Storm1672 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 αλλα μου λενε οτι βγαζει πολλα προβληματα οτι λιωνει ο επεξεργαστης και κανει πολυ φασαρια οταν παιζεις Μια ζωή αναρωτιόμουν ποιος βγάζει τις φήμες αυτές; Eγώ προτείνω Arcade, για να σου κάτσει πιο στάνταρ Jasper μοντέλο (τελευταία μητρική που δε βγάζει τα προβλήματα με τους "λιωμένους επεξεργαστές") και να πάρεις μόνος σου ό,τι αξεσουάρ θες. Θα σου έρθει στα ίδια λεφτά, απλά παίρνεις μόνος σου ό,τι θες. Πχ. 120άρη σκληρό φτιάχνεις μόνος σου με 42Ε και με μια μικρή μόντα, αντί να δώσεις 100+ για τον official της Microsoft. H φασαρία του drive είναι σχετική και είναι όπως τα λέει ο καπετάν zeppos. Eμένα δε με ενοχλούσε καθόλου, αλλά η διαφορά πριν και μετά (με το να τα εγκαθιστάς στο σκληρό και να μη τα διαβάζει απ' το δισκάκι), είναι αισθητή.
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Για να κάνει τη μόντα στο δίσκο όμως, δεν θα πρέπει να έχει ήδη ένα hdd case?
Antretng Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Για να κάνει τη μόντα στο δίσκο όμως, δεν θα πρέπει να έχει ήδη ένα hdd case? Ακριβώς. Ακόμη, τα συμβατά μοντέλα hdd είναι δυσεύρετα και αρκετά ακριβά. Οπότε αν βάλεις τα λεφτά για ένα 20αρη + τα λεφτά ενός σκληρού έφυγε η τιμή. Ακόμη, αν τελικά πάρει arcade , καλύτεα να βρει στο ebay έτοιμα μονταρισμένα με καμιά 60αρα - 70αρα ευρώ. Αλλά και πάλι με μικρότερη διαφορά χωρίς να χει αναμονές να του το στείλουν, να μπλέκει με ebay μπορεί να αποκτήσει το elite με αμοντάριστο 120αρη. Όσον αφορά το jasper, αν κάποιο elite δεν περιέχει καλώδιο hdmi, τότε σίγουρα είναι τελευταία παρτίδα
The_Sheep Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 να ρωτησω κατι, μολις πηρα το νεο χβοχ μου , η ενα μηνα δωρεαν συνδρομη που ειναι?? πρεπει να κανω νεο account ή πιανει και σε ηδη υπαρχον?
Antretng Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση πως σε ήδη υπάρχον δεν γίνεται. Ο δωρεάν μήνας έρχετε όταν φτιάχνεις νέο προφίλ.
telegamesvg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση πως σε ήδη υπάρχον δεν γίνεται. Ο δωρεάν μήνας έρχετε όταν φτιάχνεις νέο προφίλ. Eτσι ακριβως.
The_Sheep Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 κρίμα ελεγα να γλιτώσω κανα μηνα απο εδω https://www.gamepointsnow.com/ εχει "ψωνισει" κανεις??
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.live-codes.com/ εγω απο εδω παιρνω πλεον.
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ απο maximuscards που είναι σχεδόν τζάμπα (30ευρώ μου βγήκε το 13μηνο)
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Λίγο ακριβό μου φαίνεται το live-codes, 37 ευρώ για 13 μήνες? Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 32 μου έβγαινε όσες φορές είχα πάρει από ebay.co.uk (πάντα με instant emailing). Επίσης μου κάνει εντύπωση που τους 12 μήνες τους έχουν 29 λίρες (2,42 το μήνα) ενώ για 13 μήνες θέλουν 32 λίρες (ήτοι 2,67 λίρες το μήνα, πιο ακριβά δηλαδή!) Γιατί να πάρω 13 μήνες δηλαδή? Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα.
The_Sheep Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://profile.mygamercard.net/ITz%20HAXZ0R Ηalo ODST , SHIFT και FORZA 3 ....χμμμμ μαλλον καποιος απο MS πρεπει να ειναι αυτος
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ απο maximuscards που είναι σχεδόν τζάμπα (30ευρώ μου βγήκε το 13μηνο) δεν εχει ποντους ομως
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.maximuscards.com/itempage.php?cat=1 Έχει πλέον.. Η 12μηνη εδώ έχει 30 ευρώ...
Storm1672 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Για να κάνει τη μόντα στο δίσκο όμως, δεν θα πρέπει να έχει ήδη ένα hdd case? Έχει και στο e-bay. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου modded σκληρούς 120άρηδες στο ebay με 47Ε, οπότε κι αυτό συμφέρει. Άμα βγουν και 250άρηδες official (που φημολογείται) και βγει hack κι απ' αυτούς, θα έχουμε ακόμα καλύτερη απόδοση/τιμή. υγ. gamepointsnow και maximuscards, το mail με τον κωδικό έρχεται άμεσα. Μέσα σε δευτερόλεπτα.
Don.Matis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Eγώ πάντως χτύπησα έναν τέτοιο δίσκο (120αρη) από το EBay με 50 ευρώ, το έχω στο XBox μου εδώ και 3-4 μήνες και κανένα πρόβλημα, δουλεύει μια χαρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις