departed Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 παιδια να κανω μια ερωτηση πηρα απο ενα φιλαρακι το guitar hero 5 και μοθ ζηταει να συνδεσω mic εγω θελω να παιξω κιθαρα με το gamepad μπορει κανεις να με βοηθησει?
supermario29 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 παιδια να κανω μια ερωτηση πηρα απο ενα φιλαρακι το guitar hero 5 και μοθ ζηταει να συνδεσω mic εγω θελω να παιξω κιθαρα με το gamepad μπορει κανεις να με βοηθησει? Μου φαινεται πως οταν εχεις συνδεσει το gamepad παιζεις μονο σαν τραγουδιστης. Συνδεεις μικροφωνο και τραγουδας. Μου φαινεται, επαναλαμβανω.
Storm1672 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Guitar Hero τελευταία δεν παίζουν χωρίς όργανα. ΕDIT: Δείτε demo του Brutal Legend. Πολύ γέλιο.
deus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 πολύ καλό το brutal legend humor από τα παλιά της lucas monkey island, full throttle klp gameplay από viking battle of asgard (απο τα αγαπημένα μου action παιχνίδια) και γαμάτη μουσική!
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 3 red lights εγω σημερα έφυγε για ms η κονσολα την τριτη.
gherudos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Toufas τι μοντέλο είχες;Είναι η 1η που φεύγει για τη μάνα της;
klainmaingr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Γκρούμφ... Γ@μημένο rrod... Κάθε φορα που το ανοίγω περιμένω να δώ αν πρασινίσει ο κύκλος για να ησυχάσω Περαστικά της toufa ;p Φαντάζομαι εγγύηση κτλ είναι intact...
theoritikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Τώρα που λέτε για rrod, αν μια κονσόλα δείχνει κάτι σαν μια κάθετη γραμμή στα βίντεο με μεγάλη κίνηση, είναι καταδικασμένη?
papahlamidas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Τώρα που λέτε για rrod, αν μια κονσόλα δείχνει κάτι σαν μια κάθετη γραμμή στα βίντεο με μεγάλη κίνηση, είναι καταδικασμένη? Στην πρώτη μου consola που χάλασε μου έκανε κάτι τέτοια! Αλλά έβγαλε τα παρακάτω! Μου την έφτιαξαν πάντως!
theoritikos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Χμμ, τώρα που ξανακοιτώ το ποστ μου, νομίζω πως δεν περιέγραψα σωστά αυτό που ήθελα να πω... Στην πρώτη μου κονσόλα, (νομίζω) πως από κάποια στιγμή και μετά στα βίντεο (και μερικές φορές μέσα στο παιχνίδι), όταν υπάρχει μεγάλη κίνηση μου εμφανίζει μια ανεπαίσθητη κάθετη γραμμή. Αυτή την γραμμή την παρατήρησα πρόσφατα στο resident evil 5, στην 2η κονσόλα που αντικατέστησε την προηγούμενη από το service της MS. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν είναι λογικό κάτι τέτοιο (λόγω monitor/ ανάλυσης/vga cable), ή είναι σημάδι πως και αυτή η κονσόλα θα καταλήξει στο service?
Antretng Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Χμμ, τώρα που ξανακοιτώ το ποστ μου, νομίζω πως δεν περιέγραψα σωστά αυτό που ήθελα να πω...Στην πρώτη μου κονσόλα, (νομίζω) πως από κάποια στιγμή και μετά στα βίντεο (και μερικές φορές μέσα στο παιχνίδι), όταν υπάρχει μεγάλη κίνηση μου εμφανίζει μια ανεπαίσθητη κάθετη γραμμή. Αυτή την γραμμή την παρατήρησα πρόσφατα στο resident evil 5, στην 2η κονσόλα που αντικατέστησε την προηγούμενη από το service της MS. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν είναι λογικό κάτι τέτοιο (λόγω monitor/ ανάλυσης/vga cable), ή είναι σημάδι πως και αυτή η κονσόλα θα καταλήξει στο service? Vertical sync πρόβλημα είναι... αν παιξεις με την ανάλυση, θα διορθωθει. Στο resi 5 το κανε και σε μενα
Toufas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 τελικα σημερα την εστειλα. for the record ουτε καν firmware δεν αλλαξα, οπως την ειχα την εστειλα.
skanjos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 χτες μου εμφάνισε πρόβλημα το 360. το άνοιξα και έλεγε η tv μου οτι δεν πέρνει σήμα,χρησιμοποίησα τα απλά καλώδια δούλευε κανονικά μόνο με το hdmi είχε πρόβλημα.διάβασα αρκετά στο νετ και είδα οτι κρατόντας right trigger και y γυρνάει η ανάλυση στο default το έκανα και δούλεψε ,είχα εικόνα ,πάω να αλλάξω σε 1080p και τις είχε σαν απλές αναλύσεις πχ 1024χ768.μετά απο ώρες ψαξίματος και σπασμένων νέυρων διάβασα οτι αυτό γίνεται λόγο hdmi save που γίνεται απο την tv.το θέμα είναι οτι με τέτοιες αναλύσεις η κονσόλα δεν είχε ήχο,περίμενα με λίγη ώρα ανοιχτή την κονσόλα έκανα οτι λέγανε στο νετ δεν έπιανε. η λύση ήταν να την βάλω σε άλλη hd τηλεόραση απο έναν κολλητό μου και εκεί ήταν όλα οκ,μόλις γύρισα στην δικιά μου έπαιζε και σε μένα ο ήχος. απλά το αναφέρω σε περίπτωση που το πάθει κανείς να γνωρίζει.
theoritikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Vertical sync πρόβλημα είναι... αν παιξεις με την ανάλυση, θα διορθωθει. Στο resi 5 το κανε και σε μενα Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ανάλυση που θα πρέπει να βάλω, ή θα πρέπει να αλλάζω στην τύχη "και όποια μου κάτσει"? Έχω ένα παλιό philips tft monitor. Μοντέλο 170b.
Προτεινόμενες αναρτήσεις