Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια εχω το πρωτο xbox 360 Και σκεφτομαι να αποκτησω μια κονσολα jasper βασικα μονο αυτη και τιποτα αλλο μπορω να χρησιμοποιησω το Power supply και το καλωδιο τηλεορασης απο την παλια μου κονσολα??

Δημοσ.

οχι, το τροφοδοτικό ειναι διαφορετικο.

αλλα αφου δεν ειναι χαλασμενη, γιατι να παρεις αλλη?

Δημοσ.
οχι, το τροφοδοτικό ειναι διαφορετικο.

αλλα αφου δεν ειναι χαλασμενη, γιατι να παρεις αλλη?

Ο φοβος φερνει κολαση λενε αλλα ευχαριστω για την πληροφορια απλα λεω αν χρειαστει να ξερω τι θα παρω η κονσολα ειναι ενταξει αλλα δεν παυει να ειναι πρωτης γενιας και ανησυχω

Δημοσ.
παιδια εχω το πρωτο xbox 360 Και σκεφτομαι να αποκτησω μια κονσολα jasper βασικα μονο αυτη και τιποτα αλλο μπορω να χρησιμοποιησω το Power supply και το καλωδιο τηλεορασης απο την παλια μου κονσολα??

Ένα φιλαράκι μου που έχει και jasper και παλιά μου είπε ότι κάνει και το παλιό τροφοδοτικό. Πάντα με επιφύλαξη αυτό που γράφω.

Δημοσ.

Όταν λες παλιό αν εννοείς το τροφοδοτικό της πρώτης έκδοσης 360 τότε όχι δεν κάνει καθότι δεν ταιριάζει ούτε το σιδερένιο βύσμα που έχει σε σχέση με το πλαστικό των ποιο νέων 360 με μητρικές falcon ή jasper.

Και για το δευτερεύον λόγο ότι τα πρώτα τροφοδοτικά ήτανε 230watt ενώ τα νεότερα είναι 175watt ή 150watt οπότε καταλαβαίνεις τι γίνετε.

Δημοσ.

Τα watt ενός τροφοδοτικού δεν έχουν να κάνουν με τα watt που τραβά η συσκευή. Σκέψου το τροφοδοτικό του υπολογιστή ;) Μάλλον μπερδεύεσαι με τα volt, εκεί αν διαφέρουν τότε ναι υπάρχει πρόβλημα

Και όχι, δεν πρέπει το παλιό του xbox να είναι πρώτη φουρνιά. Πριν 1.5 χρόνο πήρε το πρώτο

Δημοσ.

Όχι στα output dc: 175watt αναφέρομαι και πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά γι' αυτό το λόγο έχουν και διαφορετικό βύσμα αλλιώς ποιος ο λόγος να έχουν διαφορετικό βύσμα ώστε να μην ταιριάζει το ένα στο άλλο.

Δημοσ.
Όχι στα output dc: 175watt αναφέρομαι και πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά γι' αυτό το λόγο έχουν και διαφορετικό βύσμα αλλιώς ποιος ο λόγος να έχουν διαφορετικό βύσμα ώστε να μην ταιριάζει το ένα στο άλλο.

Καλά, αν έχουν διαφορετικό βύσμα τότε προφανώς παίζει πρόβλημα. Η ενστασή* μου ήταν με τα watt και μόνο. Μάλλον κάτι δεν θα κατάλαβε καλά ο φίλος.

*σκέψου ότι είτε βάλεις σε ένα pc τροφοδοτικό που απλά καλύπτει τις ανάγκες σε watt είτε τις ξεπερνα, δεν παίζει πρόβλημα

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι μπορεί να φταίει και δεν μπορώ να παίξω τα Region Free παιχνίδια; Με τα PAL δεν έχω πρόβλημα αλλά τα υπόλοιπα απλά δεν διαβάζονται.

Δημοσ.

Αν σου βγάζει μια άσπρη οθόνη με το σήμα του xbox και κολλάει εκεί χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα τότε έχεις παλιό ixtreme και συγκεκριμένα ixtreme 1.50 και πριν για να φτιάξει αυτό το "πρόβλημα" πρέπει να περάσεις το ποιο νέο ixtreme στο 360 σου ώστε να μπορείς να παίξεις και τα νέα παιχνίδια(Wave3) αλλιώς πολύ απλά δεν μπορείς να τα παίξεις ειδικά αν μπαίνεις xbox live δεν θα σου πρότεινα να κάνεις το κόλπο με το πρόγραμμα που κάνει τα νέα παιχνίδια από wave3 σε wave2(Έτσι χαρακτηρίζονται τα παλιά παιχνίδια) γιατί έχεις αυτομάτως ban από το xbox live.

Δημοσ.

Δεν βγάζει άσπρη οθόνη...Την κλασική μαύρη οθόνη όπως διαβάζει το παιχνίδι και μετά το παραθυράκι που λέει disc unreadable.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...