Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Καμιά παλιά προσφορά θα σου έδωσαν.

Βασικα εαν και ηθελα jasper, να σου πω τωρα μια χαρα ειμαι. Αθορυβη εντελως, ειδικα απο το δισκο που βαζω τα παιχνιδια. Δεν ακους τιποτα :-) , σαν να μην υπαρχει στο χωρο ειναι...

Δημοσ.

> Beginning August 28, the price of an Xbox 360 Elite console will drop by $100, now priced at just $299.99 estimated retail price in the United States

Πηγή: xbox.com

Να περιμένουμε πτώση και στην Ελλάδα ;;;

Δημοσ.
> Beginning August 28, the price of an Xbox 360 Elite console will drop by $100, now priced at just $299.99 estimated retail price in the United States

Πηγή: xbox.com

Να περιμένουμε πτώση και στην Ελλάδα ;;;

Μιλάει για Αμερική. Βασικά, κατά την δική μου άποψη πάντα, πρώτα θα "σπρώξουν" τα αποθέματα των premium και μετά θα δούμε πτώση τιμής.

Πάντως ναι στο μέλλον θα πέσει και στην Ελλάδα η τιμή.

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή αν όντως πέσει στα 250€. Πιστεύω πολλοί θα το προτιμήσουν σε σχέση με την Arcade έκδοση.

Δημοσ.

Θα πέσει και η τιμή του 120αρη σκληρού; Δηλαδή διαφορά μόλις 70 ευρώ απο το arcade ενώ περιέχει και headset και 2 παιχνίδια μαζί (κάνω λάθος; ) δείχνει ότι μια κάποια μείωση στη τιμή του σκληρού θα γίνει.

Δημοσ.

Ποιόν 20 άρι? Στην ουσία 13άρης είναι. Ούτε 2 παιχνίδια δεν χωράει για install. Ξεφτίλα...

Εγώ θέλω μεγαλύτερο σκληρό αλλά βαριέμαι την διαδικασία μεταφοράς των saves κλπ. Υπάρχει κάποιος απλός και γρήγορος τρόπος για να γίνει?

Δημοσ.

Mε το παρακατω καλωδιο θα κανω δουλεια η πρεπει να αγορασω κατι πιο ακριβο?...κ αν ναι μπορειται να μου προτεινεται καποιο αλλο?

http://cgi.ebay.co.uk/1m-HDMI-to-HDMI-HD-Cable-Lead-for-LCD-TV-PS3-Xbox-360_W0QQitemZ270382465376QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_CablesConnectors_RL?hash=item3ef40d0160&_trksid=p3286.c0.m14

Δημοσ.

Ρε παιδιά αν .... χμμμ... "δαχτυλιδιαστεί" το xbox αλλά έχουμε το παλιό τροφοδοτικό... βάζουν jasper ή την παλιά; Δηλαδή είναι ασύμβατη με το παλιό τροφοδοτικό ή όχι;

Δημοσ.
Ρε παιδιά αν .... χμμμ... "δαχτυλιδιαστεί" το xbox αλλά έχουμε το παλιό τροφοδοτικό... βάζουν jasper ή την παλιά; Δηλαδή είναι ασύμβατη με το παλιό τροφοδοτικό ή όχι;

Συμβατότατο. Το παλιό τροφοδοτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καινούριο μοντέλο μία χαρά. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...