Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δόξα σε όλους τους θεούς του Ολύμπου και των Ιμαλαΐων που τα gamepads του 360 δεν έχουν καμία σχέση με τις αηδίες του Playstation... :devil:

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα.

Αγόρασα κι' εγώ το Xbox360 + Kinect αφού το δοκίμασα σε έναν φίλο και ξετρελάθηκα!

Το "μοντέλο" που πήρα είναι αυτό .

Επειδή δεν ήθελα να δώσω 80 ευρώ παραπάνω σε αυτή τη φάση, αν χρειαστεί αργότερα μπορώ να αλλάξω τον δίσκο με έναν μεγαλύτερο (250+ GB)? Αν ναι, τί πρέπει να προσέξω στην αγορά + την εγκατάσταση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλημέρα!

Έχω το XBOX 360slim 250GB. Το έχω συνδέσει σε δίκτυο με το PC μου χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία των Windows 7 και έχω την εξής απορία.

Πως γίνεται στο Music Library του Dashboard να μου εμφανίζει τους καταλόγους που έχω τα MP3 μου όπως τα έχω στο δίσκο μου και όχι όπως θέλει αυτό?

Γιατί με την επιλογή ALBUM μου τα εμφανίζει ανά άλμπουμ, ανα καλλιτέχνη το ίδιο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Mp3 tag.

Αυτό όμως προϋποθέτει ότι κατά το ριπάρισμα θα είχες δώσει αυτές τις πληροφορίες στο tag, τις οποίες στο 90 % των αρχείων που έχω είτε είναι λάθος (π.χ είναι ανάποδα καλλιτέχνης με τίτλο τραγουδιού) είτε δεν υπάρχουν.

Εγώ έχω κατηγοριοποιήσει την μουσική μου σε φακέλους με τα αντίστοιχα ονόματα των καλλιτεχνών και έτσι θέλω να έχω προβολή. Να μου ανοίγε δηλαδή το drive, να πηγαίνω στο φάκελο που θέλω και να διαλλέγω τραγούδια.

Γίνεται? Αν όχι μήπως γίνεται μέσω κάποιου άλλου τρόπου (π.χ TVersity ή PS3 MS)?

Δημοσ.

ασχετο αλλα τελικα δεν ειχαμε φετοσ χειμερινα μπανακια.μπασ και το τελευταιο firmware οντωσ κανει καλη δουλεια;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Δημοσ.

ασχετο αλλα τελικα δεν ειχαμε φετοσ χειμερινα μπανακια.μπασ και το τελευταιο firmware οντωσ κανει καλη δουλεια;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

ναι παιδιά, συνήθως τον Δεκέμβριο ήταν τα μπάνια.

Ούτε στο εξωτερικό δεν αναφέρθηκε κάτι;

Δημοσ.

Σχετικα με την εννοια των Region Free τιτλων, θα ηθελα να ενημερωθω. Αυτο σημαινει πως απο παραγωγης δουλευουν κατ'αυτον τον τροπο, η καποιος τα μετετρεψε στην πορεια? Μαλλον το πρωτο απο οτι καταλαβαινω, καθως βρηκα και λιστα συμβατοτητας. Δλδ αυτο σημαινει οτι αν για καποιο λογο θελουμε να παρουμε απο Αμρικη καποιον τιτλο ενδεχεται να παιζει και σε Ευρωπαικο συστημα αν η λιστα δειχνει οτι ειναι οκ? Συγκεκριμενα με ενδιαφερει το Forza Motorsport 2 Limited Edition, το οποιο νομιζω βγαινει μονο σε NTSC-U. Στην παρακατω λιστα δεν αναφερεται αυτη η εκδοση, αλλα η απλη δειχνει πως δεν ειναι συμβατη με PAL συστηματα.

http://gaming.wikia.com/wiki/Region_Free_Xbox_360_Games

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδια εχω μια dell 27" και εχω συνδεση το xbox με hdmi υπαρχει τροπος να παρω την μεγιστη αναλυση της οθονης που ειναι 2560x1440;

πρέπει να την συνδέσεις είτε με Dual Link DVI-D είτε με DisplayPort, το HDMI 1.3a δεν υποστηρίζει πάνω από 1920x1080, αλλά έτσι κι αλλιώς ούτε το Xbox360 υποστηρίζει πάνω από 1920x1080 οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις...

Δημοσ.

πρέπει να την συνδέσεις είτε με Dual Link DVI-D είτε με DisplayPort, το HDMI 1.3a δεν υποστηρίζει πάνω από 1920x1080, αλλά έτσι κι αλλιώς ούτε το Xbox360 υποστηρίζει πάνω από 1920x1080 οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις...

Μπορει να ακουστει χαζο αλλα υπαρχει συσκευη που να περνει το σημα απο το xbox και να το μετατρεπει σε μεγαλυτερη αναλυση?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν γνωρίζω αν υπάρχει, αλλά και πάλι θα ήταν upscale όχι native άρα όπως καταλαβαίνεις τα παιχνίδια δεν θα φαινόντουσαν καλά...

Δημοσ.

Μα τα περισσότερα παιχνίδια ούτως ή άλλως έχουν πολύ χαμηλότερες native αναλύσεις (ούτε καν 1080p), οπότε με το upscale δεν κερδίζουμε κάτι σημαντικό. Ίσως το αντίθετο.

Δημοσ.

ένα update που μου έβγαλε σήμερα το live ξέρει κανείς τι κάνει ;

Από ότι διάβασα, βγήκε για λόγους anti-πειρατείας. Να μην μπορούν τα παιχνίδια (Halo Reach, COD Black Ops and COD MW2) να παιχτούν ως πειρατικά. Εσείς το κάνατε το update? Διάβασα ότι κάποιοι χρήστες είχαν προβλήματα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...