Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, αγόρασε ο αδελφός μου κονσόλα η οποία είναι φλασαρισμένη. Αν της κάνει φορμάτ (για να σβήσει τα περιεχόμενα του προηγούμενου) χάνονται οι ρυθμίσεις του φλασαρίσματος; Ξέρετε;

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
οχι, καμια σχεση, το φλασαρισμα γινεται στο drive οχι στον σκληρο.

Αχα! Δεν έχει σχέση δηλαδή με το software; Μπορεί να το φορμάρει ελεύθερα;

Δημοσ.

να ρωτησω κατι. αυτο το game room που ετοιμαζει η microsoft, θα μας δινει την δυνατοτητα να παιξουμε στο pc μας αυτα τα ωραια arcade games που εχει το 360 live? υπαρχει σκοπος να βγουν εκει ολα οσα εχουν κυκλοφορησει?

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω μια τηλεόραση Philips η οποία είναι HD-Ready και όχι Full HD και θέλω να συνδέσω το XBOX 360. To πρόβλημα είναι ότι η τηλεόραση δεν έχει HDMI. Έχει όμως DVI, Scart, RCA. Επίσης δίπλα απο το DVI έχει και μια μικρή υποδοχή καρφιού για τον ήχο. Θέλω να το συνδέσω έτσι ώστε να πάρω την full ανάλυση της οθόνης και όχι αναλογική σύνδεση με αποτέλεσμα να χάσω σε ποιότητα. Το PS3 το συνδέω βάζοντας ένα ανταπτοράκι στο καλώδιο του HDMI που να καταλήγει σε DVI και για τον ήχο συνέδεα μόνο το κόκκινο και το άσπρο από το καλώδιο του RCA στις αντίστοιχες υποδοχές και απλά πήγαινα μετά στο menu του PS3 και επέλεγα είσοδο εικόνας DVI και ήχου RCA και όλα OK! Επίσης τον ήχο τον συνέδεα αλλιώς βάζοντας ένα άλλο ανταπτοράκι που δεχότανε το κόκκινο και το άσπρο απο το RCA και κατέληγε σε καρφί όπου και το έβαζα στο mini jack δίπλα απο το DVI. Με το XBOX 360 πώς την κάνω τη σύνδεση?

Υ.Γ. Το ΧΒΟΧ 360 έχει HDMI.

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Έχω μια τηλεόραση Philips η οποία είναι HD-Ready και όχι Full HD και θέλω να συνδέσω το XBOX 360. To πρόβλημα είναι ότι η τηλεόραση δεν έχει HDMI. Έχει όμως DVI, Scart, RCA. Επίσης δίπλα απο το DVI έχει και μια μικρή υποδοχή καρφιού για τον ήχο. Θέλω να το συνδέσω έτσι ώστε να πάρω την full ανάλυση της οθόνης και όχι αναλογική σύνδεση με αποτέλεσμα να χάσω σε ποιότητα. Το PS3 το συνδέω βάζοντας ένα ανταπτοράκι στο καλώδιο του HDMI που να καταλήγει σε DVI και για τον ήχο συνέδεα μόνο το κόκκινο και το άσπρο από το καλώδιο του RCA στις αντίστοιχες υποδοχές και απλά πήγαινα μετά στο menu του PS3 και επέλεγα είσοδο εικόνας DVI και ήχου RCA και όλα OK! Επίσης τον ήχο τον συνέδεα αλλιώς βάζοντας ένα άλλο ανταπτοράκι που δεχότανε το κόκκινο και το άσπρο απο το RCA και κατέληγε σε καρφί όπου και το έβαζα στο mini jack δίπλα απο το DVI. Με το XBOX 360 πώς την κάνω τη σύνδεση?

Υ.Γ. Το ΧΒΟΧ 360 έχει HDMI.

Υπάρχουν οδηγοί στο internet όπου με τροποποίηση στο καλώδιο διαχωρίζεις τον ήχο από την εικόνα. Αν το συνδέσεις έτσι απευθείας στο dvi δεν θα χεις ήχο. Υπάρχουν βέβαια και έτοιμα καλώδια αλλά είναι αδικαιολογήτως ακριβά.

Δημοσ.

Καλησπέρα,πρόσφατα το xbox μου άρχισε να εμφανίζει κάτι σαν "μπλε χιόνια" στην εικόνα (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω) την ώρα που έπαιζα, αμέσως το έκλεισα και το άφησα κανα μισάωρο να κρυώσει. Όμως μόλις προσπάθησα να το ανοίξω ξανά στην οθόνη εμφανιζόταν ένα μήνυμα που έλεγε οτι η συσκεύη δεν υποστηρίζεται(το έχω συνδεδεμένο μέσω hdmi). Έπειτα το σύνδεσα στην παλιά crt τηλεόραση μου και το αναγνώρισε κανονικά! Μόλις το έκλεισα και το ξανανοίξα από περιέργεια δεν το έβλεπε ούτε η crt!! Που οφείλεται αυτό είναι στα πρόθυρα rrod;

Δημοσ.

Δυστυχως ναι.Ετσι εκανε και σε μενα(τρελα σπασιματα την ωρα που επαιζα) και μετα απο λιγο μου εβγαlε το μηνυμα που αναφερεις.Ανοιγε κανονικα βεβαια,μεχρι που καποια στιγμη εμφανιστηκαν τα rrod.

Δημοσ.
Παιδια μηπως ξερετε αν θα βγει κανουργιο χβοχ γιατι κατι τετοιο ακξουσε το αφτι μου

Λέγοντας καινούργιο 360 τι ακριβώς εννοείς για γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος.

Αν και απ' ότι ξέρω μάλλον όχι δεν θα βγει νέο 360.

Δημοσ.

Αν εννοείς για την επόμενη κονσόλα της Microsoft (Xbox --> Xbox360 --> Xbox XXX), τότε κάααανε υπομονή γιατί θα αργήσει και αρκετά μάλιστα. Τουλάχιστον για την επόμενη τριετία, η μόνη εταιρεία που βλέπω να βγάζει νέα, επιτραπέζια κονσόλα είναι η Nintendo με κανένα Wii HD -και ΑΝ. Η Microsoft τώρα βγάζει Natal, θα το στηρίξει με τα μπούνια οπότε ο διάδοχος του Xbox360 αργεί και μάλιστα ΠΟΛΥ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...