Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάμε για το elite πάντα το οποίο είναι συσκευασμένο σε ένα μεγάλο μαύρο κουτί και από ό,τι είδα σήμερα δεν φαίνεται κάτι.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Υπάρχει κανένα hint ώστε να καταλάβουμε τη jasper κονσόλα από τη συσκευασία; Και κάτι ακόμα, τα elite βγαίνουν σε jasper; Ρωτάω γιατί στο Πλαίσιο πχ. δεν μπορείς να ανοίξεις το κουτί για να δεις την τάση.

μιλαμε για arcade

Δημοσ.
Για elite ενδιαφέρομαι..Εκεί είναι τα ζόρια :-)

Σου είπα, κάνε υπομονή να ρθει η πρώτη παρτίδα (μπορεί και να χει ήδη έρθει) elite που δεν περιέχει hdmi καλώδιο. Πλέον η Microsoft δεν θα βάζει καλώδιο... άρα αν δεις ότι στα περιεχόμενα δεν γράφει hdmi καλώδιο τότε σίγουρα είναι τελευταία παρτίδα οπότε και λογικά θα είναι jasper.

Δημοσ.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σαν ενημερώσω πως από χτες είμαι κάτοχος ενός elite αγορασμένο από Πλαίσιο Λάρισας (το τελευταίο ήταν :P )και είναι jasper :devil: Ειμαι τυχερος τελικα :lol::lol:

Δημοσ.
Μεγειά καταρχήν..Η συσκευασία περιείχε hdmi καλώδιο;

Βέβαια έχει καλώδιο HDMI και όλα τα παρελκόμενα τις elite έκδοσης :-D

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν jasper με καλώδιο, αλλά ότι αν δεν περιέχει καλώδιο είναι ολοφάνερο ότι είναι τελευταία παραλαβή και όχι στοκ ;)

Με γεια bengrv . Καλό λιώσιμο

Δημοσ.

Χθες μετα απο μια στιγμιαια πτωση της τασης(ελεω ΔΕΗ), ειχα το πρωτο μου RRoD. Πανικος, ιδρωτας και καταρες προς MS... Οταν ηρεμησα ειδα οτι ηταν η περιπτωση που το λαμπακι στο τροφοδοτικο ειναι κοκκινο. Εκανα τα απαραιτητα και τωρα ειναι ενταξει. Ερωτηση: προφανως το προβλημα δεν "εφτασε" μεχρι την κονσολα, απλως μπηκε το τροφοδοτικο σε safe mode σωστα;

Μερικες ερωτησεις ακομα(ξερω οτι υπαρχουν αντιστοιχα τοπικ αλλα λογω εξεταστικης δεν μπορω να ψαξω):

1)Ενδιαφερομαι για flasharisma. Βρηκα ενα καταστημα στο ηρακλειο, το κανει με 70€. Μπορει καποιος να τη γ*****ι τοσο πολυ τη διαδικασια που να καταστραφει το xbox;

2)Εχω την εκδοση με το falcon(αν και το πηρα το ιουνιο, ηθελα το bundle με το GOW 2), αλλαζει κατι στη διαδικασια; Να του το επισημανω;

3)Τα παιχνιδια γραφονται απο οποιοδηποτε αντιγραφικο ετσι; Απλως τα αδεια σιντι πρεπει να προσεχω τη μαρκα;

4)Μετα το flasharisma τι ποσοστο παραπανω εχει να χαλασει η κονσολα;

5)Οσον αφορα το live, τι ποσοστο banaρισματος παιζει;

Επισης πειτε μου αν χρειαζεται κατι ακομα να διευκρινισω για το flasharisma.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

υπαρχει ηδη θεμα για τις ερωτησεις σου, και το οτι ειδες rrod ειναι λογω της δεη και οχι λογω της ms.

Δημοσ.

Πάντως 70 ευρώ για δουλειά ενός τετάρτου είναι πάρα πολλά. Ψάξε για άλλον. Μπορείς να βρεις ακόμη και με 15 ευρώ.

Δημοσ.

Και μενα πολλα μου φενονται τα 70 αλλα μου δινει και ενα παιχνιδι δωρο...:devil: Ξερετε πουθενα αλλου στο Ηρακλειο καποιον να το κανει; Αν ναι pm παρακαλω...

Δημοσ.

Μόλις έφτασα Ηράκλειο,αν δεν χρειάζεται έξτρα καλώδια και extractors θα μπορούσα να στο κάνω εγώ δωρεάν.Εσύ θα έχεις την ευθύνη όμως για ότι συμβεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...