Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται αλλά και πάλι τρώς ΒΑΝ,δεν έχει καταλάβει κανείς πως το καταλαβαίνει η M$,αν καταλάβαιναν τον τρόπο δεν θα υπήρχαν τα ΒΑΝ την σήμερον ημέρα.Κάπου θα αφήνει logs λογικά.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατάλαβα... άρα καλύτερα να την πουλήσω και να πάρω άλλη... αλλά αγοράζει κανένας μεταχειρισμένο xbox σήμερον ημέρα :(. Έχω σταματήσει να παίζω πολλά παιχνίδια και προτιμώ ότι παίζω να το παίρνω/νοικιάζω αυθεντικό αλλά και να παίζω στο live χωρίς ευτράπελα.

Δημοσ.

ωραια μετα τον Αυγουστο πεφτουν οι τιμες σε αμερικη και σε λιγο καισ ε ευρωπη, τοτε θα περιμενω να το αγορασω!

http://game20.gr/news/360-price-cut-30-aug/

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:42 ----------

Κατάλαβα... άρα καλύτερα να την πουλήσω και να πάρω άλλη... αλλά αγοράζει κανένας μεταχειρισμένο xbox σήμερον ημέρα :(. Έχω σταματήσει να παίζω πολλά παιχνίδια και προτιμώ ότι παίζω να το παίρνω/νοικιάζω αυθεντικό αλλά και να παίζω στο live χωρίς ευτράπελα.

Και γω ενδιαφερομαι για αγορα, ας ειναι και banned, ποσο το δινεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι banned, έχει και ένα χρόνο εγγύηση ακόμα, του χω βάλει και extra cooler και δεν έχω χρησιμοποιήσει καν το free live μήνα. Αν τελικά αποφασίσω να το πουλήσω, θα σας ενημερώσω. :-)

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
Δεν είναι banned, έχει και ένα χρόνο εγγύηση ακόμα, του χω βάλει και extra cooler και δεν έχω χρησιμοποιήσει καν το free live μήνα. Αν τελικά αποφασίσω να το πουλήσω, θα σε ενημερώσω. :-)

ευχαριστω πολυ! θα περιμενω απλα οταν το αποφασισεις κανε και μια καλη τιμη please :-)

Δημοσ.

Δηλαδη το xbox που θα αγορασω σε κανα 2 εβδομαδες θα χει αυτην την πλακετα πανω ε? πως θα το ξερω ομως?

Δημοσ.

Τα Resident Evil edition είναι Jasper, ναι.

Φλασάρετε άφοβα, ρε. Ακόμα και να νιώθετε όντως ότι το LIVE είναι μισή κονσόλα (που, όντως, είναι σημαντικό και αξίζει) έχετε δει πόσοι παίζουν φλασαρισμένοι στο LIVE και πόσοι banάρονται;

Δημοσ.

Μάλλον θα του περάσω τελευταίο ixtreme και θα μπω... και αν φάω ban τότε βλέπω τι κάνω... ούτως ή άλλος, red ring of death δεν νομίζω να μου βγάλει... είναι τούμπανο το cooler

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...