babis_crx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια μπορειτε να με βοηθησεται μπορειτε να δειτε τη σελιδΑ στν ηλεκτρονικη που εγραψα πιο πριν?
alexdelpiero Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Rε παιδια το race pro ειναι καλο?Το εχει προσφορα το play μαζι με το legent of wrestlemania 30 ευρω κ λεω να το τσιμπησω...
-Dimitris- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Προσφατα μου χαλασε το xbox μου με το γνωστο rrod (ηταν αρκετα παλιο) και θελω να παρω καινουριο.Εχει παρει κανεις απο τους GRmods που ειναι ετοιμα φλασαρισμενα; η να το αγορασω κανονικο και να το φλασαρω εγω; (Το παλιο xbox το ειχα φλασαρει μονος μου)
kage Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 απο ποτε σταματησαν να βαζουν στα elite hdmi καλωδιο?
kage Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 παντως το πλαισιο βλεπω εχει προσφορα elite 250e+2ο χειριστηριο, ακομη και με ατοκες δοσεις
The_Sheep Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 http://www.game.co.uk/Xbox360/Hardware/Console/~r344887/Xbox-360-Arcade-Console/ wow αυτο παει να πει προσφορα
kage Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 <<Πάντως αν θέλετε να δώσετε κάτιτης παραπάνω και να πάρετε κονσόλα που φλασάρεται, το MediaMarkt Ρέντη έχει καμμιά 10αριά Arcade Jasper 256MB NAND, το παλιό πακέτο με το Arcade δισκάκι, στα 149>>posted by narayan
murcielago580 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια πηρα εχτες το xbox τελικα αλλα εβαλα το dvd που ειχε μεσα με καποια arcade παιχνιδια οπως pacman κλπ και ενω μου εβγαζε τα περιεχομενα του dvd μολις παταγα να τρεξει καποιο παιχνιδι αρχιζε να φορτωνει και κολλαγε ολη η κονσολα εκει.μονο με ρεσταρτ ξεκολλαγε.παιζει να φταιει το dvd η η κονσολα?
klainmaingr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 http://www.game.co.uk/Xbox360/Hardware/Console/~r344887/Xbox-360-Arcade-Console/ wow αυτο παει να πει προσφορα Χάθηκε να το βγάλουνε πρίν δυο βδομάδες;
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια πηρα εχτες το xbox τελικα αλλα εβαλα το dvd που ειχε μεσα με καποια arcade παιχνιδια οπως pacman κλπ και ενω μου εβγαζε τα περιεχομενα του dvd μολις παταγα να τρεξει καποιο παιχνιδι αρχιζε να φορτωνει και κολλαγε ολη η κονσολα εκει.μονο με ρεσταρτ ξεκολλαγε.παιζει να φταιει το dvd η η κονσολα? Όταν λες κόλλαγε όλη η κονσόλα τι ακριβώς εννοείς? Πες μας ακριβώς τι έκανες με το που άνοιξες τη κονσόλα για να δούμε αν έκανες κάτι λάθος ή αν φταίει η κονσόλα. Δηλαδη δοκίμασες και άλλο δισκάκι(Αν έχεις) και σου κολλάει και στο άλλο δισκάκι?
murcielago580 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Όταν λες κόλλαγε όλη η κονσόλα τι ακριβώς εννοείς? Πες μας ακριβώς τι έκανες με το που άνοιξες τη κονσόλα για να δούμε αν έκανες κάτι λάθος ή αν φταίει η κονσόλα. Δηλαδη δοκίμασες και άλλο δισκάκι(Αν έχεις) και σου κολλάει και στο άλλο δισκάκι? Οχι δεν δοκιμασα αλλο γτ δεν ειχα δυστυχως,σημερα θα παω να νοικιασω κανενα παιχνιδι να δω.ακου τι εκανε.βαζω το δισκακι μεσα,μου βγαζει τα περιεχομενα του(ειχε 2-3 βιντεο και 4-5 παιχνιδια arcade)μολις παταγα σε οποιοδηποτε παιχνιδι να παιξει αρχιζε να το φορτωνει και στην οθονη εδειχνε ενα cd να γυρναει,εκει σταματαγαν ολα κολλαγε και ειτε εβγαζα απο μεσα το δισκακι ειτε οχι δεν εκανε τπτ η κονσολα,επρεπε δλδ να την κλιεσω απο το power και να την ξαναανοιξω.ομως εβαλα μετα να δοκιμασω ενα εργο που ειχα,σε αντιγραμμενο dvd οχι γνησιο και αρχισε να το τρεχει κανονικα.οποτε τι να πω???μολις σχολασω παω να δοκιμασω και κανα παιχνιδι.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Χμμμ. Αυτό κανονικά δεν πρέπει να το κάνει αλλά δοκίμασε καλού κακού ένα άλλο παιχνίδι γιατί μπορεί να έπεσες σε χαλασμένο δισκάκι και πες μας. Το ποιο πιθανό είναι το παιχνίδι που θα βάλεις να σου ζητήσει update κανε το διαλέγοντας σε όλες τις ερωτήσεις που θα σου κάνει "ναι".
murcielago580 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 πρεπει να ειναι συνδεμενο στo ιντερνετ το xbox για update e?
Προτεινόμενες αναρτήσεις