The_Sheep Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 πολυ καλο το batman, αλλα οσοι εχετε ξαναπαιξει stealth games μαλλον θα πρεπει να το βαλετε στο hard. Εγω το αρχισα στο normal αλλα μεχρι στιγμης ειναι αρκετα ευκολο
bonepeeler Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να κάνω το dvd region free επειδή η κονσόλα μου είναι αγορασμένη από Αμερική;
The_Sheep Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Αααα εξαιρετικο το BATMAN...μολις το τελειωσα..... Ειναι μαζι με το DEAD SPACE , ισως και λιγο καλυτερο.!!
Cygnus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Συγγνώμη αν αυτά έχουν αναφερθεί προηγούμενα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά Xbox 360 αλλά με απασχολούν 2-3 πράγματα: 1) Το φλασάρισμα-ξεκλείδωμα είναι εύκολη διαδικασία και τι αντίκτυπο έχει στην εγγύηση; 2) Δεν έχει Wi-Fi. Η λύση με το access point πόσο αποδοτική είναι; 3) Μπορεί να παίξει αρχεία βίντεο μέσα από το σκληρό δίσκο και αν ναι τι κωδικοποιήσεις και φορματ (avi, mkv, divx, xvid, x264); Με υπότιτλους τι γίνεται; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2009 από Cygnus
Antretng Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, πόσο ασφαλές είναι να μπεις στο live με κάποιο game που χρειάστηκε fix μέσω του abgx360 ; Βασικά θέλω να βάλω το Gears of War 2 έκδοση X360-Allstars και μάλλον χρειάζεται fix level 3 από ότι διάβασα σε συζητήσεις.
nzeppos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Συγγνώμη αν αυτά έχουν αναφερθεί προηγούμενα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά Xbox 360 αλλά με απασχολούν 2-3 πράγματα:1) Το φλασάρισμα-ξεκλείδωμα είναι εύκολη διαδικασία και τι αντίκτυπο έχει στην εγγύηση; 2) Δεν έχει Wi-Fi. Η λύση με το access point πόσο αποδοτική είναι; 4) Μπορεί να παίξει αρχεία βίντεο μέσα από το σκληρό δίσκο και αν ναι τι κωδικοποιήσεις και φορματ (avi, mkv, divx, xvid, x264); Με υπότιτλους τι γίνεται; Αν και είναι χιλιοειπωμένα θέματα, ας τα συζητήσουμε ξανά: 1) "Έύκολο" γενικά δεν μπορεί να θεωρηθεί. Χρειάζεται κάμποσο διάβασμα για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις, ενδεχομένως και λίγη βοήθεια ή συμβουλές από τον κόσμο εδώ. Αν δεν έχεις ασχοληθεί ξανά με τέτοιες διαδικασίες, καλύτερα δώστο σε κανένα μαγαζί να στο "μαγειρέψει". Η προσωπική μου εντύπωση πάντως είναι ότι δεν φλασάρουν μόνο όσοι βαριούνται να κάτσουν να ασχοληθούν. Όλοι οι υπόλοιποι που κάθησαν 2-3 μέρες και το έψαξαν, τελικά τα κατάφεραν. Θεωρητικά με το φλασάρισμα χάνεις την εγγύηση. Υποτίθεται ότι αν κάνεις όλες τις διαδικασίες πολύ προσεχτικά (ξεβίδωμα, άνοιγμα πλαστικών κλιπ, ξεκόλλημα αυτοκόλλητων κλπ) δεν θα το πάρουν χαμπάρι στην MS. Αλλά αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η εγγύηση, θα το ρισκάρεις? 2) Μπορείς να αγοράσεις το WiFi module της Microsoft με περίπου 40 ευρώ (από ebay), το οποιο και συνιστώ. Θα σου πρότεινα να ψάξεις τη λύση του Access point μόνο αν σου έχει περισσέψει καμια τέτοια συσκευή. Προσωπικά δεν θα έμπαινα στον κόπο να δώσω τα 20-30 ευρώ που κοστίζουν τα AP's, όταν με λίγα λεφτά παραπάνω θα έπαιρνα το κανονικό module, το οποιο και τοποθετείς πάνω στο 360 και μετά... ξεχνάς ότι υπάρχει. Ενώ στη λύση του AP θα πρέπει να το συνδέσεις με καλώδιο στο 360, οπότε αν θέλεις να πάρεις το 360 σε κάποιο φίλο σου θα πρέπει να κουβαλάς μαζί σου και το AP, το καλώδιο, το τροφοδοτικό του κλπ. Γενικά δεν βολεύει, απλώς είναι καλή ιδέα αν θέλεις να γλιτώσεις λίγα λεφτά. Αν βέβαια για κάποιο λόγο δεν μπορείς να πάρεις το WiFi module απ' έξω και πρέπει να δώσεις τα 60-70 ευρώ που κοστίζει στην Ελλάδα, τότε το AP είναι μονόδρομος, δεν το συζητάμε. 3) Δεν έχει 3??? 4) Με Divx/Xvid δεν έχει πρόβλημα. Το "avi" είναι πολύ σχετικό, γιατί εξαρτάται από τα codecs που χρησιμοποιεί. Γενικά mkv με x264 codecs ξέχασέ τα. Αν θυμάμαι καλά παίζει μόνο κάποια συγκεκριμένα x264 και πάλι όχι με αρκετή επιτυχία. Πχ. υποστηρίζει bitrate μόνο μέχρι 10Mbps στα 1080p, παίζει μόνο δύο κανάλια ήχου κλπ. Επίσης νομίζω ότι δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή mkv containers. Εν ολίγοις οι συνηθισμένες HD ταινίες που κυκλοφορούν στα μέρη του Θείου γενικά δεν παίζουν στο 360. Εξωτερικοί υπότιτλοι δεν υποστηρίζονται (πχ. αρχεία srt). Θα πρέπει να τους ενσωματώσεις στην ταινία ή, νομίζω, να τους στριμάρεις από το PC σου, μέσω Media Center. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2009 από nzeppos
Cygnus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ φίλε nzeppos, η απάντηση ήταν κατατοπιστικότατη..Το 3ο ερώτημα διορθώθηκε
Storm1672 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, πόσο ασφαλές είναι να μπεις στο live με κάποιο game που χρειάστηκε fix μέσω του abgx360 ; Βασικά θέλω να βάλω το Gears of War 2 έκδοση X360-Allstars και μάλλον χρειάζεται fix level 3 από ότι διάβασα σε συζητήσεις. Man, απ' τη στιγμή που το περνάς απ' το abgx360 και το έχεις στην επιλογή level 3, τότε όλα είναι οκ. Γενικά, να το βάλεις level 3 και να περνάς όλα τα games. Άμα κάνει fix και το ξαναπεράσεις θα στα βγάλει όλα πράσινα. Απ' τη στιγμή που είναι όλα πράσινα, δεν έχεις να φοβάσαι τπτ.
Antretng Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Man, απ' τη στιγμή που το περνάς απ' το abgx360 και το έχεις στην επιλογή level 3, τότε όλα είναι οκ. Γενικά, να το βάλεις level 3 και να περνάς όλα τα games. Άμα κάνει fix και το ξαναπεράσεις θα στα βγάλει όλα πράσινα. Απ' τη στιγμή που είναι όλα πράσινα, δεν έχεις να φοβάσαι τπτ. Ωραίος ρε φίλε. Θα το τσεκάρω αύριο. Thnx
Cygnus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Για το συγκεκριμένο πακετάκι από το ebw έχουμε καμία γνώμη;
dimkar2405 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Σε πλαισιο και e-shop εχουν jasper elite? Εχει παρει κανεις απο αυτα τα καταστηματα? Στο http://www.360drives.com δειχνει μονο ενα απο multirama.
pscrazy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Πηρα ELITE αλλα επεσα σε falkon...Ρε παιδια πως το βλεπετε? Εσπασα το ταμπελακι αλλα δεν μπορεσα να φτασω να δω τα A που λετε....κωδικο εβλεπα μονο... Τελικα το πηρα για να μην μου πει τιποτα το μαγαζι....12-2008 ειναι η κατασκευη του!
dimkar2405 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Πηρα ELITE αλλα επεσα σε falkon...Ρε παιδια πως το βλεπετε? Εσπασα το ταμπελακι αλλα δεν μπορεσα να φτασω να δω τα A που λετε....κωδικο εβλεπα μονο...Τελικα το πηρα για να μην μου πει τιποτα το μαγαζι....12-2008 ειναι η κατασκευη του! Aπο που το πηρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις