Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσφατα μου χαλασε το xbox μου με το γνωστο rrod (ηταν αρκετα παλιο) και θελω να παρω καινουριο.Εχει παρει κανεις απο τους GRmods που ειναι ετοιμα φλασαρισμενα; η να το αγορασω κανονικο και να το φλασαρω εγω; (Το παλιο xbox το ειχα φλασαρει μονος μου)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

20091217105614.jpg

<<Πάντως αν θέλετε να δώσετε κάτιτης παραπάνω και να πάρετε κονσόλα που φλασάρεται, το MediaMarkt Ρέντη έχει καμμιά 10αριά Arcade Jasper 256MB NAND, το παλιό πακέτο με το Arcade δισκάκι, στα 149>>posted by narayan

Δημοσ.

Παιδια πηρα εχτες το xbox τελικα αλλα εβαλα το dvd που ειχε μεσα με καποια arcade παιχνιδια οπως pacman κλπ και ενω μου εβγαζε τα περιεχομενα του dvd μολις παταγα να τρεξει καποιο παιχνιδι αρχιζε να φορτωνει και κολλαγε ολη η κονσολα εκει.μονο με ρεσταρτ ξεκολλαγε.παιζει να φταιει το dvd η η κονσολα?

Δημοσ.
Παιδια πηρα εχτες το xbox τελικα αλλα εβαλα το dvd που ειχε μεσα με καποια arcade παιχνιδια οπως pacman κλπ και ενω μου εβγαζε τα περιεχομενα του dvd μολις παταγα να τρεξει καποιο παιχνιδι αρχιζε να φορτωνει και κολλαγε ολη η κονσολα εκει.μονο με ρεσταρτ ξεκολλαγε.παιζει να φταιει το dvd η η κονσολα?

Όταν λες κόλλαγε όλη η κονσόλα τι ακριβώς εννοείς?

Πες μας ακριβώς τι έκανες με το που άνοιξες τη κονσόλα για να δούμε αν έκανες κάτι λάθος ή αν φταίει η κονσόλα.

Δηλαδη δοκίμασες και άλλο δισκάκι(Αν έχεις) και σου κολλάει και στο άλλο δισκάκι?

Δημοσ.
Όταν λες κόλλαγε όλη η κονσόλα τι ακριβώς εννοείς?

Πες μας ακριβώς τι έκανες με το που άνοιξες τη κονσόλα για να δούμε αν έκανες κάτι λάθος ή αν φταίει η κονσόλα.

Δηλαδη δοκίμασες και άλλο δισκάκι(Αν έχεις) και σου κολλάει και στο άλλο δισκάκι?

Οχι δεν δοκιμασα αλλο γτ δεν ειχα δυστυχως,σημερα θα παω να νοικιασω κανενα παιχνιδι να δω.ακου τι εκανε.βαζω το δισκακι μεσα,μου βγαζει τα περιεχομενα του(ειχε 2-3 βιντεο και 4-5 παιχνιδια arcade)μολις παταγα σε οποιοδηποτε παιχνιδι να παιξει αρχιζε να το φορτωνει και στην οθονη εδειχνε ενα cd να γυρναει,εκει σταματαγαν ολα κολλαγε και ειτε εβγαζα απο μεσα το δισκακι ειτε οχι δεν εκανε τπτ η κονσολα,επρεπε δλδ να την κλιεσω απο το power και να την ξαναανοιξω.ομως εβαλα μετα να δοκιμασω ενα εργο που ειχα,σε αντιγραμμενο dvd οχι γνησιο και αρχισε να το τρεχει κανονικα.οποτε τι να πω???μολις σχολασω παω να δοκιμασω και κανα παιχνιδι.

Δημοσ.

Χμμμ. Αυτό κανονικά δεν πρέπει να το κάνει αλλά δοκίμασε καλού κακού ένα άλλο παιχνίδι γιατί μπορεί να έπεσες σε χαλασμένο δισκάκι και πες μας.

Το ποιο πιθανό είναι το παιχνίδι που θα βάλεις να σου ζητήσει update κανε το διαλέγοντας σε όλες τις ερωτήσεις που θα σου κάνει "ναι".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...