therock Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Το ιδιο ομως μοντελο σου επιστρεψαν, δεν σου δωσαν καινουριο. Τα εξοδα ηταν μες στην εγγυηση? Μεταφορικα τα χρεωνεσαι εσυ?
therock Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δεν χρεώνεσαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! Ουτε καν την UPS? Εγω πριν μερικα χρονια που χρειαστηκε να στειλω στον γερμανο ενα PSP για επισκευη, που τελικα χρειαστηκε να το αντικαταστησουν, με χρεωσαν 12 ευρω για την μεταφορικη που παρελαβαν το καινυριο. Τεσπα, η εγγυηση ξερετε ποσα χρονια ειναι μετα την αποκτηση της κονσολας?
Toufas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 rrod & e74 3 χρονια. και το μονο που πληρωσα ηταν το χαρτι που εκτυπωσα και η κολλητικη ταινια
kaiowas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εχει χαλασει το xbox ενος φιλου, rrod. Το ειχε αγορασει πριν 1,5 χρονο και απο οτι διαβαζω η εγγυηση για rrod ειναι 3 χρονια. Πως το στελνει στην MS?
babis_crx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 καταρχην καλησπερα σε ολους παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω" τωρα τα χρηστουγεννα σκεφτηκα να παρω ενα xbox 360 την arcade εκδοδη,απο το πλαισιο συγκεκριμενα αυτην εδω"http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Microsoft-XBOX-360/Nintendo-Arcade-XBOX360-Banjo-Kazooie.htm,αλλα ειδα στην ηλεκτρονικη αυτην εδω http://www.electroniki.gr/electroniki/el_computers/consoles/xbox-360/xbox-360-arcade-fear-files.php,ποια μου προτεινεται,πριν ομως μου πειτε τν γνωμη σας 8α ηθελα να σας πω κ εγω δν με ενδιαφρει το online-game,αλλα με ενδιαφερει να ειναι japser. το μονο που με με ανυσυχει ειναι οτι στην ηλεκτρονικη στα χαρακτηριστικα αμα δειτε λεει 3πυρηνο..... και δεν ξερω αμα ειναι japser,για πειτε ρε παιδια... θελω να παιζω πολλες ωρες!!!!
speedy23 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Να σου πω μονο οτι το πρωτο λινκ απο το πλαισιο το αγορασα και γω πριν απο 3 εβδομαδες και ηταν Jasper.Ασχετο αλλα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα και μαλιστα μεσα στη πρωτη εβδομαδα μου εκανε freeze γυρω στις 4 φορες.Τωρα τελευταια δεν μου το εχει κανει αλλα μηπως πρεπει ν'ανησυχω λιγακι?
Tilemaxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Να σου πω μονο οτι το πρωτο λινκ απο το πλαισιο το αγορασα και γω πριν απο 3 εβδομαδες και ηταν Jasper.Ασχετο αλλα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα και μαλιστα μεσα στη πρωτη εβδομαδα μου εκανε freeze γυρω στις 4 φορες.Τωρα τελευταια δεν μου το εχει κανει αλλα μηπως πρεπει ν'ανησυχω λιγακι? Τα παιχνίδια τα παίζεις απο τον σκληρό? Η δεν τα κάνεις install?
Antretng Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Να σου πω μονο οτι το πρωτο λινκ απο το πλαισιο το αγορασα και γω πριν απο 3 εβδομαδες και ηταν Jasper.Ασχετο αλλα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα και μαλιστα μεσα στη πρωτη εβδομαδα μου εκανε freeze γυρω στις 4 φορες.Τωρα τελευταια δεν μου το εχει κανει αλλα μηπως πρεπει ν'ανησυχω λιγακι? Το ίδιο πρόβλημα έχω ακούσει και σε άλλα παιδιά με jasper μετά από κάποιο update (πριν κανα 2 μήνες). Δεν ξέρω τώρα αν τους εφτιαξε μετά από άλλο update. Μπαίνεις στο live; Του χεις κάνει το τελευταίο update μηπως φτιάξει.
speedy23 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Το ίδιο πρόβλημα έχω ακούσει και σε άλλα παιδιά με jasper μετά από κάποιο update (πριν κανα 2 μήνες). Δεν ξέρω τώρα αν τους εφτιαξε μετά από άλλο update. Μπαίνεις στο live; Του χεις κάνει το τελευταίο update μηπως φτιάξει. Τα παιχνίδια τα παίζεις απο τον σκληρό? Η δεν τα κάνεις install? Στο live και βεβαια μπαινω και εχω κανει το update που μου ζητησε.Επισης εχω κανει αναγκαστικα και Update για οσα παιχνιδια μου το ζητησαν.Το παγωμα μου το εχει κανει σιγουρα στο Fifa που το εχω κανει install στο δισκο και μου το εχει κανει και μια φορα σιγουρα στο lips που παιζει μεσω του dvd(δεν το εχω κανει install στον σκληρο).Aν δεν κανω λαθος πρεπει να μου εχει κανει freeze και μια φορα οταν επαιζα multiplayer το demo του left4dead 2.
Antretng Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Στο live και βεβαια μπαινω και εχω κανει το update που μου ζητησε.Επισης εχω κανει αναγκαστικα και Update για οσα παιχνιδια μου το ζητησαν.Το παγωμα μου το εχει κανει σιγουρα στο Fifa που το εχω κανει install στο δισκο και μου το εχει κανει και μια φορα σιγουρα στο lips που παιζει μεσω του dvd(δεν το εχω κανει install στον σκληρο).Aν δεν κανω λαθος πρεπει να μου εχει κανει freeze και μια φορα οταν επαιζα multiplayer το demo του left4dead 2. Απλά σου λέω ότι δεν είσαι ο μόνος. Και όπως λες πλέον έχει καιρό να στο κάνει... κάποια μαλακία είχαν κάνει στα updates και τώρα με τα τελευταία μάλλον το στρωσαν.
babis_crx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια λεται να μην το παρω? για δειτε και αυτο στην ηλεκτρονικη):
zatara Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημμα με το xbox πηρα το xbox ενος φιλου μου να παιξω (δεν το εχει flashαρει η τιποτα τετοιο) χωρις σκληρο δισκο και παω να παιξω ενα παιχνιδι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ απο video club και μου βγαζει αυτο το μηνυμα : An xbox 360 hard drive must be attached to play original xbox games.For more info , go to http://www.xbox.com/games Ξερει κανενας τι παιζει εδω .....?
Antretng Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ότι λέει το μήνυμα. Χρειάζεσαι κάποιο αποθηκευτικό μέσο για να παίξεις.
Bourdoulas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μήπως προσπαθείς να παίξεις ένα παιχνίδι του πρώτου Xbox στο 360; Αν ναι, τότε αυτό είναι το πρόβλημα, καθώς ο emulator για την εξομοίωση είναι αποθηκευμένος στον σκληρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις