Storm1672 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Είναι αυτά που γράφουν για τροφοδοσία 12.1Α. Είτε πάνω στο κουτί (για τις Arcade εκδόσεις) δε λένε για memory card, αλλά για εσωτερική μνήμη. Περισσότερα info: http://www.360-gr.com/forum-f5/topic-t240.htm
kratistos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 ρε μάγκες ξέρει κανείς γιατί δεν δέχετε το live την prepaid της Κύπρου ;; μέχρι πριν από λίγο καιρό δούλευε κανονικά....γαμώ το κωλοlive και τις κωλοπιστωτικές....
speedy23 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Λοιπον σημερα μου εβγαλε red rings of death.Πηρα τηλ στην Αγγλια και μου ειπε ο τυπος οτι μιας και η κονσολα μου ειναι εκτος εγγυησης ολη η δουλεια αμα το στειλω θα κοστισει γυρω στα 90 ευρω.Μου προτεινε ν'αγορασω μια arcade με 120 ευρω(αληθεια που την ειδε τοσο φθηνα?Εγω το λιγοτερο που την βρηκα ειναι 150).Εσεις τι προτεινετε?Αν δεν ηταν κυριως το xbox live που εχω ηδη πληρωσει μεχρι τον επομενο Ιουλιο και λιγοτερο το FIFA 10,δεν θα το σκεφτομουνα καν καμια απο τις 2 λυσεις.Το καλο ειναι οτι αν παρεις καινουργια κονσολα,εχεις και 2 χρονια εγγυηση.
Antretng Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Λοιπον σημερα μου εβγαλε red rings of death.Πηρα τηλ στην Αγγλια και μου ειπε ο τυπος οτι μιας και η κονσολα μου ειναι εκτος εγγυησης ολη η δουλεια αμα το στειλω θα κοστισει γυρω στα 90 ευρω.Μου προτεινε ν'αγορασω μια arcade με 120 ευρω(αληθεια που την ειδε τοσο φθηνα?Εγω το λιγοτερο που την βρηκα ειναι 150).Εσεις τι προτεινετε?Αν δεν ηταν κυριως το xbox live που εχω ηδη πληρωσει μεχρι τον επομενο Ιουλιο και λιγοτερο το FIFA 10,δεν θα το σκεφτομουνα καν καμια απο τις 2 λυσεις.Το καλο ειναι οτι αν παρεις καινουργια κονσολα,εχεις και 2 χρονια εγγυηση. Πούλα την ανταλλακτικά και πάρε ένα arcade βάζοντάς του το σκληρό από το παλιό. Οι καινούργιες μάλιστα με την χαμηλότερη κατανάλωση - θερμοκρασίες, δεν νομίζω να βγάζουν red rings Διαφορετικά googlare για μια πατέντα που δίνει μερικούς μήνες ζωής ακόμη στη κονσόλα
darhe13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Πούλα την ανταλλακτικά και πάρε ένα arcade βάζοντάς του το σκληρό από το παλιό. Οι καινούργιες μάλιστα με την χαμηλότερη κατανάλωση - θερμοκρασίες, δεν νομίζω να βγάζουν red rings Διαφορετικά googlare για μια πατέντα που δίνει μερικούς μήνες ζωής ακόμη στη κονσόλα με τις πετσετες λες?μην το κανει αν λες αυτην την μεθοδο..χειροτερο γινεται...
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μην προτείνετε τέτοιες βλακείες, με πετσέτες κ.τ.λ, οχι τίποτα άλλο κάθονται και παιδεύονται και στο τέλος μαμάνε χειρότερα την κονσόλα.
Antretng Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μην προτείνετε τέτοιες βλακείες, με πετσέτες κ.τ.λ, οχι τίποτα άλλο κάθονται και παιδεύονται και στο τέλος μαμάνε χειρότερα την κονσόλα. Εγώ θυμάμαι μια μοντα με ξεβίδωμα κάποιων βιδών και θερμοαγώγιμη πάστα . Για ποιες πετσέτες λέτε; Άλλωστε τι να γαμηθεί, αφού το παιδί δεν σας λέει ότι βγάζει που και που rrod αλλά ότι βγάζει rrod.
speedy23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δεν ξερω ρε guys.Αυτη τη στιγμη συγκλινω προς να την αφησω ετσι οπως να'χει και να πανε χαμενα απλα τα 30 ευρω που εδωσα για το xbox live παρα να δωσω 160 που εχει τωρα το arcade(εκτος αν προκειται να υπαρξει μεγαλη πτωση στη τιμη του στους επομενους 2-3 μηνες) αφου δεν μου περισσευουν αυτο το διαστημα. Antretng,τα ανταλλακτικα που να τα πουλησω?Μεσω e-bay εννοεις?
Antretng Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω ρε guys.Αυτη τη στιγμη συγκλινω προς να την αφησω ετσι οπως να'χει και να πανε χαμενα απλα τα 30 ευρω που εδωσα για το xbox live παρα να δωσω 160 που εχει τωρα το arcade(εκτος αν προκειται να υπαρξει μεγαλη πτωση στη τιμη του στους επομενους 2-3 μηνες) αφου δεν μου περισσευουν αυτο το διαστημα.Antretng,τα ανταλλακτικα που να τα πουλησω?Μεσω e-bay εννοεις? Βάλε αγγελία στο insomnia, σε sites που που είσαι μέλος και σε εφημερίδα και πάρε τηλέφωνο και κανέναν από αυτούς που κάνουν χακέματα - mods - επιδιορθώσεις (αυτοί πάντα αγοράζουν μιας και χρειάζονται ανταλλακτικά... αλλά συνήθως σε όχι και τόσο καλές τιμές) Η τιμή του arcade δεν νομίζω να πέσει στο κοντινό μέλλον... παραμένει η πιο φτηνή κονσόλα της αγοράς, ενώ θα αποσυρθεί η premium έκδοση και θα πέσει η τιμή του elite Εγώ θα σου πρότεινα, να την πουλήσεις, να πιάσεις ότι πιάσεις, κράτα σκληρό και αγόρασε arcade. Άλλωστε εκτός της ίδιας της κονσόλας, αν έχεις ήδη δυο χειριστήρια, οπότε με το arcade αποκτάς και τρίτο αλλά δεν θέλεις τρία, το χειριστήριο πωλείτε για πλάκα (εννοείτε ότι θα πουλήσεις το παλιό και όχι το καινούργιο) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:15 ---------- Όπως και να χει, πριν μπεις στον πειρασμό να το επιδιορθώσεις σε κανέναν μάστορο, τσέκαρε να δεις πρώτα τι πιάνεις. Πιστεύω χίλιες φορές καλύτερα να το πουλήσεις και να αγοράσεις καινούργιο παρα να το επισκευάσεις. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2009 από Antretng
sheik Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Παιδια μια ερωτηση.Θυμαται κανεις αν στην arcade εκδοση υπηρχε καρτουλα που σου εδινε ενα μηνα δωρεαν gold συνδρομη στο live?
papahlamidas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Παιδια μια ερωτηση.Θυμαται κανεις αν στην arcade εκδοση υπηρχε καρτουλα που σου εδινε ενα μηνα δωρεαν gold συνδρομη στο live? Εγώ όταν πήρα arcade ούτε κάρτα είχε ούτε headset. Αλλά έτσι και αλλιώς όταν φτιάχνεις Live account σου δίνει 1 μήνα Gold Live
sheik Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δηλαδη? Ειναι εκει που γραφει στο xbox.com, κατω απο το username σου "αποκτηστε χρυση συνδρομη σημερα"? Για εναν φιλο μου ρωταω οποτε σορρυ αν κανω λιγο ακυρες ερωτησεις, δεν εχω ιδεα απο xboxLive
Antretng Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Όχι απλά ο δωρεάν μήνας έρχεται με την δημιουργία προφίλ στη κονσόλα.
Antretng Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Παίδες, sorry για την "ποιότητα" της ερώτησης, αλλά μήπως ξέρετε κανένα που να flasharei σε χαμηλές τιμές στην Αθήνα;
Nik0s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 και θεσσαλονικη επισης? μνοι δεν μπορουμε αν μας πουν την διαδικασια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις