ghostgr_a_n Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα ρε παιδια πανε καλα? 70€ για flashαρισμα? Ελεος. Αυτα δε ειναι τιποτα,ενας εδω στην Βεροια περνει 100€ και λεει και καλα οτι σου δινει 1 χρονο εγγηυση και αλλες μλκιες. Ελεος ρε παιδια τι νομιζουν οτι κανουν? Κατι ακατορθοτο?
darhe13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ξερει κανενας πως μπορω να αντιγραψω ενα αντιγρμενο παιχνιδι του 360?εβαλα ενα το εκανα με το descrypter ισο το αρχειο αλλα δεν το βλεπει το clone cd...τι πρεπει να κανω?
Antretng Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ξερει κανενας πως μπορω να αντιγραψω ενα αντιγρμενο παιχνιδι του 360?εβαλα ενα το εκανα με το descrypter ισο το αρχειο αλλα δεν το βλεπει το clone cd...τι πρεπει να κανω? Κάνε το μέσω του image burn. Και αν παίζεις live καλό θα ήταν το iso να το περάσεις και μια από το agbx
skanjos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Κάνε το μέσω του image burn. Και αν παίζεις live καλό θα ήταν το iso να το περάσεις και μια από το agbx συμφωνώ με τον antretng,χρησιμοποίησε το image burn για να το περάσεις σε αρχείο iso,μετά περνα το απο abgx για τυχόν αλόίωση δεδομένων και δημιουργία αρχείου .dvd .δεν υπαρχει πρόβλημα γίνεται κανονικά.στο wii είναι που δεν γίνεται με τπτ απότι θυμάμαι χεχεχε
darhe13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 σας ευχαριστω ρε μαγκες τωρα δοκιμαζω να δω τι θα γινει...!thanks ξανα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:44 ---------- παιδια παιζει ρολο η ταχυτητα που το διαβαζει για να το κανει iso ?αν ναι σε τι ταχητυτα να το βαζω?
Antretng Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι δεν παίζει... δεν γράφεις dvd ώστε να φοβάσαι μην κακογραφτεί κάτι από παρεμβολές
skanjos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι δεν παίζει... δεν γράφεις dvd ώστε να φοβάσαι μην κακογραφτεί κάτι από παρεμβολές μερικές φορές είναι καλύτερα να το βάλεις σε πιο αργή ταχύτητα,είχα κάτι κουλά εγώ στο παρελθόν με γρατσουνιές απο cd ,στο παιχνίδι fftactics για psx αντί για σπαθιά μου έβγαζε μοβ κουτάκια γιατι το cd που το αντέγραψα είχε τόνους γρατσουνιές απο κάτω και λογικά χαμένα δεδομένα,όταν περνάς εικόνα τα προσπερνάει οτι δεν μπορεί να διαβάσει λόγο γρατσουνιών και έχεις αλλίωση δεδομένων.καλύτερα μικρότερη δυνατή ταχύτητα reading και πέρασμα μετα απο abgx για να είσαι σίγουρος 1,5ε πάει το verbatim δεν είναι για αστεία χαχαχαχαχα
Antretng Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Το image burn κάνει τσεκάρισμα στο τέλος. Για αυτό το είπα. Και αφού θα το περάσει και από abgx δεν νομίζω να χει θέμα. Βέβαια αν νιώθει καλύτερα ας το βάλει σε χαμηλότερη ταχύτητα. Απλά δεν χρειάζεται να το παρακάνει... μη το βάλει και 2Χ ... αντιγραφή από δίσκο σε σκληρό κάνει όχι από δίσκο σε δίσκο Αν έχει γρατζουνιές απλά πέφτει η ταχύτητα ανάγνωσης... δεν γράφεις παράλληλα κάποιο δίσκο να φοβάσαι ότι θα καεί.
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως πλέον γράφω μόνο με 2.4x στα TDK. Κάποτε έγραφα 6x στα verbatim και τελικά τα μισά από αυτά κατέληξαν να μην παίζουν μετά από λίγους μήνες. Είναι αλήθεια όμως ότι το 2.4x είναι της υπομονής, θέλεις 40 λεπτά για ένα δισκάκι. Τώρα που καθάρισα το χαλασμένο dvd writer και άρχισε να ξαναγράφει, ίσως να επιχειρήσω μεγαλύτερες ταχύτητες. Επιπλέον η φθορά στα δισκάκια έχει ελαττωθεί σημαντικά πλέον, ένεκα του HDD install.
steli000s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας..ειμαι νεος εδω και θελω να σας ρωτησω καποιες αποριες μου.θελω να αγορασω xbox αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2 δηλ το arcade i to elite.εγω θα ηθελα το arcade το εχω βρει 160 ευρω και 60 ευρω το τσιπαρισμα..αλλα μου λενε οτι βγαζει πολλα προβληματα οτι λιωνει ο επεξεργαστης και κανει πολυ φασαρια οταν παιζεις..εσεις τι θα με συμβουλευατε..ποιο να παρω.??
Alexskot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας..ειμαι νεος εδω και θελω να σας ρωτησω καποιες αποριες μου.θελω να αγορασω xbox αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2 δηλ το arcade i to elite.εγω θα ηθελα το arcade το εχω βρει 160 ευρω και 60 ευρω το τσιπαρισμα..αλλα μου λενε οτι βγαζει πολλα προβληματα οτι λιωνει ο επεξεργαστης και κανει πολυ φασαρια οταν παιζεις..εσεις τι θα με συμβουλευατε..ποιο να παρω.?? πάρε το elite φίλε μου. Έχει πολλά εξαρτήματα μαζί όπως σκληρό δίσκο 120GB. Σίγουρα σε συμφέρει καλύτερα.
Antretng Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Το elite αν δεν κάνω λάθος έχει και πιο αθόρυβο driver (όχι ότι θα σου χρειαστεί με 120 gb σκληρό )
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 1) Ο επεξεργαστής να λιώσει αποκλείεται! 2) Αν ασχοληθείς με την κονσόλα είναι βέβαιο ότι σε βάθος χρόνου θα αγοράσεις όλα τα έξτρα που προσφέρει το elite σε σχέση με το arcade (κι ακόμα περισσότερα). Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα, πάρε από τώρα το elite να ησυχάσεις. 3) Το Xbox όντως κάνει αρκετή φασαρία αν παίζεις από το dvd drive. Αν όμως εγκαταστήσεις το παιχνίδι στο σκληρό, δεν ακούγεται ιδιαίτερα.
Antretng Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Να προσθέσω ότι η διαφορά του arcade από το elite σε τιμή είναι πολύ μικρή και δεν αξίζει αν σκοπεύεις να βάλεις σκληρό. Ο 120αρης κάνει παραπάνω από 100 ευρώ... αλλά ακόμη και 60αρη να βάλεις μια 50αρα θα την δώσεις άρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις