Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αυτό που μου έβγαλε δεν ήταν μήνυμα αλλά μια ενημερωτική οθόνη που έσβησα κατά λάθος πατώντας back ή έκανα delete το μήνυμα κατά λάθος. Και στις δύο περιπτώσεις τα ποντάκια μάλλον έκαναν φτερά...

Score!

φίλε μου σε μήνυμα έρχετε η ενημέρωση ...άρα μάλλον το διέγραψες...

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παίδες μπορώ να παίξω AP25 παιχνίδι (NFS:HP) σε Samsung Drive με iXtreme 1.61 και κονσόλα που έχει να δει Internet κάνα χρόνο (οπότε εχει και παλιότερο Dashboard φανταζομαι) ..... ;

Αν οχι, τι θελει να κανω για να παιξει;

Δημοσ.

Ναι αν το firmware που του εχεις περάσει είναι no stealth δηλαδη παιζει χωρίς πατσαρισμα και τα νεα παιχνιδια τότε ναι γιατί τα samsung & Hitachi(Έκτος του 78,79) δεν υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα της νέας προστασίας ap25.

Δημοσ.

Ναι αν το firmware που του εχεις περάσει είναι no stealth δηλαδη παιζει χωρίς πατσαρισμα και τα νεα παιχνιδια τότε ναι γιατί τα samsung & Hitachi(Έκτος του 78,79) δεν υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα της νέας προστασίας ap25.

Εκανα μερικες δοκιμες, του έβαλα non-stealth iXtreme 1.6. Δεν έπαιζε ούτε καν το PES011 (πριν το επαιζε με το stealth 1.61) ... :P

Υπαρχει καποιο νεοτερο;

Δοκιμασα και LT 1.0, παλι τιποτα

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια.

Υπαρχει τροπος να δω τι firmware εχει περασμενο το dvd-rom?

To ειχα flasharei περσι σε μαγαζι κι δεν εχω ιδεα τι εχει πανω.

ευχαριστω

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια.

Υπαρχει τροπος να δω τι firmware εχει περασμενο το dvd-rom?

To ειχα flasharei περσι σε μαγαζι κι δεν εχω ιδεα τι εχει πανω.

ευχαριστω

Κάνεις read το fw με το jungleflasher και σου λεει αμεσως τι ειναι.

Δημοσ.

Εκανα μερικες δοκιμες, του έβαλα non-stealth iXtreme 1.6. Δεν έπαιζε ούτε καν το PES011 (πριν το επαιζε με το stealth 1.61) ... :P

Υπαρχει καποιο νεοτερο;

Δοκιμασα και LT 1.0, παλι τιποτα

Μήπως αρχικά το 360 σου ΔΕΝ είχε samsung drive και είχε liteon?

Γιατί αν είναι έτσι τότε για να περάσεις το lt+ πρέπει να του βάλεις liteon drive(Και καλύτερα το μοντέλο που είχε) αν τώρα εχεις περάσει το ixtreme lt 1.1 στο samsung και δεν σου παιζει τα νέα παιχνιδια κάτι γίνετε.

Έλεγξες τα νέα παιχνιδια από το abgx360 ότι είναι οκ το ap25 sector και δεν είναι blank?

Αν όχι κάνε το και γράψε μετά το δισκάκι.

Δημοσ.

Μήπως αρχικά το 360 σου ΔΕΝ είχε samsung drive και είχε liteon?

Οχι, οχι. Samsung είχε.

Γιατί αν είναι έτσι τότε για να περάσεις το lt+ πρέπει να του βάλεις liteon drive(Και καλύτερα το μοντέλο που είχε) αν τώρα εχεις περάσει το ixtreme lt 1.1 στο samsung και δεν σου παιζει τα νέα παιχνιδια κάτι γίνετε.

Συγνώμη, τα κακοέγραψα.

Είχα iXtreme 1.61 -> επαιζε PES2011 ... NFS:HP όχι (ελεγε Play DVD)

μετά έβαλα το latest Dashboard (με το kinect) -> έπαιζε PES / δεν επαιζε NFS

έπειτα περασα iXtreme 1.6 (non-stealth) -> δεν επαιζε ουτε το PES και φυσικα ουτε και το NFS

στο τέλος έβαλα και το άφησα με iXtreme LT 1.0 -> παίζει το PES πάλι κανονικά ... στο NFS λεει Play Game, παταω και μου λεει μετα disc unreadable.

Έλεγξες τα νέα παιχνιδια από το abgx360 ότι είναι οκ το ap25 sector και δεν είναι blank?

Αν όχι κάνε το και γράψε μετά το δισκάκι.

Δεν έλεγξα τίποτα. Νόμιζα οτι οι ελέγχοι είναι για όσους φοβούνται να μην φάνε ban στο live μόνο.

Θα ελέγξω τώρα το ISO του NFS.

Ευχαριστώ για όλα.

Δημοσ.

Λοιπον το ABGX μου λέει:

>Checking AP25 replay sector
AP25 replay sector is blank!

Set AutoFix Threshold to Level 1 or higher in order to fix the AP25 replay sector

Τι κανω;

Δημοσ.

Ανάλογα ποιο drive έχει το 360 σου.

Αν έχει:

Samsung -> Ixtreme lt

Hitachi(Εκτός των 78,79) -> Ixtreme 1.51

Benq & liteon -> Ixtreme lt+ 1.1

Οπότε καλά έχω το LT 1.0 στο Samsung.

Ευχαριστώ, περιμένω να "καεί" το DL και πάω να παίξω. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...