Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι ειναι το tearing που τοσο πολυ ενοχλει τον φιλο μας?? γιατι εγω κορυφαιο το βλεπω το ghost recon(σε HDTV παντα..) και δεν ειχα κανενα προβλημα σε κανενα αλλο game..

"tearing" ειναι αυτο που εχει κανει η microsoft στην πατουρα της sony αλλα και στα απιθανα fanboys. ;)

:mrgreen:

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
"tearing" ειναι αυτο που εχει κανει η microsoft στην πατουρα της sony αλλα και στα απιθανα fanboys. ;)

:mrgreen:

lol:-D :-D το motion blur λετε?? πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι tearing..:???: :???:

Δημοσ.
lol:-D :-D το motion blur λετε?? πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι tearing..:???: :???:

me apla logia ...

p.x. paizeis ena fps (GRAW kali wra) kai stin pista iparxoun dentra p.x. foinikodentra, ka8ws loipon kinise mesa stin pista blepeis tous kormous twn dentrwn komatiastous, analoga me tin taxitita pou kinise... an den to deis diskola na sto e3igisei kapoios to pws moiazei...

pantws oute egw to mporw... kai sto pc exw monima enable to vsync kai as kobw se efe ta paixnidia gia na trabane stin anifora ....

Δημοσ.

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως μπορώ να προσθέσω microsoft points στο λογαριασμό μου γιατί θέλω να αγοράσω κάτι arcade games?

το προσπαθούσα το βράδυ και όλο μου έλεγε ότι η πιστωτική μου δεν γινόταν δεκτή, ενώ δεν έχει πρόβλημα

edit: οκ το έφτιαξα

Δημοσ.

πετράν ότι παιχνίδι βγει τρέχεις και το αγοράζεις;

μου θυμίζεις τον εαυτό μου πριν χρόνια... :-)

τεσπά, ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να βγει καλώδιο με έξοδο DVI;

ήθελα να συνδέσω σε 23'' οθόνη αλλά έχει είσοδο μόνο DVI

Δημοσ.

τεσπά' date=' ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να βγει καλώδιο με έξοδο DVI;

ήθελα να συνδέσω σε 23'' οθόνη αλλά έχει είσοδο μόνο DVI[/quote']

me adaptoraki apo vga se dvi kai eisai ok....

Δημοσ.

το σκέφτηκα και αυτό, αλλά αν δεν είναι καλό το adaptorάκι, τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο καλά.

έχεις να μου προτείνεις κάποιο που έχεις δοκιμάσει και αποδεδειγμένα παρέχει υψηλής ποιότητας σήμα;

από το xbox δεν γίνεται να βγάλουμε αμιγώς ψηφιακό σήμα;

Δημοσ.
το σκέφτηκα και αυτό' date=' αλλά αν δεν είναι καλό το adaptorάκι, τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο καλά.

έχεις να μου προτείνεις κάποιο που έχεις δοκιμάσει και αποδεδειγμένα παρέχει υψηλής ποιότητας σήμα;

από το xbox δεν γίνεται να βγάλουμε αμιγώς ψηφιακό σήμα;[/quote']

koita exo ola sxedon ta kalodia gia to 360 kai exo kataliksi se monster component.kati lene gia hdmi cable .alla pote tha vgei kai ti apodosei tha exei den kseroyme akoma....

Δημοσ.

οτι μου αρεσει, το αγοραζω.

το συγκεκριμενο καλα θα κανεις να το αγορασεις κι εσυ. ειναι καλο.

ποσο χρονων εισαι και σου θυμιζω τον εαυτο σου μικροτερο? (χλωμο) :mrgreen:

Δημοσ.
οτι μου αρεσει' date=' το αγοραζω.

ποσο χρονων εισαι και σου θυμιζω τον εαυτο σου μικροτερο? (χλωμο) :mrgreen:[/quote']

ontos to moto gp prepei na einai fovero petro.......

ela nte poso xronon eisai??? lol...!!!

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι περιλαμβάνει τo απ ντεητ στο BTFMC? Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό (απο λίγο που έπειαξα) στο γκεημ πλέη... ήταν και μια σταλιά απ ντεητ...

Πάντως συνεχίζει να σου δείχνει την θέση των εχθρών όταν πάιζεις.... δυστηχώς... αν αυτό άλλαζε ίσως γινόταν ένα απο τα 5 πιο αγαπημένα μου παιχνίδια ....

Δημοσ.
οτι μου αρεσει' date=' το αγοραζω.

ποσο χρονων εισαι και σου θυμιζω τον εαυτο σου μικροτερο? (χλωμο) :mrgreen:[/quote']

το γράφει στο προφίλ μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...