Merdock Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Η τιμονιέρα του 360(με το usb όχι το wireless) δουλεύει και στο PC; Έχω να τη χρησιμοποιήσω χρόνια επειδή δε βολεύει εκεί που έχω το 360 αλλά τώρα με το νέο Formula 1 αν δουλεύει και στο PC λέω να τη βγάλω από τη ντουλάπα και να τη χρησιμοποιήσω.
xaros73 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Λες? Οι μπαταριες δεν κανουν καλη επαφη, ή αυτο το σημειο στο κεντρο που περνει το ρευμα απο τις μπαταριες, με τα 4 χρυσα σιδερακια? Παντως λογικο μου ακουγεται αν και δεν το σκεφτηκα, επειδη χρησιμοποιησα το χειρηστηριο στο PC, με τον ασυρματο δεκτη που εχω, αλλα εκει το χειρηστηριο δεν εκλεινε, και επρεπε να βγαζω τις μπαταριες, και αν θυμαμαι καλα μετα απο αυτο το περαστικο ξεκινησε το προβλημα που περιγραφο. Rechargable batter pack, που να μην θελει 2Α μπαταριες παιζει για το χειρηστηριο? http://www.amazon.com/Xbox-360-Rechargeable-Controller-Battery-White/dp/B000B6MLSC Αυτο δλδ, αξιζει τα χρηματα, για να μην φορτιζω μπαταριες, και να καλνει κλαυτερη επαφη? Δεν ξερω ακριβως που εχει το προβλημα αλλα απο το βαλε-βγαλε μπαταριες κατι χαλαρωνει και χανει επαφη. Μου το κανει αμα κανω καμια αποτομη κινηση οταν παιζω, και κυριως ειναι κρισιμα σημεια στα παιχνιδια οποτε τρως ηττα εκεινη την ωρα...
privateer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Coming soon to the Xbox LIVE Marketplace Here is a list of upcoming content scheduled for the Xbox LIVE Marketplace* Please see the blog post I’ll make for each of these for pricing and/or regional availability Xbox LIVE Arcade: September 22: Alien Breed 2: Assault Episode 2, 800 Microsoft Points September 22: DeathSpank 2: Thongs of Virtue, 1200 Microsoft Points September 22: Serious Sam HD: The Second Encounter, 1200 Microsoft Points September 29: Hydrophobia, 1200 Microsoft Points October 6: Comic Jumper, 1200 Microsoft Points October 13: Pinball FX 2, Free game download. Tables purchased individually with free import from original “Pinball FX” October 20: Super Meat Boy, 1200 Microsoft Points Xbox LIVE Deal of the Week** : Week of September 20: Left 4 Dead 2: The Passing, 320 Microsoft Points Week of September 27: Toy Soldiers, 800 Microsoft Points **Special pricing available for Xbox LIVE Gold Members Xbox Games On Demand: September 21: Lara Croft Tomb Raider Anniversary September 28: Assassin’s Creed II Xbox LIVE Avatar Marketplace: September 23: Guitar Hero: Warriors of Rock September 28: Assassin’s Creed Brotherhood Xbox Game Add-Ons September 21 Red Dead Redemption - Liars and Cheats, 800 Microsoft Points September 28: Borderlands - Clap Trap's New Robot Revolution , 800 Microsoft Points September 29: Toy Soldiers - Invasion! , 400 Microsoft Points Cast your vote for deal of the week - XBL http://majornelson.com/archive/2010/...-the-week.aspx Want to tell us what YOU want to see for an upcoming Xbox LIVE Deal of the Week? The next time you sign into Xbox LIVE, head over to the Spotlight channel and check out the Member’s Choice Deal Of The Week Poll.* Here you can vote on what you want to see for an upcoming Deal. You can choose from Deathspank for 33% off, Perfect Dark for 50% off or discounts on select Dragon Age Origins, Trials HD or BF BC2 content. The winner of the poll will be a Deal of the Week in October. You can only vote once per Gold Account, so choose carefully. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2010 από privateer
therock Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν κλεινω την κονσολα, χωρις να την βγαλω κανα απο την πριζα, και δεν την αοιξω για καμμια βδομαδα, μηδενιζει την ωρα στο 2005. WTF? Στο ps2, ακομα και αν το βγαλεις απο την πριζα σου κραταει την ωρα. Επισης πως μπορω να σωζω σε περισσοτερες θεσεις απο οσες σου δινει ανα παιχνιδι? Στα RPG, μαρεσει να κραταω save σε διαφορα σημεια σε περιπτωση που θελω να ξαναγυρισω. Στο Lost Oddyssey, Που παιζω εχει μονο 20 θεσεις που ομολογουμενως ειναι λιγες για RPG...
nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν κλεινω την κονσολα, χωρις να την βγαλω κανα απο την πριζα, και δεν την αοιξω για καμμια βδομαδα, μηδενιζει την ωρα στο 2005. WTF? Στο ps2, ακομα και αν το βγαλεις απο την πριζα σου κραταει την ωρα. Επισης πως μπορω να σωζω σε περισσοτερες θεσεις απο οσες σου δινει ανα παιχνιδι? Στα RPG, μαρεσει να κραταω save σε διαφορα σημεια σε περιπτωση που θελω να ξαναγυρισω. Στο Lost Oddyssey, Που παιζω εχει μονο 20 θεσεις που ομολογουμενως ειναι λιγες για RPG... Δεν ξέρω πώς δουλεύει το PS2, πάντως στο 360 δεν υπάρχει μπαταρία για το εσωτερικό ρολόι (ή τελοσπάντων κρατάει λίγο) οπότε αν η κονσόλα μείνει λίγες ώρες εκτός ρεύματος το ρολόι κάνει reset. Ούτε καν βδομάδα. Από την άλλη βέβαια αν συνδέσεις την κονσόλα στο Xbox Live, τραβάει αμέσως την σωστή ώρα. Τώρα το άλλο που λες για τα saves των παιχνιδιών, κατά πρώτο λόγο είναι θέμα του παιχνιδιού. Φαντάζομαι όμως ότι μπορείς να επεκτείνεις τα saves σου χρησιμοποιώντας πολλαπλές memory cards.
therock Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω πώς δουλεύει το PS2, πάντως στο 360 δεν υπάρχει μπαταρία για το εσωτερικό ρολόι (ή τελοσπάντων κρατάει λίγο) οπότε αν η κονσόλα μείνει λίγες ώρες εκτός ρεύματος το ρολόι κάνει reset. Ούτε καν βδομάδα. Από την άλλη βέβαια αν συνδέσεις την κονσόλα στο Xbox Live, τραβάει αμέσως την σωστή ώρα. Τώρα το άλλο που λες για τα saves των παιχνιδιών, κατά πρώτο λόγο είναι θέμα του παιχνιδιού. Φαντάζομαι όμως ότι μπορείς να επεκτείνεις τα saves σου χρησιμοποιώντας πολλαπλές memory cards. Ναι αλλα εγω δεν μιλαω για εκτος ρευματος, δλδ να βγαλω μπριζα. Λεω πως ακομα και με την πριζα, αλλα με την κονσολα κλειστη (standby) παλι χανει την ωρα. Συνδεδεμενος στο xlive οχι δεν ειμαι. Memory Card τι ακριβως εννοεις? Τον σκληρο που κουμπωνεις στο πανω μερος?
nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτή: http://www.amazon.com/Xbox-360-64MB-Memory-Unit/dp/B000B6MLRS
privateer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 http://majornelson.com/archive/2010/09/22/xbox-live-update-preview-program.aspx
privateer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 LIVE Activity for week of Sept 13 Here is a look at LIVE activity for the last week: Xbox 360 Top LIVE Titles (based on UU’s) 1 Modern Warfare 2 2 Halo 3 3 Halo: Reach 4 Call of Duty: WaW 5 Call of Duty 4 (Purchase the full game for direct download) 6 Mafia II Playable Demo 7 GTA IV (Purchase the full game for direct download) 8 Red Dead Redemption 9 Gears of War 2 10 FIFA 10 11 Halo 3: ODST 12 Battlefield Bad Co. 2 13 Madden NFL 11 14 DEAD RISING 2: CASE ZERO 15 Left 4 Dead 2 16 Forza Motorsport 3 (Download the demo) 17 Monday Night Combat 18 Tom Clancy's H.A.W.X. 2 – DEMO (Purchase the full game) 19 Trials HD 20 FIFA Soccer 11 Demo Top Arcade Titles (Full Versions purchased) 1 DEAD RISING 2: CASE ZERO 2 Monday Night Combat 3 SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD: THE GAME 4 Lara Croft and the Guardian of Light 5 LIMBO 6 Plants vs. Zombies 7 Shank 8 Trials HD 9 Castle Crashers 10 Castlevania Harmony of Despair 11 Deadliest Warrior 12 Hydro Thunder Hurricane 13 RISK: FACTIONS 14 UNO 15 Sonic Adventure 16 Toy Soldiers 17 Geometry Wars: Retro Evolved 2 18 Game Room ** 19 Magic: The Gathering 20 Battlefield 1943 The above arcade list is based on full versions purchased. **Combined sales of all Game Room titles Top Indie Games (Full Versions purchased) 1 MILITARY SNIPER-SIM 3.18 2 I MAED A GAM3 W1TH Z0MB1ES!!!1 3 The Impossible Game 4 Baby Maker Extreme 5 Avatar Paintball 6 Avatar Racedrome 7 So Many Girls So Little Time 8 Try Not To Fart 9 Avatar Ninja! 10 ADVENTURES of CAPTAIN Becky 11 Avatar Onslaught 12 Miner Dig Deep 13 Zombie Estate 14 Avatar Drop 15 Avatar Showdown 16 Jet Pack War 17 Globe Clicker 18 Beat Hazard 19 Breath of Death VII 20 radiangames Inferno Games for Windows Top LIVE Titles (based on UU’s) 1 GTA IV 2 Warhammer 40,000: Dawn of War II 3 Fallout 3 4 Colin McRae : Dirt 2 5 Bioshock 2 6 Street Fighter IV 7 Resident Evil 5 8 Halo 2 9 Batman: Arkham Asylum 10 Red Faction Guerrilla 11 Gears of War 12 Tinker 13 Blacklight: Tango Down 14 FlatOut UC 15 Fuel 16 Battlestations: Pacific 17 Kane & Lynch: Dead Men 18 Quantum of Solace 19 LOST PLANET COLONIES 20 Section 8 These lists are based on global unique users connected to Xbox Live or in the case of Arcade and Indie Games, full versions purchased during the week. Some content (and therefore the links) may not be available in all Xbox LIVE regions.
therock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτή: http://www.amazon.com/Xbox-360-64MB-Memory-Unit/dp/B000B6MLRS Πανακριβη ειναι. Αφου δεν τιθεται θεμα περιορισμυο χωρου, μιας και η εσωτερικη μνημη ειναι 256, γιατι σου δινουν τοσα λιγα slot για save. 20 slot για RPG 4 δισκων ειναι απαραδεκτο. Λες και το κανουν επιτηδες για να αγορασεις αχρειαστει εξωτερικες memory card, θα σκεφτει ενα πονηρο μυαλο....
theoritikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μιας και λέτε για το Lost Odyssey, ένας φίλος μου έχει κάποιο περίεργο πρόβλημα με το πρώτο dvd. Με το που τελειώνει η πρώτη μάχη-tutorial του πετάει ένα error πως δεν μπορεί να διαβάσει το δισκάκι. Μετά δοκιμάζει να αντιγράψει το ίδιο δισκάκι στον σκληρό αλλά στο 3% σταματάει η διαδικασία. Το παιχνίδι το έχω και εγώ αλλά την Ασιατική/Ιαπωνική έκδοση που έχει και τις original Ιαπωνικές φωνές. Αν του δώσω το δικό μου πρώτο δισκάκι να το εγκαταστήσει στον δίσκο και πάει να παίξει με το δικό του (Ευρωπαίκο με Αγγλικό dub) θα δουλέψει?
adwnisgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παίδες καλησπέρα!για πείτε την γνώμη σας...αξιζει η αγορά του arcade?για το pro ενδιαφέρομαι κυρίως να παίζω αλλά θα ήθελα να ψαχτώ και να παίζω τα ''αντιγραφα'' των γνήσιων παιδιών που αγοράζω... το πλαίσιο το εχει 122 ευρώ στο stock house και μου φαίνεται πολύ ok! ευχαριστώ πολύ!
adwnisgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Για αντιγραφές και Pro, αξίζει.[/quoteγιατί πράγμα θα έλεγες οτι δεν αξίζει? υπάρχει κανα tutorial για το modαρισμα του? σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις