Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλύτερα εδώ ώστε αν έχεις κάποιος παρόμοια απορία να μπορέσει να βρει την απάντηση.:-)

Σωστά...Οπότε αναμένουμε.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λογικα θα ειναι ετοιμο και σωστο απο εκει που θα το βρεις. Απλα θα πρεπει να γραψεις στο ντι-βι-ντι το φακελλο content που θα σου προκυψει αφου κανεις extract το ντεμο και οχι μονο το αρχειο των 740+MB που θα βρεις.

Δηλαδη μεσα στο ντι-βι-ντι θα ειναι πx "Content\0000000000000000\454188C2\00080000" το path

Δημοσ.
Ε για αυτό ακριβώς σε πήρα στο δούλεμα. Άκου βρήκα την απάντηση μόνος μου. Για το ότι μπήκαν δύο άτομα στο κόπο να σου απαντήσουν για το τι hdmi έχει (που δεν βρήκες τίποτα κιόλας) ούτε λόγως, ε; Βεβαια, δεν απαντήθηκε τρίτη φορά οπότε δεν σου απάντησε κανένας. Ρε πας καλά; Που και μόνο ότι κάποιος μπαίνει στο κόπο να ασχοληθεί με την βαριεστημάδα σου, θα πρεπε να πεις ενα ευχαριστώ, πόσο μάλλον αν σου απάντησε κιόλας. Και ναι... το συνειδητοποιήσες μόλις μετά από 40 λεπτά ότι το απάντησες μόνος σου. Άσε, τη ρομπιά δεν την γλιτώνεις πλέον :mrgreen: . Το σβησες επειδή στην είπα ότι είσαι και ανυπόμονος - πιεστικός.

Και που σαι με τέτοια μυαλά, μια χαρά θα τα πας. Keep going. Και αν είναι να διώχνω αγνώμονους και πιεστικούς noobs, τότε μου αρέσω. Εσύ μόνο πρόσεχε μην διώχνεις παιδιά που δίνουν απαντήσεις. Σταματώ εδώ και απορώ που σου ξανα απαντησα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:25 ----------

Καλύτερα εδώ ώστε αν έχεις κάποιος παρόμοια απορία να μπορέσει να βρει την απάντηση.:-)

δεν χρειαζεται να το συνεχισω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προκειμένου να παίξει ένα video (επεισόδιο σειράς πχ.) ζητάει ένα media update μέσω Xbox Live..Καταρχήν είναι ασφαλές να συνδεθώ στο Xbox Live (δεδομένου φλασαρίσματος); Και κατά δεύτερον, προσπαθώ να εγγραφώ αλλά με ειδοποιεί ότι δεν είναι διαθέσιμο στο συγκεκριμένο locale.

Δημοσ.
Προκειμένου να παίξει ένα video (επεισόδιο σειράς πχ.) ζητάει ένα media update μέσω Xbox Live..Καταρχήν είναι ασφαλές να συνδεθώ στο Xbox Live (δεδομένου φλασαρίσματος); Και κατά δεύτερον, προσπαθώ να εγγραφώ αλλά με ειδοποιεί ότι δεν είναι διαθέσιμο στο συγκεκριμένο locale.

Ασφαλές θα ήταν αν είχες κάνει τα κουμάντα σου και κανες όλα όσα είχες παίξει stealth patch με το abgx360 και πάντα όχι πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, όπως σου χα πει παλιότερα. Τώρα δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί.(εκτός αν δεν έχεις ιδαιτερα saves και achievements οπότε το να χάσεις το προφίλ σου και τα saves με ένα format δεν σου στοιχίζει)

Από την άλλη, πόσο γκαντέμης να είσαι πια, να συνδεθείς για λίγο και να φας ban;

Δημοσ.

Να δούμε...Να διευκρινίσω ότι δεν συνδέθηκα αλλά προσπάθησα να εγγραφώ, ανεπιτυχώς μάλιστα.

Πες τώρα ότι θέλω να δω video..Τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Μήπως μπορείς αν το κατεβάσεις από κάπου το codec και να το περάσεις με dvd ; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.

Ελπίζω στην αποτυχημένη σου απόπειρα να μην έβαλες χώρα προέλευσης Ελλάδα.

Δημοσ.

Μα ούτε καν πήγα σε τέτοιες λεπτομέρειες..Στο στάδιο του mail ήμουν.

Τώρα για το codec, θα πρέπει να ξέρω τι codec χρειάζεται, σε τι μορφή και πώς να το περάσω. Υποθέτω δεν γίνεται σαν το PC.

Δημοσ.

Τι mail έδωσες; Τι σου βγαλε; Αν έδωσες hotmail, msn , windowslive κλπ η microsoft βλέπει ότι είσαι Ελλάδα και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις. Φτιάξε ένα yahoo mail (όπου θα δηλώσεις βρετανος) και θα σαι κομπλε. Ακόμη ψάξε και βρες ένα πραγματικό ταχυδρομικό κώδικα στην χώρα που θα βάλεις... θα στο ζητήσει σε επόμενο βήμα.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς έγινε..Έδωσα hotmail και gmail και βρήκε ότι είμαι Ελλάδα..Τώρα θα ακολουθήσω το tip σου. Σε αυτή τη φάση κινδυνεύω για ban?

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Ότι βρίσκεσαι σε μεγαλύτερο κίνδυνο από ότι ένας που χει κάνει σωστά κουμάντα, είναι σίγουρο. Έχεις πολλά saves και achievements; Θα μπορούσες να τα "αποχωρίστεις";

Δημοσ.

Να ρωτήξω κάτι??

Έχω ένα φιλαράκι και θέλουμε να παίξουμε μαζί COD4 στο LIVE.

Φτιάξαμε party, κάναμε join σε ένα match και ήμασταν και στην ίδια ομάδα.

Αφού κάνουμε τα παραπάνω υπάρχει τρόπος να κάνουμε οι δυο μας μόνο chat χωρίς να μας ακούει κανένας άλλος από την ομάδα μας?

Φχαριστώ!!!

Δημοσ.

Εν τελει xbox30 elite ασπρο θα φερουν ελλαδα οπως εχουν κανει και στο εξωτερικο, η ακομα θα κυκλοφορει αποκλειστικα το μαυρο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...