Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζει να μου απαντησει κανεις παιδια; thanx

επίσης έχει περιορισμούς στις δυνατότητες μερικών παιχνιδιών. Όχι απλά να παίξεις με αντίπαλο κάποιον απο το net άλλα στις δυνατότητες που έχεις, για παράδειγμα στο forza3 νομίζω ότι δεν μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο σε "δημοπρασίες" (αν δεν κάνω λάθος)

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους.

Έχω συνδεθεί στο xbox live, έχω κάνει την μετάβαση του λογαριασμού από Αγγλία σε Ελλάδα αλλά όταν πάω να αγοράσω πόντους για μελλοντική αγορά μέσω της κάρτας visa, δεν με αφήνει. Είτε μέσω του xbox live, είτε μέσω του xbox.com/accounts - λέει κάτι για errors. Ειδικά στην σελίδα του accounts γράφει "Αυτήν τη στιγμή, δεν είναι δυνατή η εκτέλεση αυτής της ενέργειας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.xbox.com/support." και είχα δοκιμάσει και χτες πάλι και όλο το ίδιο μήνυμα. Εντωμεταξύ όλα τα στοιχεία στην κάρτα είναι σωστά και λειτουργεί φυσιολογικά. Χτες έβαλα χρήματα μέσω ATM. Μήπως φταίει που έχω αλλάξει την χώρα σε Ελλάδα; Εσείς έχετε αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα; Η κάρτα είναι της Alpha Bank.

ναι κάτι τέτοια τα κάνει μετά την αλλαγή χώρας,ίσως καλό θα ήταν να τους έπαιρνες ενα τηλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά,

έχω καταλήξει στην αγορά xbox (αν και όταν ξεκίνησα την αναζήτηση πληροφοριών είμουν ποιο κοντά στο ps3) και επειδή είμαι άσχετος με τον χώρο θα ήθελα την γνώμη σας ποια προσφορά να προτιμήσω μεταξύ των:

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00597

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00566

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00606

εκτός απο το COD σε PC δεν έχω δει κανένα απο τα παραπάνω παιχνίδια... (γενικά θα προτιμούσα παιχνίδια που έχουν και καλό multiplayer)

εκείνο που με ενδιαφέρει περισσότερο ειναι να ειναι kinect ready (για όταν αποφασίσω να ασχοληθώ) σίγουρα με μεγάλο σκληρό (οχι αυτό με τα 4G) και να ειναι τελευταίας γενιάς η κονσόλα καθώς απο αυτά που διαβάζω έχουν κυκλοφορήσει αρκετές εκδόσεις και η τελευταία ειναι η ποιο αθόρυβη και με μικρότερη κατανάλωση.

βασικά θα προτιμούσα πακέτο με δύο χειριστήρια και χωρίς παιχνίδια (δεν με πειράζει για 2nd hand και ποιο παλιούς τίτλους) αλλα δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα εκτός του http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00565 που είναι ακριβούτσικο αλλά και δεν είναι μαύρο που μου αρέσει.

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Επεξ/σία από dpilio
Δημοσ.

κοίταξε φίλε μου εγώ θα σου έλεγα να πάρεις κατευθείαν το 250GB με το kinect (γύρω στα 360ευρώ).

απο εκεί και πέρα νομίζω ότι η 3η επιλογή είναι και η καλύτερη (οικονομικότερη + 2 παιχνίδια (το ένα είναι το κορυφαίο forza αν σου αρέσουν τα παιχνίδια με αυτοκίνητα))

Δημοσ.

ξερει κανεις απο που να προ-παραγγειλουμε Bulletstorm Epic edition να τσιμπησουμε και τον κωδικο για την beta toy GOW3?? ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα για ελλαδα....

Δημοσ.

ναι κάτι τέτοια τα κάνει μετά την αλλαγή χώρας,ίσως καλό θα ήταν να τους έπαιρνες ενα τηλ

Τους πήρα τηλέφωνο και από ότι μου είπαν δυστυχώς είχαν και άλλοι αυτό το πρόβλημα και αυτοί με visa. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα!?! Δεν μπορούν να το φτιάξουν και μάλλον δεν οφείλεται στην χώρα από ότι μου είπαν. Εντωμεταξύ, μου είπαν ότι κάποιος που έχει γυρίσει τα στοιχεία του από άλλη χώρα σε Ελλάδα, μόνο μετά από 12 μήνες θα μπορεί να ξανά γυρίσει πάλι σε άλλη χώρα. Είσαι δεσμευμένος. Άρα η λύση είναι είτε βάζω άλλη κάρτα ή θα αγοράζω με προ-πληρωμένες κάρτες τα ms points....

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση επ' αυτού, γιατί δεν γνωρίζω. Αξίζει να χρησιμοποιούμε Mastercard/Visa για τις συνδρομές και τα points του XBL? Γιατί όταν "γύρισα" το account σε ελληνικό είδα κάτι τιμές που κουφάθηκα. Για παράδειγμα οι 12 μήνες συνδρομής κοστίζουν κάπου 60 ευρώ με πιστωτική ενώ με prepaid από ebay που ήρθε 40 για 12+2 μήνες. Ομοίως τα 4200 MS points τα αγοράζω γύρω στα 40-45 ευρώ.

Δημοσ.

Φυσικά και δεν αξίζει.

Αγόραζε καλύτερα κάρτες xbox live 12+1 από τα ξένα σαιτ απλά να κοιτάς να υποστηρίζονται από Ευρώπη για να τους δεχτεί το ελληνικό xbox live.

Δημοσ.

Φυσικά και δεν αξίζει.

Αγόραζε καλύτερα κάρτες xbox live 12+1 από τα ξένα σαιτ απλά να κοιτάς να υποστηρίζονται από Ευρώπη για να τους δεχτεί το ελληνικό xbox live.

και εγώ αυτής της γνώμης είμαι. Ουσιαστικά πληρώνεις "αέρα" σε πολύ μεγαλύτερη τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να μάθω το εξής:

Μπορώ σε ένα xbox 360 arcade, να συνδέσω οποιονδήποτε άδειο σκληρό δίσκο usb ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί από τη κονσόλα για αποθήκευση παιχνιδιών, saves κλπ ή θα πρέπει να αγοράσω σκληρό δίσκο της microsoft?

Επεξ/σία από nick_gr
Δημοσ.

Περίπου.

Μπορείς να συνδέσεις σκληρό δίσκο ή φλασακι σε fat32 σύστημα αρχείων αλλά το 360 θα δει μόνο μεχρι τα 16gb για saves κ.τ.λ. και μπορείς να βάλεις μεχρι 2 δίσκους ή φλασακια ταυτόχρονα πάντα μεχρι 16gb θα δει το 360 λόγο περιορισμών της microsoft.

Δημοσ.

Περίπου.

Μπορείς να συνδέσεις σκληρό δίσκο ή φλασακι σε fat32 σύστημα αρχείων αλλά το 360 θα δει μόνο μεχρι τα 16gb για saves κ.τ.λ. και μπορείς να βάλεις μεχρι 2 δίσκους ή φλασακια ταυτόχρονα πάντα μεχρι 16gb θα δει το 360 λόγο περιορισμών της microsoft.

Κρίμα..

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο και από ότι μου είπαν δυστυχώς είχαν και άλλοι αυτό το πρόβλημα και αυτοί με visa. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα!?! Δεν μπορούν να το φτιάξουν και μάλλον δεν οφείλεται στην χώρα από ότι μου είπαν. Εντωμεταξύ, μου είπαν ότι κάποιος που έχει γυρίσει τα στοιχεία του από άλλη χώρα σε Ελλάδα, μόνο μετά από 12 μήνες θα μπορεί να ξανά γυρίσει πάλι σε άλλη χώρα. Είσαι δεσμευμένος. Άρα η λύση είναι είτε βάζω άλλη κάρτα ή θα αγοράζω με προ-πληρωμένες κάρτες τα ms points....

μάλιστα.....άρα κοιτάς εδώ http://www.goldxbox.com/shop.shtml

Δημοσ.

Κρίμα..

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.

Αν δεν κατεβάζεις συχνά περιεχόμενο από Live και δε φορτώνεις πάνω από 2 παιχνίδια στο σκληρό δίσκο, 16gb σε εξωτερικό δίσκο είναι υπερ-αρκετά για όλα τα υπόλοιπα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...