Heatspreader Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Τα παιχνιδια ειναι ακριβα, ουτε για πλακα δεν θα τα αγορασω. Μα καλά είσαι παλιό μέλος και λες τέτοια πράγματα? Θα σε αρχίσουν στα: "Και οι ντομάτες ακριβές είναι, τις κλέβεις...???" Sorry...
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Τι δυο? Στης 15 Αυγούστου δεν είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας? 11 είπαν θα είναι διαθέσιμο. Νομίζω κάτι είχες πει για 11 του μήνα αν δεν κάνω λάθος έτσι δεν είναι? Λοιπόν η 11 του μήνα ήρθε άλλα το νέο dashboard δεν υπάρχει σε κανένα 360 ακόμα εκτός από μερικά 360 που διαλέχτηκαν τυχαία από την microsoft για preview. Άρα όταν έλεγα εγώ ότι το νέο dashboard update θα είναι στης 15 του μήνα μάλλον είχα δίκιο εγώ και άδικο εσύ.
privateer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Νομίζω κάτι είχες πει για 11 του μήνα αν δεν κάνω λάθος έτσι δεν είναι? Λοιπόν η 11 του μήνα ήρθε άλλα το νέο dashboard δεν υπάρχει σε κανένα 360 ακόμα εκτός από μερικά 360 που διαλέχτηκαν τυχαία από την microsoft για preview. Άρα όταν έλεγα εγώ ότι το νέο dashboard update θα είναι στης 15 του μήνα μάλλον είχα δίκιο εγώ και άδικο εσύ. Fits αντί να προσπαθείς να την πείς στους άλλους check your facts first. Το update είναι για σήμερα κατα της 12 το μεσημέρι λογικά.
Nik0s Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μα καλά είσαι παλιό μέλος και λες τέτοια πράγματα?Θα σε αρχίσουν στα: "Και οι ντομάτες ακριβές είναι, τις κλέβεις...???" Sorry... Εχεις δικιο, επρεπε να αποφυγω το σχολιο διακριτικα ή να το διατυπωνα εμμεσα
gherudos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μην κάνετε το Update,βρέθηκε exploit στο 1Vs100 και η M$ το μπλοκάρει με το νέο Update.Το exploit είναι δοκιμασμένο και μπορείτε να τρέξετε δικό σας κώδικα ή ακόμα και να φορτώσετε linux.Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!!!
theoritikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Προσπαθώ από χτες το μεσημέρι να κάνω το update, αλλά δεν λέει να γίνει με τίποτα! Μου βγάζει το μήνυμα can't download the update. Οι ρυθμίσεις για το δίκτυο είναι εντάξει. Τι μπορεί να συμβαίνει?
Nik0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Παιδια θελω να παρω το 360 Elite Black στο πλαισιο εχει 285 ευρω. στο electro wolrd το εχουν απο προχτες στα 260 ευρω.To χει δει κανεις σας φθηνοτερα απο 260? Eπισης εχω CRT TV 21" μονο με scart υποδοχη απο πισω. Πως θα γινει? αυτο εχει HDMI
nzeppos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Παραβλέποντας το γεγονός ότι είναι τουλάχιστον εγκληματικό να βάλεις το 360 σε τέτοια τηλεόραση (τα γραφικά θα φαίνονται σαν του Xbox One...), το καλώδιο που χρειάζεσαι είναι αυτό: http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360advancedscartavcable/
Nik0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω αυτο μεχρι να μπορεσω να παρω μια 32" αληθεια στο θεμα τις τιμης το εχι δει ακνεις φθηνοτερα απο 260 ευρω?
Antretng Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Παραβλέποντας το γεγονός ότι είναι τουλάχιστον εγκληματικό να βάλεις το 360 σε τέτοια τηλεόραση (τα γραφικά θα φαίνονται σαν του Xbox One...), το καλώδιο που χρειάζεσαι είναι αυτό: http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360advancedscartavcable/ Υπερβάλλεις. Αν μόνο η ανάλυση είναι η διαφορά από το xbox 1 στο 360 τότε καλύτερα να το βάψουμε μπλέ και να το πετάξουμε στη θάλασσα. Άλλωστε αν η crt είναι καλή (καλό contrast, φωτισμός, υψηλή ανανέωση) δεν στ΄'εκει και άσχημα. Απλά, συνήθως, η παλιά μας crt είναι "παλιά" τηλεόραση, που εκτός από ανάλυση έχει και άλλα μειονεκτήματα.
nzeppos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δεν υπερβάλλω καθόλου.Οπωσδήποτε η διαφορά μεταξύ του 360 και του Xbox One δεν είναι μόνο η ανάλυση, αλλά μία φορά που δοκίμασα να παίξω σε CRT 25άρα δεν άντεξα ούτε 5 λεπτά. Από τότε δεν το επιχείρησα ξανά. Δεν λέω ότι δεν μπορείς να παίξεις με τίποτα σε CRT αλλά, αναλόγως των απαιτήσεών σου, μπορεί να ξενερώσεις πολύ άσχημα αν περιμένεις πως και πως να χαζέψεις με τα γραφικά του 360 και τα πρωτοδεις σε CRT.
Nik0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Συμφωνω και εγω που εχω δει την crt μου να παιζει ps3, βλεπεται αλλα αν το δεις εμσα 32" δεν θες να το ξαναδεις σε crt. καμια καλη τιμη κατω των 260 Ε παιδια ή αν πουλαει κανεις το δικο του σε καλη τιμη?
skanjos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μην κάνετε το Update,βρέθηκε exploit στο 1Vs100 και η M$ το μπλοκάρει με το νέο Update.Το exploit είναι δοκιμασμένο και μπορείτε να τρέξετε δικό σας κώδικα ή ακόμα και να φορτώσετε linux.Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!!! όχι μόνο για το exploit αλλα μην κάνετε το Update και για λόγους ασφαλείας καθώς 1 στις 1000 κονσόλες καταστρέφεται εντελώς απο το update..... "On Tuesday, Microsoft has released an Xbox 360 software update that overwrites the first stage bootloader of the system. Although there have been numerous software updates for Microsoft’s gaming console in the past, this is the first one to overwrite the vital boot block. Any failure while updating this will break the Xbox 360 beyond repair. Statistics from other systems have shown that about one in a thousand bootloader updates goes wrong, and unless Microsoft has a novel solution to this problem, this puts tens of thousands of Xboxes at risk."
Antretng Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά επειδή πολλά ακούγονται για το πως σε "καταλαβαίνουν" αν ένας που έχει flasharismeni την κονσόλα θελήσει να το "γυρίσει" στα αυθεντικά, αν το ξε-φλασάρεις και μπεις στο live υπάρχει περίπτωση να φας ban;
Προτεινόμενες αναρτήσεις