Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια φορα ξαναρωτησα γιατι πηρα 2 απαντησεις απο τις οποιες η δικια σου δεν ηταν σιγουρη στην ουσια πηρα 1 αμα δεις μετα λεω οτι εφοσον η 1.2 ειναι τελευταια αξιζει να την παρω αυτο ρωτησα...δεν εχω το βιβλιαρακι αν θες να ξερεις αμα θεωρεις εσυ οτι με το 1 παραπανω post που εκανα ειμαι καθυστερημενος και οτι αλλο λες τοτε δεν νομιζω οτι βοηθας εδω μεσα εδω γιατι και ενας που να μην ξερει τιποτα ερθει να ρωτησει εσυ θα τον κανεις να μην ξανα ασχοληθει με forum...δεν θελω να το συνεχιζουμε η συζητηση τελειωνει εδω...

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πότε σε είπα καθυστερημένο; Μην μου βάζεις λόγια. Και πόσες απαντήσεις έπρεπε να πάρεις δηλαδή; Εγώ μια χαρά συμπεριφέρομαι σε noobs... αρκεί να μην σε ζαλίζουν. Πήρες την απαντησή σου, τι άλλο θέλεις δηλαδή; Και ένα ευχαριστώ δεν είναι κακό να πεις. Δηλαδή τι, ο άλλος είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει; Δουλειά του είναι; Κατα τα λεγόμενά σου, μπορεί εγώ να διώχνω πιεστικούς και αχάριστους noobs εσύ όμως διώχνεις ανθρώπους που δίνουν απαντήσεις.

Και δεν έκανες μόνο ένα παραπάνω post. Το βράδυ ξανα κάνεις ερώτηση και το πρωί σε πιάνει ανυπομονοσία και ξανα postareis. Το κανες edit τώρα και το κρύβεις; Ωραίος ρε φίλε, όμως φαίνεται μια χαρά ότι το κανες edit. Και μόνο για αυτό δεν αξίζει να σου μιλάω, δείχνει ξεκάθαρα το ποιόν σου.

Και για το λόγο του αληθές στο post σου γράφει 12.00 η ώρα, ενώ το κανες edit στις 12.46

απο οτι ειδα δεν ειναι πολυ σημαντικο γιατι το μονο που προσθετει απο την εκδοση 1.1 ειναι το super audio cd support

Κάτι έσβησες από πάνω, ατιμουτσικο :P ΜΠΡΑΒΟ!!! Και εις ανώτερα.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
Παίδες το FIFA 10 Demo το καίμε σε dual layer ή σε κανονικό δισκάκι; Το έγραψα με τον δεύτερο τρόπο και βγάζει "Mixed Media Disc".

Γιατί δεν το κατέβασες από το live; Έλλειψη χώρου να υποθέσω;

Δημοσ.
ή έλλειψη live;

Δεν χρειάζεται αν χεις συνδρομή gold. Και με το silver που είναι δωρεάν μια χαρά κατεβάζεις δωρεάν υλικό όπως τα demos.

Δημοσ.

Α ok. Απλά ήθελα να πω ότι εφόσον είναι τσάμπα θα ήταν καλύτερα να συνδεόταν και να το κατέβαζε (εκτός αν φοβάτε για ban).

Δημοσ.

Εφόσον παίζεις αντιγραφές δεν νομίζω ότι αξίζει το κόπο να ασχοληθείς με demos. Μπορείς να δοκιμάσεις μια και καλή την πλήρη έκδοση.

Όσον αφορά αυτό που ρώτησες και εφόσοβν δεν σου δούλευε κλασσικό DVD υποπτεύομαι ότι θέλει dl. Δεν έχει να κάνει με τον όγκο των δεδομένων αλλά με το πως τα διαβάζει το driver. Αλλά αξίζει όλη αυτή η ιστορία για ένα demo εφόσον τα παίζεις τσαμπέ;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:12 ----------

Είσαι μέσα..Ελέω flashαρίσματος

Αν προσέχεις, δηλαδή τα κάνεις patch τα παιχνίδια και δεν τα παίζεις πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας, νομίζω είσαι καλυμένος. Αν σκοπεύεις ποτέ να μπεις θα σου πρότεινα πρώτα να κάνεις ένα format, να καθαρίσεις από τυχόν απροσεξίες και μετά να μπεις.

Πάντως, αν έχεις jasper που δεν έχουν προβλήματα με θερμοκρασίες, δεν νομίζω ότι αξίζει να αποφεύγεις το live για να μην φας ban. Ok, έφαγες ban, τι έχασες; Αφου και πριν δεν έμπαινες. Αν όμως έχεις παλιό μοντέλο, τότε φυσικά έχεις τους λόγους σου.

Δημοσ.
Εφόσον παίζεις αντιγραφές δεν νομίζω ότι αξίζει το κόπο να ασχοληθείς με demos. Μπορείς να δοκιμάσεις μια και καλή την πλήρη έκδοση.

Όσον αφορά αυτό που ρώτησες και εφόσοβν δεν σου δούλευε κλασσικό DVD υποπτεύομαι ότι θέλει dl. Δεν έχει να κάνει με τον όγκο των δεδομένων αλλά με το πως τα διαβάζει το driver. Αλλά αξίζει όλη αυτή η ιστορία για ένα demo εφόσον τα παίζεις τσαμπέ;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:12 ----------

Αν προσέχεις, δηλαδή τα κάνεις patch τα παιχνίδια και δεν τα παίζεις πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας, νομίζω είσαι καλυμένος. Αν σκοπεύεις ποτέ να μπεις θα σου πρότεινα πρώτα να κάνεις ένα format, να καθαρίσεις από τυχόν απροσεξίες και μετά να μπεις.

Πάντως, αν έχεις jasper που δεν έχουν προβλήματα με θερμοκρασίες, δεν νομίζω ότι αξίζει να αποφεύγεις το live για να μην φας ban. Ok, έφαγες ban, τι έχασες; Αφου και πριν δεν έμπαινες. Φυσικά αν έχεις παλιό μοντέλο, τότε φυσικά έχεις τους λόγους σου.

ενα κανονικο ντι-βι-ντι κανει μια χαρα την δουλεια του για ντεμο, μαλιστα μπορεις να γραωεις και πολλα ντεμος σε ενα .Αρκει να ειναι σωστο το stracture που θα το γραψεις..πρεπει να χωσεις για γραψιμο το dir "content" στο root του dvdr

Δημοσ.
Πότε σε είπα καθυστερημένο; Μην μου βάζεις λόγια. Και πόσες απαντήσεις έπρεπε να πάρεις δηλαδή; Εγώ μια χαρά συμπεριφέρομαι σε noobs... αρκεί να μην σε ζαλίζουν. Πήρες την απαντησή σου, τι άλλο θέλεις δηλαδή; Και ένα ευχαριστώ δεν είναι κακό να πεις. Δηλαδή τι, ο άλλος είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει; Δουλειά του είναι; Κατα τα λεγόμενά σου, μπορεί εγώ να διώχνω πιεστικούς και αχάριστους noobs εσύ όμως διώχνεις ανθρώπους που δίνουν απαντήσεις.

Και δεν έκανες μόνο ένα παραπάνω post. Το βράδυ ξανα κάνεις ερώτηση και το πρωί σε πιάνει ανυπομονοσία και ξανα postareis. Το κανες edit τώρα και το κρύβεις; Ωραίος ρε φίλε, όμως φαίνεται μια χαρά ότι το κανες edit. Και μόνο για αυτό δεν αξίζει να σου μιλάω, δείχνει ξεκάθαρα το ποιόν σου.

Και για το λόγο του αληθές στο post σου γράφει 12.00 η ώρα, ενώ το κανες edit στις 12.46

Κάτι έσβησες από πάνω, ατιμουτσικο :P ΜΠΡΑΒΟ!!! Και εις ανώτερα.

ξερεις την απαντηση την βρηκα μονος μου(και να σορρυ δεν με ειπες καθυστερημενο αλλα βαριεστημενο και επειδη ειμαι βαριεστημενος για αυτο καθησα και το εψαξα) για αυτο και εσβησα το κανεις δεν ξερει?που ειχα ρωτησει και εγραψα οτι το βρηκα δηλαδη δεν χρειαζεται να απαντησετε για αυτο το εγραψα...(και λες εσυ οτι εσβησα κατι το τοσο σημαντικο και δεν εκανα μονο ενα ποστ,εκανα μονο ενα παραπανω ποστ γιατι το κανεις που ρωτησα το εσβησα και ειπα οτι βρηκα την απαντηση) μετα εσυ αρχισες τις βλακεις σου λεγοντας οτι μπραβο εισαι χακερ και αλλα τετοια...δεν ειναι κακο να πω εχαριστω ισα ισα αλλα θα πω οταν με βοηθησει καποιος ετυχε και βρηκα εγω την απαντηση αρα δεν χρειαστηκε να πω ευχαριστω...εγω δεν διωχνω ανθρωπους που δινουν απαντησεις γιατι εγω δεν κατηγορησα καποιον που μου απαντησε

Δημοσ.
Αρκει να ειναι σωστο το stracture που θα το γραψεις..πρεπει να χωσεις για γραψιμο το dir "content" στο root του dvdr

Αυτό θέλει λίγη παραπάνω εξήγηση :-)..Με ένα pm ίσως για να μην κουράζουμε τους υπόλοιπους.

Δημοσ.
ξερεις την απαντηση την βρηκα μονος μου(και να σορρυ δεν με ειπες καθυστερημενο αλλα βαριεστημενο και επειδη ειμαι βαριεστημενος για αυτο καθησα και το εψαξα) για αυτο και εσβησα το κανεις δεν ξερει?που ειχα ρωτησει και εγραψα οτι το βρηκα δηλαδη δεν χρειαζεται να απαντησετε για αυτο το εγραψα...(και λες εσυ οτι εσβησα κατι το τοσο σημαντικο και δεν εκανα μονο ενα ποστ,εκανα μονο ενα παραπανω ποστ γιατι το κανεις που ρωτησα το εσβησα και ειπα οτι βρηκα την απαντηση) μετα εσυ αρχισες τις βλακεις σου λεγοντας οτι μπραβο εισαι χακερ και αλλα τετοια...δεν ειναι κακο να πω εχαριστω ισα ισα αλλα θα πω οταν με βοηθησει καποιος ετυχε και βρηκα εγω την απαντηση αρα δεν χρειαστηκε να πω ευχαριστω...εγω δεν διωχνω ανθρωπους που δινουν απαντησεις γιατι εγω δεν κατηγορησα καποιον που μου απαντησε

Ε για αυτό ακριβώς σε πήρα στο δούλεμα. Άκου βρήκα την απάντηση μόνος μου. Για το ότι μπήκαν δύο άτομα στο κόπο να σου απαντήσουν για το τι hdmi έχει (που δεν βρήκες τίποτα κιόλας) ούτε λόγως, ε; Βεβαια, δεν απαντήθηκε τρίτη φορά οπότε δεν σου απάντησε κανένας. Ρε πας καλά; Που και μόνο ότι κάποιος μπαίνει στο κόπο να ασχοληθεί με την βαριεστημάδα σου, θα πρεπε να πεις ενα ευχαριστώ, πόσο μάλλον αν σου απάντησε κιόλας. Και ναι... το συνειδητοποιήσες μόλις μετά από 40 λεπτά ότι το απάντησες μόνος σου. Άσε, τη ρομπιά δεν την γλιτώνεις πλέον :mrgreen: . Το σβησες επειδή στην είπα ότι είσαι και ανυπόμονος - πιεστικός.

Και που σαι με τέτοια μυαλά, μια χαρά θα τα πας. Keep going. Και αν είναι να διώχνω αγνώμονους και πιεστικούς noobs, τότε μου αρέσω. Εσύ μόνο πρόσεχε μην διώχνεις παιδιά που δίνουν απαντήσεις. Σταματώ εδώ και απορώ που σου ξανα απαντησα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:25 ----------

Αυτό θέλει λίγη παραπάνω εξήγηση :-)..Με ένα pm ίσως για να μην κουράζουμε τους υπόλοιπους.

Καλύτερα εδώ ώστε αν έχεις κάποιος παρόμοια απορία να μπορέσει να βρει την απάντηση.:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...