Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδια εχω το εξης προβλημα εδω και μερες με το xbox360.Δεν εχω πια εικονα.Πριν λιγο καιρο θα επαιζα κανονικα και καπου στα μισα θα αρχιζε τα σπασιματα η εικονα και μετα δεν θα εδειχνε τιποτα παρα μαυρη οθονη.Τωρα πια με το που το ανοιγω δεν υπαρχει τιποτα πρα μονο ενα απεραντο μαυρο και μου βγαζει μηνυμα η τηλεοραση οτι δεν υποστηριζεται.Ολα αυτα με τα καλωδια συνδεδεμενα( που οι ακρες τους ειναι κοκκινο,μπλε και πρασινο) στη hdtv μου.Δοκιμασα και μετα απλα(κοκκινο,ασπρο και κιτρινο) αλλα παλι τα ιδια.To xbox συνεχιζει και παιζει κανονικοτατα και δεν μου εχει βγαλει καθολου τα red rings of death.

Το κόκκινο μπλέ πράσινο που λές είναι component και είναι μόνο για εικόνα.

Στα άλλα, ΜΟΝΟ το κίτρινο είναι για εικόνα και τα άλλα δύο για ήχο..

Κάτι κάνεις λάθος στη συνδεσμολογία πιστεύω. Δοκίμασε με ένα hdmi άν το έχεις πρόχειρο ή βάλε το κόκκινο άσπρο κίτρνο σε ένα scart (με τη σωστή σειρά) και δοκίμασε μέσω αυτού...

Ειδάλλως ξέρω γω.. να ξεκόλλησε ή να στράβωσε κάνα πινάκι στην υποδοχή ή στο καλώδιο που συνδέεται στην κονσόλα;

Δοκίμασε με το av καλώδιο κανενός φίλου... Αν είχες κάτι σημαντικό όλο και κάποιο error code θα σου πετούσε..

Δημοσ.

αδερφε λογικα εισαι σε pal60. αν αλλαξες τηλεοραση μπορει να μην το υπστηριζει και θα σου δειχνει μαυρο ενω ο ηχος ακουγεται κανονικα. πρεπει να πας σε pal50 απο τα settings του xbox για να δεις εικονα.

αν ομως δεν ειναι αυτο το προβλημα τοτε υπαρχουν 2 εκδοχες.

1) εχει χαλασει η καρτα γραφικων σου

και

2) ετοιμασου για 3rrod αν δεν το εχεις παθει ειδη.

αυτο προβλημα που λες απο την στιγμη που δεν ειναι στην συνδεσμολογια τοτε ειναι ενα απο αυτα που σου ειπα.

αν ακους ηχο τοτε πιστευω ειναι το pal60.

αν οχι εχεις προβλημα hardware.

Δημοσ.
Το κόκκινο μπλέ πράσινο που λές είναι component και είναι μόνο για εικόνα.

Στα άλλα, ΜΟΝΟ το κίτρινο είναι για εικόνα και τα άλλα δύο για ήχο..

Κάτι κάνεις λάθος στη συνδεσμολογία πιστεύω. Δοκίμασε με ένα hdmi άν το έχεις πρόχειρο ή βάλε το κόκκινο άσπρο κίτρνο σε ένα scart (με τη σωστή σειρά) και δοκίμασε μέσω αυτού...

Ειδάλλως ξέρω γω.. να ξεκόλλησε ή να στράβωσε κάνα πινάκι στην υποδοχή ή στο καλώδιο που συνδέεται στην κονσόλα;

Δοκίμασε με το av καλώδιο κανενός φίλου... Αν είχες κάτι σημαντικό όλο και κάποιο error code θα σου πετούσε..

klainmaingr,ετσι οπως το λες τα εχω απλα ξεχασα να αναφερω οτι ειχα συνδεσει και το κοκκινο-ασπρο για τον ηχο.Ειναι launch η κονσολα και ετσι δυστυχως δεν εχει hdmi.Οσον αφορα για το scart θα το δοκιμασω,αλλα παντως οπως ειπα και πιο πανω οταν εβαλα το ασπρο-κοκκινο-κιτρινο στην υποδοχη της τηλεορασης δεν δουλεψε και παλι(χωρις τα κοκκινο-μπλε-πρασινο component εννοειται).Φοβαμαι δυστυχως οτι θα ειναι αυτο που λεει ο scorpios οτι κατι θα παιζει με την καρτα γραφικων μαλλον.Το pal δεν εχει καμια σχεση αφου δεν πειραξα τιποτα ουτε αλλαξα τηλεοραση.Σ'αυτην την περιπτωση,τι γινεται?Την παραδιδω στην Microsoft Hellas?Φοβαμαι οτι ανα ζητησουν πολλα για το service θα με συμφερει να παρω μια καινουργια arcade και να κρατησω τον σκληρο.

Δημοσ.

Αν είναι rrod τότε έχεις 3 χρόνια εγγύηση και όχι 1. Αυτό φαίνεται από το serial no της κονσόλας σου.

Παίρνεις τηλέφωνο την microsoft στο εξωτερικό(Δεν χρειάζεται να ξέρεις αγγλικά σου μιλάνε στα ελληνικά) και τους λες τα στοιχεία της κονσόλας σου και σου στέλνουν αυτοί ένα courier να έρθει σπίτι σου να πάρει την κονσόλα.

Δημοσ.

Αφου ειναι launch η κονσολα,εχει τελειωσει η εγγυηση και των τριων χρονων.2005 δεν βγηκε το xbox 360?Τους ειχα παρει και παλιοτερα για ενα αλλο θεμα και ειχα μιλησει με αυτον τον Ελληνα και του ειχα πει και το serial number και μου ειχε πει οτι το service αμα παθαινε τιποτα δεν θα ηταν free.Μου εκανε εντυπωση τοτε διοτι και μεσα στην εγγυηση ηταν τοτε που ειχα παρει τηλεφωνο αλλα και ειχα ακουσει οτι οι launch κονσολες ειχαν free service για παντα(ραδιοαρβυλα ηταν?)

Δημοσ.

Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου λύσει μερικές απορίες σχετικά με τη κονσόλα, τα περιφερειακά της και τα παιχνίδια της.

Πρώτα από όλα να πω ότι η τιμή της κονσόλας είναι εξαιρετικά χαμηλή και γι' αυτό σκέφτομαι να αγοράσω μία.

1) Θα ήθελα να μου πείτε πόσες εκδόσεις υπάρχουν, τι διαφορές έχουν και τη τιμή τους. Έχω ακούσει για Core Edition

2) Τα χειριστήρια είναι ασύρματα σωστά? (Πάντα γι' αυτά που σου δίνει η συσκευασία).

3) Επειδή βλέπω σε διάφορα Sites παιχνίδια διαθέσιμα προς κατέβασμα, αυτό σημαίνει ότι η κονσόλα παίζει αντιγραφές? Και αν παίζει με τι τρόπο? Χρησιμοποιούμε κάποιο τσιπάκι?

4) Έχει σκληρό δίσκο ο οποίος αλλάζει όπως στο PS3?

5) Πρέπει να προσέξω κάτι γενικότερα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

1)3 νομίζω μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ. Arcade - Pro - Elite. Οι arcade ξεκινάνε απο 170 ευρώ.. Το site του πλαισίου ή μια βόλτα απο τα mediamarket θα σε πείσει. Οι τιμές είναι ψιλοstandard. Οι αλλαγές είναι καθαρά και μόνο στα έξτρα του κάθε πακέτου.

2)Σωστά

3)Με softmod που γίνεται με flash του firmware του drive σου. Απλή διαδικασία αν κατέχεις κάποιες μέτριες γνώσεις στο αντικείμενο. Ειδάλλως υπάρχουν διάφοροι που θα σε βοηθήσουν με πολύ μικρό (πλεόν) αντίτιμο

4)Οι εκδόσεις εκτός της arcade(που έχει μόνο 512mb internal memory unit) έχουν όλες σκληρό απο 20 εώς 120 gb. Δεν προτείνεται να μπεί μεγαλύτερος σε χωριτικότητα σκληρός γιατί εντοπίζεται απο την m$ και μπορεί να μπαναριστείς απο το live γι αυτό το λόγο.

5)Ναι. Το ρεύμα να είναι 12.1Α. Αυτό το βλέπεις μέσα απο ένα μικρό χερουλάκι/παραθυράκι στην κάθε συσκευασία. Αν είναι 12.1 τότε είναι κονσόλα με την τελευταία μητρική που υπάρχει η οποία είναι και η πλέον αξιόπιστη. :)

Δημοσ.

4) Ωραία, εγώ θα πάρω ότι πιο φθηνό βρω στην αγορά, μάλλον το Arcade, μπορώ να βάλω ένα δίσκο after market? Γενικότερα ο δίσκος στο XBOX 360 σε τι χρησιμεύει? Στο PS3 για παράδειγμα είναι απαραίτητος και γι' αυτό έχω και 400GB ώστε να μπορείς να κάνεις Install παιχνίδια και να έχεις τα Saves σου και τα Demos, καθώς και παιχνίδια που κατεβάζεις από το Playstation Store.

5) Με κάτι τέτοιο ξεχνάω να πάω σε μεταχειρισμένο, οπότε πάμε σίγουρα σε καινούριο και μάλιστα όχι παραγγελία, αλλά πηγαίνω εγώ στο κατάστημα. Έχεις κάποιο ScreenShot με τι ακριβώς πρέπει να γράφει? 12.1Α ή 12.1?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4) Ωραία, εγώ θα πάρω ότι πιο φθηνό βρω στην αγορά, μάλλον το Arcade, μπορώ να βάλω ένα δίσκο after market? Γενικότερα ο δίσκος στο XBOX 360 σε τι χρησιμεύει? Στο PS3 για παράδειγμα είναι απαραίτητος και γι' αυτό έχω και 400GB ώστε να μπορείς να κάνεις Install παιχνίδια και να έχεις τα Saves σου και τα Demos, καθώς και παιχνίδια που κατεβάζεις από το Playstation Store.

5) Με κάτι τέτοιο ξεχνάω να πάω σε μεταχειρισμένο, οπότε πάμε σίγουρα σε καινούριο και μάλιστα όχι παραγγελία, αλλά πηγαίνω εγώ στο κατάστημα. Έχεις κάποιο ScreenShot με τι ακριβώς πρέπει να γράφει? 12.1Α ή 12.1?

Γενικότερα ο δίσκος στο XBOX 360 σε τι χρησιμεύει?

4)Για τον ιδιο λογο που χρησιμευει κ για το ps3

5)Τσεκαρε εδω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=290411

Επεξ/σία από profion
Δημοσ.
Γενικότερα ο δίσκος στο XBOX 360 σε τι χρησιμεύει?

4)Για τον ιδιο λογο που χρησιμευει κ για το ps3

Ε όχι και για τον ιδιο λόγο. Τα game δεν χρειάζονται install για να παίξουν... εκτός αν θες να φορτώσεις το game στο σκληρό για να το φορτώνει πιο γρήγορα και να γλιτώσεις το θόρυβο (αλλά και καταπόνηση) του driver.

Το σκληρό τον χρειάζεσαι για να κατεβάζεις updates (πχ χάρτες, modes κλπ)των παιχνιδιών, demos, arcade games και ίσως για να περάσεις το game που παίζεις πιο συχνά ώστε να μειωθούν τα loading times.

Δημοσ.
εκτός αν θες να φορτώσεις το game στο σκληρό για να το φορτώνει πιο γρήγορα και να γλιτώσεις το θόρυβο (αλλά και καταπόνηση) του driver.
Το σκληρό τον χρειάζεσαι για να κατεβάζεις updates (πχ χάρτες, modes κλπ)των παιχνιδιών, demos, arcade games και ίσως για να περάσεις το game που παίζεις πιο συχνά ώστε να μειωθούν τα loading times.

Άρα για τον ίδιο λόγο. :-)

Αν αλλάξω μπορεί να φάω ban από τo Xbox Live?

Τον 40αρη που είχα στον PS3 τον έβγαλα και έβαλα 400αρη όπως βλέπεται. Άρα μπορώ να βάλω τον 40αρη του PS3?

Δημοσ.
Άρα για τον ίδιο λόγο. :-)

Αν αλλάξω μπορεί να φάω ban από τo Xbox Live?

Τον 40αρη που είχα στον PS3 τον έβγαλα και έβαλα 400αρη όπως βλέπεται. Άρα μπορώ να βάλω τον 40αρη του PS3?

Μην φανταστείς ότι τα games είναι unplayable αν δεν τα εγκαταστήσεις... για να καταλάβεις, μέχρι πριν κανα χρόνο δεν υπήρχε καν αυτή η δυνατότητα. Μια χαρά παίζονται και χωρίς σκληρό.:-) Απλά αντί να έχεις 20 δευτερόλεπτα φόρτωμα έχεις 5. Εγώ προσωπικά δεν τα εγκαθιστώ (εκτός από το game που λιώνω περισσότερο εκείνο το καιρό)

Όσον αφορά το αν μπορείς να αλλάξεις... τι δίσκος ήταν ο 40αρης (sorry αλλά δεν ξέρω και πολλά από ps3) ; Γενικότερα μπορείς με μη official τρόπο να βάλεις όποιον σκληρό θες.... αλλά αν είναι διαφορετικού μεγέθους από τις εκδόσεις του xbox υπάρχει η φήμη ότι μπορεί να φας ban (δεν ξέρω κατά πόσο στέκει)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...