gherudos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Γίνεται αλλά και πάλι τρώς ΒΑΝ,δεν έχει καταλάβει κανείς πως το καταλαβαίνει η M$,αν καταλάβαιναν τον τρόπο δεν θα υπήρχαν τα ΒΑΝ την σήμερον ημέρα.Κάπου θα αφήνει logs λογικά.
Antretng Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Κατάλαβα... άρα καλύτερα να την πουλήσω και να πάρω άλλη... αλλά αγοράζει κανένας μεταχειρισμένο xbox σήμερον ημέρα . Έχω σταματήσει να παίζω πολλά παιχνίδια και προτιμώ ότι παίζω να το παίρνω/νοικιάζω αυθεντικό αλλά και να παίζω στο live χωρίς ευτράπελα.
gherudos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά,ακόμη και banned να είναι δεν με απασχολεί.
Nik0s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 ωραια μετα τον Αυγουστο πεφτουν οι τιμες σε αμερικη και σε λιγο καισ ε ευρωπη, τοτε θα περιμενω να το αγορασω! http://game20.gr/news/360-price-cut-30-aug/ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:42 ---------- Κατάλαβα... άρα καλύτερα να την πουλήσω και να πάρω άλλη... αλλά αγοράζει κανένας μεταχειρισμένο xbox σήμερον ημέρα . Έχω σταματήσει να παίζω πολλά παιχνίδια και προτιμώ ότι παίζω να το παίρνω/νοικιάζω αυθεντικό αλλά και να παίζω στο live χωρίς ευτράπελα. Και γω ενδιαφερομαι για αγορα, ας ειναι και banned, ποσο το δινεις?
Antretng Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Δεν είναι banned, έχει και ένα χρόνο εγγύηση ακόμα, του χω βάλει και extra cooler και δεν έχω χρησιμοποιήσει καν το free live μήνα. Αν τελικά αποφασίσω να το πουλήσω, θα σας ενημερώσω. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2009 από Antretng
Nik0s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δεν είναι banned, έχει και ένα χρόνο εγγύηση ακόμα, του χω βάλει και extra cooler και δεν έχω χρησιμοποιήσει καν το free live μήνα. Αν τελικά αποφασίσω να το πουλήσω, θα σε ενημερώσω. ευχαριστω πολυ! θα περιμενω απλα οταν το αποφασισεις κανε και μια καλη τιμη please
pscrazy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Tα κοκκινα ΧΒΟΧ 360 (resident evil edition) ειναι jasper ?
Antretng Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 jasper είναι η τελευταία πλακέτα που χει και τα λιγότερα προβλήματα από άποψη θερμοκρασίας.
Nik0s Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δηλαδη το xbox που θα αγορασω σε κανα 2 εβδομαδες θα χει αυτην την πλακετα πανω ε? πως θα το ξερω ομως?
Tilemaxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δηλαδη το xbox που θα αγορασω σε κανα 2 εβδομαδες θα χει αυτην την πλακετα πανω ε? πως θα το ξερω ομως?
Storm1672 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Τα Resident Evil edition είναι Jasper, ναι. Φλασάρετε άφοβα, ρε. Ακόμα και να νιώθετε όντως ότι το LIVE είναι μισή κονσόλα (που, όντως, είναι σημαντικό και αξίζει) έχετε δει πόσοι παίζουν φλασαρισμένοι στο LIVE και πόσοι banάρονται;
giorgos147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 [Εκτός θέματος]Πες σε αυτόν που έσβησε αυτά πάνω στο τροφοδοτικό, οτι έκανε σκάρτη δουλειά [/Εκτός θέματος]
Antretng Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μάλλον θα του περάσω τελευταίο ixtreme και θα μπω... και αν φάω ban τότε βλέπω τι κάνω... ούτως ή άλλος, red ring of death δεν νομίζω να μου βγάλει... είναι τούμπανο το cooler
Προτεινόμενες αναρτήσεις