departed Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 για ανανεωση του live σκεφτομαι ,στα στοιχεια του προφιλ ποθ μπαινει live πρεπει να δηλωσω ξενη χωρα?
Antretng Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι εννοείτε. Και καλού κακού, αν κάνεις τώρα καινούργιο προφίλ, και στη κονσόλα δήλωσε την ίδια χώρα. Ακόμη μην χρησιμοποιήσεις hotmail ή msn κλπ αλλά yahoo ή google mail. Ακόμη έχε υπόψιν σου ότι θα πρέπει να βρεις έναν ταχυδρομικό κώδικα για τη χώρα που θα δηλώσεις (θα στο ζητήσει).
gherudos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Κάντε με Add,το gamertag μου είναι Gherudos ΥΓ.Θερμή παράκληση αν το gamertag σου ξεκινάει από A και τελειώνει σε pokleiros μη διαννοηθείς να με κάνεις add.Επίσης αν ξεκινάει από Dar και τελειωνει σε he13 ή ξεκινάει από Ps και τελειώνει σε crazy.
Antretng Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Θα σε κάνω το βραδάκι . Ποια games παίζεις ;
gherudos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ninja gaiden 2,prototype,ghostbuster,star ocean 4,terminator αυτά προς το παρόν.
Antretng Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Για multiplayer βάλε κανένα Halo 3 ή Gears 2 να λίωσεις.
BaNcU Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά μιας κονσόλας και τείνω προς xbox 360 γιατί δεν έχω "πόρους" ώστε να αγοράζω συνεχώς καινούρια παιχνίδια. Απλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση : Αξίζει να περιμένω μέχρι το χειμώνα-Πρωτοχρονιά ώστε να το αγοράσω με πτώση τιμών ;
Antretng Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά μιας κονσόλας και τείνω προς xbox 360 γιατί δεν έχω "πόρους" ώστε να αγοράζω συνεχώς καινούρια παιχνίδια. Απλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση : Αξίζει να περιμένω μέχρι το χειμώνα-Πρωτοχρονιά ώστε να το αγοράσω με πτώση τιμών ; Αν σε ενδιαφέρει ο 250αρης σκληρός που θα βγει κάποια στιγμή τότε ναι αξίζει.
BaNcU Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 και απο τιμές λές να υπάρχει και καμία πτώση ;
Cygnus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει κανένα hint ώστε να καταλάβουμε τη jasper κονσόλα από τη συσκευασία; Και κάτι ακόμα, τα elite βγαίνουν σε jasper; Ρωτάω γιατί στο Πλαίσιο πχ. δεν μπορείς να ανοίξεις το κουτί για να δεις την τάση.
Antretng Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεις elite χωρίς hdmi καλώδιο τότε πρέπει να ναι japser καθότι η νέα παρτίδα elite θα ναι χωρίς καλώδιο
The_Sheep Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) απο την τρυπα στο κουτι μπορεις να δεις αν γραφει 12 ή 14a.με τα 12 ειναι jaspper Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2009 από The_Sheep
Cygnus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω ότι η τάση είναι 12V και στα δύο..Στα Ampere έχουμε διαφοροποίηση και δεν ξέρω αν αυτό φαίνεται μέσα από το κουτί.
The_Sheep Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ναι Αmpere , και φαινεται....ειδα χτες σε ενα μαγαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις