Cygnus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μιλάμε για το elite πάντα το οποίο είναι συσκευασμένο σε ένα μεγάλο μαύρο κουτί και από ό,τι είδα σήμερα δεν φαίνεται κάτι.
The_Sheep Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει κανένα hint ώστε να καταλάβουμε τη jasper κονσόλα από τη συσκευασία; Και κάτι ακόμα, τα elite βγαίνουν σε jasper; Ρωτάω γιατί στο Πλαίσιο πχ. δεν μπορείς να ανοίξεις το κουτί για να δεις την τάση. μιλαμε για arcade
Cygnus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Για elite ενδιαφέρομαι..Εκεί είναι τα ζόρια
Antretng Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Για elite ενδιαφέρομαι..Εκεί είναι τα ζόρια Σου είπα, κάνε υπομονή να ρθει η πρώτη παρτίδα (μπορεί και να χει ήδη έρθει) elite που δεν περιέχει hdmi καλώδιο. Πλέον η Microsoft δεν θα βάζει καλώδιο... άρα αν δεις ότι στα περιεχόμενα δεν γράφει hdmi καλώδιο τότε σίγουρα είναι τελευταία παρτίδα οπότε και λογικά θα είναι jasper.
benrgv Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Είμαι στην ευχάριστη θέση να σαν ενημερώσω πως από χτες είμαι κάτοχος ενός elite αγορασμένο από Πλαίσιο Λάρισας (το τελευταίο ήταν )και είναι jasper Ειμαι τυχερος τελικα :lol:
Cygnus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μεγειά καταρχήν..Η συσκευασία περιείχε hdmi καλώδιο;
benrgv Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μεγειά καταρχήν..Η συσκευασία περιείχε hdmi καλώδιο; Βέβαια έχει καλώδιο HDMI και όλα τα παρελκόμενα τις elite έκδοσης
Antretng Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν jasper με καλώδιο, αλλά ότι αν δεν περιέχει καλώδιο είναι ολοφάνερο ότι είναι τελευταία παραλαβή και όχι στοκ Με γεια bengrv . Καλό λιώσιμο
markxcsd7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Χθες μετα απο μια στιγμιαια πτωση της τασης(ελεω ΔΕΗ), ειχα το πρωτο μου RRoD. Πανικος, ιδρωτας και καταρες προς MS... Οταν ηρεμησα ειδα οτι ηταν η περιπτωση που το λαμπακι στο τροφοδοτικο ειναι κοκκινο. Εκανα τα απαραιτητα και τωρα ειναι ενταξει. Ερωτηση: προφανως το προβλημα δεν "εφτασε" μεχρι την κονσολα, απλως μπηκε το τροφοδοτικο σε safe mode σωστα; Μερικες ερωτησεις ακομα(ξερω οτι υπαρχουν αντιστοιχα τοπικ αλλα λογω εξεταστικης δεν μπορω να ψαξω): 1)Ενδιαφερομαι για flasharisma. Βρηκα ενα καταστημα στο ηρακλειο, το κανει με 70€. Μπορει καποιος να τη γ*****ι τοσο πολυ τη διαδικασια που να καταστραφει το xbox; 2)Εχω την εκδοση με το falcon(αν και το πηρα το ιουνιο, ηθελα το bundle με το GOW 2), αλλαζει κατι στη διαδικασια; Να του το επισημανω; 3)Τα παιχνιδια γραφονται απο οποιοδηποτε αντιγραφικο ετσι; Απλως τα αδεια σιντι πρεπει να προσεχω τη μαρκα; 4)Μετα το flasharisma τι ποσοστο παραπανω εχει να χαλασει η κονσολα; 5)Οσον αφορα το live, τι ποσοστο banaρισματος παιζει; Επισης πειτε μου αν χρειαζεται κατι ακομα να διευκρινισω για το flasharisma. Ευχαριστω.
Toufas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 υπαρχει ηδη θεμα για τις ερωτησεις σου, και το οτι ειδες rrod ειναι λογω της δεη και οχι λογω της ms.
Antretng Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως 70 ευρώ για δουλειά ενός τετάρτου είναι πάρα πολλά. Ψάξε για άλλον. Μπορείς να βρεις ακόμη και με 15 ευρώ.
xaros73 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι και εγω με 15 ευρω καθαρισα, πιο πολυ γιατι βαριεμαι να το κανω μονος μου οπως το πρωτο...
markxcsd7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Και μενα πολλα μου φενονται τα 70 αλλα μου δινει και ενα παιχνιδι δωρο... Ξερετε πουθενα αλλου στο Ηρακλειο καποιον να το κανει; Αν ναι pm παρακαλω...
gherudos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις έφτασα Ηράκλειο,αν δεν χρειάζεται έξτρα καλώδια και extractors θα μπορούσα να στο κάνω εγώ δωρεάν.Εσύ θα έχεις την ευθύνη όμως για ότι συμβεί.
Antretng Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Και μενα πολλα μου φενονται τα 70 αλλα μου δινει και ενα παιχνιδι δωρο... Καταξοδεύτηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις