Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ξεκιναω...ειμαι κατοχος χβοχ 360 και σκεφτομαι να το φλασαρω οπως το λετε και εσεις...πρωτα πολλα αμα το φιλμαρω χαλαει πιο ευκολα? επισης εχω ψαξει στο forum εδω αλλα δεν βγαζω ακρη...πιο ειναι καλυτερο filmware προς το παρον?επισης αμα το φιλμαρω dvd θα παιζει?λογικα ναι αλλα με το live τι γινετε?αλλοι λενε δεν υπαρχει προβλημα και αλλοι οτι μπορει να φας μπαν..πως τι γλιτωνω?Και κατι τελευταιο αμα το φιλμαρω δλδ μετα μπενω πχ στο warezbb και κατεβαζω και το βαζω σε dual layer και παιζω?Τι πρεπει να προσεξω πριν κατεβασω για να παιζει?

Ευχαριστω για το χρονο σας οποιος μπορει ας μ λυσει τις αποριες :-)

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Λοιπον ξεκιναω...ειμαι κατοχος χβοχ 360 και σκεφτομαι να το φλασαρω οπως το λετε και εσεις...πρωτα πολλα αμα το φιλμαρω χαλαει πιο ευκολα? επισης εχω ψαξει στο forum εδω αλλα δεν βγαζω ακρη...πιο ειναι καλυτερο filmware προς το παρον?επισης αμα το φιλμαρω dvd θα παιζει?λογικα ναι αλλα με το live τι γινετε?αλλοι λενε δεν υπαρχει προβλημα και αλλοι οτι μπορει να φας μπαν..πως τι γλιτωνω?Και κατι τελευταιο αμα το φιλμαρω δλδ μετα μπενω πχ στο warezbb και κατεβαζω και το βαζω σε dual layer και παιζω?Τι πρεπει να προσεξω πριν κατεβασω για να παιζει?

Ευχαριστω για το χρονο σας οποιος μπορει ας μ λυσει τις αποριες :-)

λοιπον.

1.αν το φλασάρεις δεν χαλάει πιο εύκολα αυτα είναι μπούρδες.(για περισσότερη προστασία ,να παίζεις μόνο παιχνίδια μέσω install στο σκληρό δίσκο)

2.βερσιον 1.6 ixtreme

3.ναι θα παίζει dvd

4.και με το Live δεν τρως μπαν αν περνάς τα παιχνίδια απο το abgx360 και έχουν μπει στην λίστα.

5.σου πρωτείνω να μπεις σε κάνα prive τρακερ ,έχει πολλούς ανοιχτούς,ναι τα κατεβάζεις,τα περνάς απο abgx360, τα γράφεις και τα παίζεις ,τόσο απλό

6.το πιο βασικό είναι να δεις στο abgx αν το παιχνίδι έχει νόμιμα κυκλοφορίσει και να πατσαριστεί το online ινι του.(τα κάνει αυτόματα το πρόγραμμα μην ανυσηχείς)

Δημοσ.

παιδια για τα δισκακια που γραφουμε τα παιχνιδια του xbox εχω απορια...δουλευουν ολα τα dual layer 8.5 gb ή μοναχα τα verbatim?γιατι θελω να παρω κατι philips και δν ξερω αν θα δουλεψουν..

Δημοσ.
παιδια για τα δισκακια που γραφουμε τα παιχνιδια του xbox εχω απορια...δουλευουν ολα τα dual layer 8.5 gb ή μοναχα τα verbatim?γιατι θελω να παρω κατι philips και δν ξερω αν θα δουλεψουν..

Ειδικά αν δεν μπαίνεις live και τα περνάς και στο σκληρό, δεν παίζει κανένα ρόλο... γράφετα όπου γουστάρεις , αλλά δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές.

Δημοσ.

Μια βοήθεια Please:

Πως θα περάσω όλα τα δεδομένα μου από τον παλιό μου 20αρι σε έναν νέο δίσκο που θα αγοράσω?

Δημοσ.

Aν ειναι της MS ο δισκος εχει μεσα καλωδιο για να τους συνδεσεις. Αν ειναι custom made, βρες καποιον με καλωδιο...

Γινεται και με καρτα μνημης αλλα ειναι πολλη μανουρα αν εχεις πολλα να περασεις εκτως απο το προφιλ.

Δημοσ.

The sheep to xplorer360 είναι τρομερά buggy και με πολλά προβλήματα.

Εγώ πάλι θα πρότεινα το xport360 που είναι πολύ ποιο σταθερό και αξιόλογο πρόγραμμα.

Δημοσ.

ωχχχ ετοιμος για του αγορα του νουμερο 5 κατα σειρα xbox μου.!!! καθοτι περασε πανω απο χρονος απο την αγορα του προηγουμενου , προκειμενου να πετυχω ενα με την τελευταια μητρικη , θα πρεπει να γραφει 12.1 volt?? αναγραφεται εξωτερικα?

Δημοσ.

ρε παιδιά πως μπορώ να συνδέσω το xbox στο internet??δεν έχω τον Wireless Adapter αλλά ένα laptop με windows xp και ασύρματη κάρτα δικτύου ασύρματο router ethernet καλώδιο και το desktop pc μου με windows 7 αλλά δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου.με αυτό που διαθέτω μπορώ να το συνδέσω στο net??έχω δει videakia στο youtube αλλά δεν κατάφερα τίποτα μου λέει ότι δεν μπορεί να πάρει ip και όταν βάζω manual μία ip μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με στατική ip :(

Δημοσ.
παιδια μολις πηρα xbox360 για να βαλω live πρεπει να δηλωσω στα στοιχεια τις χρεωστικης καρτας διευθυνση απο αμερικη?

Η χρεωστική δεν νομίζω να χει σχέση με τη χώρα που θα δηλώσεις στο live. Με την χρεωστική τι θα κάνεις; Θα αγοράζεις μέσω του live ανανέωση ή θα αγοράσεις gold cards από το net; BTW στο live βάλε καλύτερα καμιά Αγγλία ή Ιρλανδία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...