Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι εννοείτε. Και καλού κακού, αν κάνεις τώρα καινούργιο προφίλ, και στη κονσόλα δήλωσε την ίδια χώρα.

Ακόμη μην χρησιμοποιήσεις hotmail ή msn κλπ αλλά yahoo ή google mail. Ακόμη έχε υπόψιν σου ότι θα πρέπει να βρεις έναν ταχυδρομικό κώδικα για τη χώρα που θα δηλώσεις (θα στο ζητήσει).

Δημοσ.

Κάντε με Add,το gamertag μου είναι Gherudos

ΥΓ.Θερμή παράκληση αν το gamertag σου ξεκινάει από A και τελειώνει σε pokleiros μη διαννοηθείς να με κάνεις add.Επίσης αν ξεκινάει από Dar και τελειωνει σε he13 ή ξεκινάει από Ps και τελειώνει σε crazy.

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά μιας κονσόλας και τείνω προς xbox 360 γιατί δεν έχω "πόρους" ώστε να αγοράζω συνεχώς καινούρια παιχνίδια. Απλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση : Αξίζει να περιμένω μέχρι το χειμώνα-Πρωτοχρονιά ώστε να το αγοράσω με πτώση τιμών ;

Δημοσ.
Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά μιας κονσόλας και τείνω προς xbox 360 γιατί δεν έχω "πόρους" ώστε να αγοράζω συνεχώς καινούρια παιχνίδια. Απλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση : Αξίζει να περιμένω μέχρι το χειμώνα-Πρωτοχρονιά ώστε να το αγοράσω με πτώση τιμών ;

Αν σε ενδιαφέρει ο 250αρης σκληρός που θα βγει κάποια στιγμή τότε ναι αξίζει.

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα hint ώστε να καταλάβουμε τη jasper κονσόλα από τη συσκευασία; Και κάτι ακόμα, τα elite βγαίνουν σε jasper; Ρωτάω γιατί στο Πλαίσιο πχ. δεν μπορείς να ανοίξεις το κουτί για να δεις την τάση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο την τρυπα στο κουτι μπορεις να δεις αν γραφει 12 ή 14a.με τα 12 ειναι jaspper

Επεξ/σία από The_Sheep
Δημοσ.

Νομίζω ότι η τάση είναι 12V και στα δύο..Στα Ampere έχουμε διαφοροποίηση και δεν ξέρω αν αυτό φαίνεται μέσα από το κουτί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...