Antretng Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ψιλοάσχετη ερώτηση.. ένα 360 elite που θέλω να πουλήσω με mfr date : 2008-11-04 είναι ακόμα εντός εγγύησης; Αν δεν είναι flagged, έχει εγγύηση μισό χρόνο ακόμα για το RROD
Antretng Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 αα τέλεια Ευχαριστώ πολύ. Βασικά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την ms και να μάθεις πόση εγγύηση έχει ακόμα .Άλλο ημερομηνία κατασκευής, άλλο ημερομηνία πώλησης.
theoritikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω μια arcade κονσόλα με jasper μητρική, γιατί η premium που έχω πρώτης γενιάς σαν να ψιλοζορίζεται τώρα τελευταία (την έχω στείλει μια φορά Γερμανία). Εσείς που έχετε jasper σας έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα? Επίσης αν πουλήσω αυτή που έχω (κονσόλα, τροφοδοτικό, κουτί) πόσα να ζητήσω?
speedy23 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 H Jasper ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σαν μητρικη για το 360 οσον αφορα την παρουσιαση προβληματων.Η δικια μου ειναι απο το Νοεμβρη του '09 και δεν εχει εμφανισει τιποτα(νταξει φυσιολογικο λογω του μικρου χρονικου διαστηματος).Αλλα και στα ξενα φορα που διαβαζω δεν θυμαμαι να εχω διαβασει προβλημα με τα Jasperia.
Antretng Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω μια arcade κονσόλα με jasper μητρική, γιατί η premium που έχω πρώτης γενιάς σαν να ψιλοζορίζεται τώρα τελευταία (την έχω στείλει μια φορά Γερμανία).Εσείς που έχετε jasper σας έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα? Επίσης αν πουλήσω αυτή που έχω (κονσόλα, τροφοδοτικό, κουτί) πόσα να ζητήσω? Εμένα χωρίς να παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και κονσόλα 2 ετών, αλλά έχοντας flaggaristei, μαζί με τροφοδοτικό, 20αρη σκληρό, ασύρματο χειριστήριο, ένα αυθεντικό games και καμιά 30αρια back up την πούλησα 100 ευρώ. Από τη ζήτηση που υπήρχε όμως ίσως μπορούσα και καλύτερα. Υπόψιν, αν αρχίσει να σου βγάζει RROD, να είσαι ειλικρινής. Δεν πάει σε κατάστημα... σε κάποιοι άλλο άνθρωπο πάει που θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση του.
rOdrigO Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να κατεβεσω το map pack του Cod:WaW,δεν με αφηνει λογω religion.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?Εχω ιρλανδικο account....
DimitRi_Del Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να κατεβεσω το map pack του Cod:WaW,δεν με αφηνει λογω religion.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?Εχω ιρλανδικο account.... ΟΚ, δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο και ον-τοπικ, δεν ξέρω την απάντηση συγνώμη :-D:devil:
nyne Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 [offtopic]το ιρλανδικο account ειναι προτεσταντικό η καθολικο?[/offtopic]
deus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 μπορεί να είναι βάζελος το παιδί και να του ξέφυγε: pao religion gate 13
papahlamidas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ΟΚ, δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο και ον-τοπικ, δεν ξέρω την απάντηση συγνώμη :-D:devil: Τα map pack θα σε αφήσει να τα κατεβάσεις σε Γερμανικό account. Με εξαίρεση τα Zombie. Υπάρχουν και πατέντες βέβαια αλλά δεν της έχω δοκιμάσει για να σου πω. Μπορείς να το ψάξεις στο Google.
Street-Fighter Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 για gears of war παιδια πως τα κατεβαζω; Εχω αμερικάνικο account και δεν με αφηνει με τιποτα ιρλανδικο παλι τα ιδια μου εχουν πει...
papahlamidas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 για gears of war παιδια πως τα κατεβαζω;Εχω αμερικάνικο account και δεν με αφηνει με τιποτα ιρλανδικο παλι τα ιδια μου εχουν πει... Ψάξε να το βρεις πουθενά μεταχειρισμένο γιατί η MS με το online κατάστημα της όλο απαγορεύσεις είναι.
theoritikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το έχω ψάξει και εγώ αρκετά πως θα γίνει να κατεβάσω τα map packs του GoW, με την μια ή την άλλη πατέντα, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να τα πάρουμε είναι να αγοράσουμε traffic σε κάποιον vpn server από Αμερική (ή σε κάποια άλλη χώρα που δεν είναι κλειδωμένο το store του live), αλλά η ταχύτητα είναι αρκετά μικρή και η MS το καταλαβαίνει σχεδόν αμέσως και κόβει την σύνδεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις