JUST-GAMER Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σβήστε το. Άκυρο ποστ. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2009 από JUST-GAMER
Antretng Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 @JUST-GAMER αυθεντικό λέει ότι το πήρε το παιδί (ebw.gr) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:19 ---------- Άκυρο. Μόλις το διαβασα καλύτερα.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ουπς αυτό δεν το πρόσεξα. Συγνώμη για την απροσεξία μου.
Toufas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 τελικα που ειναι οι πιο φτηνοι ποντοι? ψαxνω για κατι πιο φτηνο απο 16.99 λιρες για 2100 ποντους.
klainmaingr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Χθές ξόδεψα τους καλύτερους 800 πόντους μου ever σε κάτι τρομερά απλοικό.. Bubble bobble NEO hd Είναι το ίδιο game με του wii αλλα με σαφώς καλύτερη ανάλυση. Τα achievements είναι πολύ καλά και αν κάποιος προσπαθήσει να τα πάρει θα θυμηθεί τα παλιά και θα ξαναγίνει "πρό" στο bb =) Το classic mode είναι απλά άψογο ενώ το arrange mode δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αν και το έπαιξα επίσης για να πάρω ότι χρειάζεται. Πιστεύω πως τετραπλό θα έχει αρκετό γέλιο. Xθές δύο άτομα πάντως το διασκεδάσαμε με το παραπάνω Όποιος θέλει να με κάνει add να στήσουμε κάνα τετραπλό κτλ ;p
domigr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 μεχρι τι εκδοση hdmi υποστηριζει το xbox 360??εγω του εχω την 1.1
Antretng Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω 1.2 αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος . Υ.Γ. Το βιβλιαράκι αποκλείεται να μην γράφει
domigr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 ναι εγω λεω οτι εχω την 1.1 και μεχρι ποια υποστηριζει? αν υποστηριζει μεχρι 1.2 μπορω να βρω ακομα 1.2 καιι αν ναι αξιζει?το xbox ειναι arcade jasper δεν ξερω αν παιζει ρολο
domigr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) απο οτι ειδα δεν ειναι πολυ σημαντικο γιατι το μονο που προσθετει απο την εκδοση 1.1 ειναι το super audio cd support Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2009 από domigr
Antretng Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δύο άνθρωποι μέχρι στιγμής σου λέμε ότι είναι 1.2 . Και αν δεν μας πιστεύεις μπορείς πάντα να "ρωτήσεις" το βιβλιαράκι με τις οδηγίες που δίνεται μαζί με τη κονσόλα!!! (όπως και όφειλες) Το αν αξίζει εξαρτάτε πάντα από τα μέσα που χρησιμοποιείς. Η ουσιαστική τους διαφορά είναι ότι υποστηρίξει SACD (Super Audio CDs). Νομίζω ότι αν έχεις ήδη πάρει καλώδιο 1.1 δεν αξίζει να αγοράσεις και 1.2
domigr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ειπα οτι δεν σας πιστευω απλως ο ενας ελεγε δεν ξερω σιγουρα και κανεις δεν απαντουσε με σιγουρια εψαξα και το βρηκα αμα ειδες πιο πανω απαντησα ηδη
Antretng Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ο ένας (εγώ) είπα νομίζω ότι είναι 1.2 απλά περίμενε επιβεβαίωση. Ο άλλος (JUST-GAMER) το επιβεβαίωσε. Ακόμη αφού είσαι τόσο διάνοια και τα απαντάς μόνος σου (το postares τι στιγμή που σου απάνταγα οπότε δεν το είδα) τότε τι ρωτάς; Συγχαρητήρια, είσαι hacker. Εμείς τι σου φταίμε; Άντε σε παρακαλώ, μπαίνει κάθε βαριεστημένος εδώ μέσα, που αντι να ανοίξει το βιβλιαράκι ρωτά ότι του ρθει, είναι ανυπόμονος (ξανα postarei) και μας την λέει και από πάνω.
domigr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 πρωτον προσεξε πως μιλας γιατι εγω δεν σου μιλαω ετσι δευτερον εγω μια ερωτηση εκανα και τα forums ξερεις ειναι για να βοηθανε αμα εσυ ξυπνησες ασχημα δεν σου φταιω εγω... και το ποιος την λεει σε ποιον φαινετε απο τον τροπο που γραφεις επισης ξαναποσταρα εφοσον δεν απαντουσε κανεις για πολλες ωρες αυτο δεν σημαινει κατι και το βιβλιαρακι ξερεις δεν το κραταμε ολοι εξυπνακια
Antretng Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι ψέμματα είναι; Η ερώτηση σου, την οποία έβρισκες χαλαρά στο βιβλιαράκι, απαντήθηκε οπότε τι ξανα ρωτάς; Ακόμη το ότι ξανα έγραψες μετά νομίζεις ότι σε βοηθήσε να απαντήθεί πιο γρήγορα; Τι από όσα λέω είναι ψέμματα; Ακόμη μπορεί το συγκεκριμένο threat να είναι για να βοηθάει, αλλά ε όχι και ο άλλος να είναι αγνώμονας. Όταν βρήκες τελικά την απάντηση σου, δεν είδα πουθενά να λες ευχαριστώ. Όπως βλέπεις, δεν νομίζω ότι σου πα κάτι προσβλητικό. Απλά την αλήθεια είπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις