Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μοιάζει για γνήσιος. Το μοιάζει το βάζω επειδή στην προτελευταία photo μου φαίνεται σαν να έχει ξανα τοποθετηθεί το αυτοκόλητο (αν κάνουν μόντα, επειδή καλύπτει τη βίδα, το αυτοκόλλητο το βγάζουν)

Πόσο τον πήρες; Αλλά και μονταρισμένος να ναι μια χαρα θα σου παίζει.

Δημοσ.

Μια χαρά τότε. Μόνος σου να την έκανες τη μόντα, φτηνότερα δεν νομίζω να σου ρχοταν (πλέον είναι ψιλό-δυσεύρετοι οι hdd scorpio). Μου φαίνετε θα τσιμπήσω και εγώ κανέναν.

Δημοσ.

Απλά περίμενα να βγει ο 250αρης (έχω 20αρη... κυρίως 2 παιχνίδια παίζω αυτό το καιρό οπότε προς στο παρόν με καλύπτει) και μήπως έκανα τότε καμιά μόντα. Αλλά 41 ευρώ είναι τσάμπα.

Δημοσ.
Ρε παιδια τι κανεις με αυτο το δισκο; Δεν χρειαζεται φλασαρισμα για να παιξεις παιχνιδια;

Βασικά ο δίσκος δεν έχει σχέση με τα αντιγραμμένα παιχνίδια. Απλώς όσο πιο μεγάλος ο δίσκος, τόσο περισσότερα παιχνίδια (αυθεντικά ή πειρατικά) μπορείς να εγκαταστήσεις σε αυτόν.

Και -συνήθως- όσοι έχουν φλασαρισμένη κονσόλα, έχουν και ντουζίνες παιχνίδια (αφού το κόστος των 2 ευρώ για το δισκάκι δεν είναι τίποτα). Άρα εκεί ίσως χρειάζεται περισσότερο ο μεγάλος δίσκος.

Δημοσ.
Flashαρισμένο Xbox ζητάει update για να παίξει ένα παιχνίδι..Να το επιχειρήσω ή παίζει πρόβλημα με το firmware?

καντο κανονικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...