Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια πολλα παιδιά!

Τρεις ερωτήσεις:

1. Γίνεται να απενεργοποίησω την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής μου;

2. Υπάρχει πρόβλημα αν βάλω σε "καθαρή" κονσόλα memory card που περιέχει data από φλασαρισμένη κονσόλα;

3. Γιατί δε μπορώ να δω το My Community; Έχει σχέση με το ότι ο λογαριασμός μου είναι Ελλάδα;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Επεξ/σία από Cygnus
Δημοσ.

ΟΚ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΠΑΜΠΛΙΚ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ 3ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ....ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΧΒΟΧ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ....ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....ΒΑΖΩ ΤΟ Ε ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ PAYCARD ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ..??ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΟΛΟ 8ΕΜΑ...??ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ...??ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΦΙΛΕ....ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ..

Δημοσ.

ΟΚ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΠΑΜΠΛΙΚ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ 3ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ....ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΧΒΟΧ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ....ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....ΒΑΖΩ ΤΟ Ε ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ PAYCARD ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ..??ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΟΛΟ 8ΕΜΑ...??ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ...??ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΦΙΛΕ....ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ..

όχι φίλε μου, αφού αγόρασες την σύνδεση απο public δεν χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη κάρτα πληρωμής.

Απλά βάζεις τον κωδικό, βάζεις τα στοιχεία που θέλεις (όχι στοιχεία πιστωτικής, προπληρωμένης κλπ) και είσαι έτοιμος για xbox live gold.

και για να ξέρεις, οι κάρτες στοιχίζουν απο εξωτερικό περίπου 36ευρώ για ένα χρόνο.

Δημοσ.

Χρόνια πολλα παιδιά!

Τρεις ερωτήσεις:

1. Γίνεται να απενεργοποίησω την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής μου;

2. Υπάρχει πρόβλημα αν βάλω σε "καθαρή" κονσόλα memory card που περιέχει data από φλασαρισμένη κονσόλα;

3. Γιατί δε μπορώ να δω το My Community; Έχει σχέση με το ότι ο λογαριασμός μου είναι Ελλάδα;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

1. θα παρεις τηλεφωνο τη microsoft. Το εκανα προσφατα, 5 λεπτα θελει.

Δες εδω: http://support.xbox.com/el-gr/pages/call-us.aspx

2. Δε θα εχεις κανενα προβλημα

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Κάθε πότε περίπου βγαίνει νέο update για το xbox? Την τελευταία φορά έκανα update μέσω του live στο νέο dashboard (άσπρο με υποστήριξη Kinect) και μου ψιλό διαλύθηκε. Δεν μου έβγαζε σήμα hdmi. Και επειδή δεν θέλω να το ξανά ρισκάρω, θα ήθελα να κάνω update μια και καλή με το επόμενο.

Δημοσ.

Lothar σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Αν χρησιμοποιήσω σε καθαρή κονσόλα για LIVE, profile που είχα σε φλασαρισμένη θα είμαι οκ ή εδώ υπάρχει πρόβλημα;

Επίσης, από όσο έχω ψάξει, θέμα μεταφοράς saved data από ένα profile σε άλλο δεν παίζει. Ισχύει;

Τέλος, με το My Community tab τι γίνεται;

Δημοσ.

Lothar σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Αν χρησιμοποιήσω σε καθαρή κονσόλα για LIVE, profile που είχα σε φλασαρισμένη θα είμαι οκ ή εδώ υπάρχει πρόβλημα;

Επίσης, από όσο έχω ψάξει, θέμα μεταφοράς saved data από ένα profile σε άλλο δεν παίζει. Ισχύει;

Τέλος, με το My Community tab τι γίνεται;

Απο οσο ξερω (διορθωστε με οι υπολοιποι αν κανω λαθος) μπορεις να συνδεσεις τη καρτα μνημης που εχεις τωρα στο νεο xbox κι να κανεις connect στο live, κρατωντας ολα τα saved data.

Δε σου κανουν ban το profile αλλα to xbox.

Για το mycommunity tab δε ξερω να σου απαντησω.

Δημοσ.

Σπερα. Το 360 φλασαρισμενο "παγώνει" κάνει μπιπ και μετά εμφανιζεται το rrod. Μετά από 15 λεπτά το ξανανοίγω αλλά ξαναπαγώνει. Τι μου προτείνετε, να το στείλω πίσω στην ms (και αν ναι πως) ή υπάρχει κανας τροπος να το δωσω για "παλιοσιδερα" και να πάρω ένα φθηνότερο (φλασαρισμενο παντα εννοειται) έστω και μεταχειρα?. Το 360 είναι από τα παλιά με σκληρό και drive samsung.

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους.

Έχω συνδεθεί στο xbox live, έχω κάνει την μετάβαση του λογαριασμού από Αγγλία σε Ελλάδα αλλά όταν πάω να αγοράσω πόντους για μελλοντική αγορά μέσω της κάρτας visa, δεν με αφήνει. Είτε μέσω του xbox live, είτε μέσω του xbox.com/accounts - λέει κάτι για errors. Ειδικά στην σελίδα του accounts γράφει "Αυτήν τη στιγμή, δεν είναι δυνατή η εκτέλεση αυτής της ενέργειας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.xbox.com/support." και είχα δοκιμάσει και χτες πάλι και όλο το ίδιο μήνυμα. Εντωμεταξύ όλα τα στοιχεία στην κάρτα είναι σωστά και λειτουργεί φυσιολογικά. Χτες έβαλα χρήματα μέσω ATM. Μήπως φταίει που έχω αλλάξει την χώρα σε Ελλάδα; Εσείς έχετε αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα; Η κάρτα είναι της Alpha Bank.

Δημοσ.

ερωτηση: η συνδρομη gold εκτος απο το να παιξεις μεσω νετ, δινει κατι επιπλεον σε διαθεσιμο υπικο για κατεβασμα που δεν δινει αλλιως; εχει δλδ κατα καιρους προσφορες;κατι ειδα πιο πανω αλλα επειδη ειμαι ασχετος,ειπα να ρωτησω να μαι σιγουρος

παιζει να μου απαντησει κανεις παιδια; thanx

Δημοσ.

παιζει να μου απαντησει κανεις παιδια; thanx

Από την μικρή μου εμπειρία αυτό που ξέρω και μπορώ να σου πω ότι κάποια demos δεν μπορείς να τα κατεβάσεις αν δεν είσαι σε xbox live gold.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...