Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι ακόμα,εγώ που δεν έχω ασύρματο internet,αλλά ενσύρματο,μπορώ με κάποιο τρόπο να συνδέσω το xbox?

Με τον πιό απλό τρόπο, καλώδιο δικτύου και σύνδεση του xbox με το router σου.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να αγορασω το xbox αλλα με ανησυχει το προβλημα που βγαζει με τα δαχτυλιδια σε τι ποσοστο γινεται?για τι ετσι και αγορασω το παιζει να το τσιπαρω

Δημοσ.
καλα μιλαμε για πολυ γελιο να βαζεις την φατσα σου στο fight night 4!!

καλα να δεις τον δικο μου παιχτη, σχεδον ιδιος ειμαι! ...του εβαλα και μεταλλικα μπλε με ασπρα ρουχα, με addidas..και περιοχη, Athens-Greece. Αψογος..

Δημοσ.
παιδια σκεφτομαι να αγορασω το xbox αλλα με ανησυχει το προβλημα που βγαζει με τα δαχτυλιδια σε τι ποσοστο γινεται?για τι ετσι και αγορασω το παιζει να το τσιπαρω

Πρώτον, τα 360 που κυκλοφορούν τώρα στα μαγαζιά έχουν τη motherboard με το codename Jasper και λένε ότι έχει εξαλειφθεί το θέμα με το RROD.

Δεύτερον, το φλασάρισμα δεν έχει καμία σχέση με το RROD.

Oπότε, αγοράζεις άφοβα, φλασάρεις άφοβα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας παλικάρια και εγώ αποφάσισα να πάρω xbox αν και psfan ,ο λόγος είναι ο θείος ........ έχω δώσει άποιρα λεφτά μέχρι τώρα και απότι βλέπω συμφαίρει πιο πολύ να έχω ένα 360 παρά να αγοράζω τα παιχνίδια στο ps3.και επιτέλους θα μπορέσω να παίξω το Lost odyssey και το star ocean.:-D

βασικά θέλω να μάθω :

1.τωρα κυκλοφορούν 3 κονσόλες ,οι arcade/60gb/elite.έχουν όλες jasper πλακέτα?βασικά για τις arcade και τις 60gb ρωτάω.οι 20αρες κονσόλες(σε περίπτωση που το πάρω μεταχειρισμένο)είναι με Jasper ή ήταν πιο παλιές?

2.έχουν όλες hdmi port?μπορώ να χρησιμοποίησω το καλώδιο hdmi που έχω ή πρέπει να πάρω το xbox hdmi cable?το component cable που έχει μέσα λέει πάει 1080p έχει διαφορά με το hdmi cable?

3.με τα drive τι γίνεται ?φλασάρνται όλα τώρα η να πάρω πιο παλιά κονσόλα?

4.για το dashboard τώρα,τα παιχνίδια έχουν μέσα ειδικό update όπως του wii και υπάρχει περίπτωση brick?πρεπει να αναβαθμίζεις το firmware συχνά?

5.τα isos τα περνάς απλά απο το abgx360 με τις σωστές ρυθμισεις και τέλος?με το abgx360 διαλέγεις και region στο τέλος μπορείς να βάλεις πχ στο blazblue usa να το κάνεις region pal θα παίζει μετά στην pal κονσόλα?

αυτά ξέρω είναι αρκετές ερωτήσεις ,αν κάποιος έχει τον χρόνο να απαντήσει ευχαριστώ:-)

Δημοσ.
γεια σας παλικάρια και εγώ αποφάσισα να πάρω xbox αν και psfan ,ο λόγος είναι ο θείος ........ έχω δώσει άποιρα λεφτά μέχρι τώρα και απότι βλέπω συμφαίρει πιο πολύ να έχω ένα 360 παρά να αγοράζω τα παιχνίδια στο ps3.και επιτέλους θα μπορέσω να παίξω το Lost odyssey και το star ocean.:-D

βασικά θέλω να μάθω :

1.τωρα κυκλοφορούν 3 κονσόλες ,οι arcade/60gb/elite.έχουν όλες jasper πλακέτα?βασικά για τις arcade και τις 60gb ρωτάω.οι 20αρες κονσόλες(σε περίπτωση που το πάρω μεταχειρισμένο)είναι με Jasper ή ήταν πιο παλιές?

2.έχουν όλες hdmi port?μπορώ να χρησιμοποίησω το καλώδιο hdmi που έχω ή πρέπει να πάρω το xbox hdmi cable?το component cable που έχει μέσα λέει πάει 1080p έχει διαφορά με το hdmi cable?

3.με τα drive τι γίνεται ?φλασάρνται όλα τώρα η να πάρω πιο παλιά κονσόλα?

4.για το dashboard τώρα,τα παιχνίδια έχουν μέσα ειδικό update όπως του wii και υπάρχει περίπτωση brick?πρεπει να αναβαθμίζεις το firmware συχνά?

5.τα isos τα περνάς απλά απο το abgx360 με τις σωστές ρυθμισεις και τέλος?με το abgx360 διαλέγεις και region στο τέλος μπορείς να βάλεις πχ στο blazblue usa να το κάνεις region pal θα παίζει μετά στην pal κονσόλα?

αυτά ξέρω είναι αρκετές ερωτήσεις ,αν κάποιος έχει τον χρόνο να απαντήσει ευχαριστώ:-)

1)Όχι οι εικοσάρες δεν είναι Jasper, όλες οι καινούργιες είναι όμως.

2)Όλες οι κονσόλες έχουν HDMI και δουλεύουν με οποιοδήποτε καλώδιο HDMI.

3)Όλα τα drive flashάρονται

4)Με το 1.6 είσαι μια χαρά.

5)Δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξεις region...

Δημοσ.
1)Όχι οι εικοσάρες δεν είναι Jasper, όλες οι καινούργιες είναι όμως.

2)Όλες οι κονσόλες έχουν HDMI και δουλεύουν με οποιοδήποτε καλώδιο HDMI.

3)Όλα τα drive flashάρονται

4)Με το 1.6 είσαι μια χαρά.

5)Δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξεις region...

ευχαριστώ για τις απαντήσεις ^^

Δημοσ.

Κυριοι, το προβλημα μου. Προσφατα μετακομισα στο Καταρ οπου και δουλευω. Διαμενω σε ιδιωκτιτο διαμερισμα της εταιρειας που αποτελει κομματι μεγαλυτερου συμπλεγματος. Μας παρεχουν δωρεαν ιντερνετ μεγαλης ταχυτητας μεσω ethernet. Ωραια μεχρι εδω.

Φυσικα δεν θα πηγαινα πουθενα στον κοσμο χωρις το πιστο μου χβοχ (χεχε!!) και ετσι τοε χω μαζι μου.Οποτε το συνδεω μεσω καλωδιου εθερνετ και δοκιμαζω να κανω το τεστ του χβοχ λαιβ εννοειται πως δεν το περναει. Σταματαει στο 3 βημα, δεν μπορει να συνδεθει στο νετ. Το θεωρω φυσιολογικο καθως απο την εταιρεια πρεπει να εχουν κοψει τις διαφορες "παρασυνδεσεις", αν και το μτορρεντ μου λειτουργει, αν και ομολογουμενος αργα.

Το λαπτοπ ομως συνδεεται κανονικοτατα στο νετ. Μηπως θα μπορουσα να συνδεσω το χβοχ με το λαπτοπ και το τελευταιο με το νετ, αλλα δυστυχως το λαπτοπ εχει μονο μια θυρα εθερνετ και δεν μπορει να πιασει κανενα γουαιρλεςς τριγυρω (εστι ωστε να εχω το λαπτοπ συνδεδεμενο στο νετ με γουαιρλεσσ και το χβοχ στο λαπτοπ μεσω εθερνετ).

Καμια προταση?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω το εξης προβλημα εδω και μερες με το xbox360.Δεν εχω πια εικονα.Πριν λιγο καιρο θα επαιζα κανονικα και καπου στα μισα θα αρχιζε τα σπασιματα η εικονα και μετα δεν θα εδειχνε τιποτα παρα μαυρη οθονη.Τωρα πια με το που το ανοιγω δεν υπαρχει τιποτα πρα μονο ενα απεραντο μαυρο και μου βγαζει μηνυμα η τηλεοραση οτι δεν υποστηριζεται.Ολα αυτα με τα καλωδια συνδεδεμενα( που οι ακρες τους ειναι κοκκινο,μπλε και πρασινο) στη hdtv μου.Δοκιμασα και μετα απλα(κοκκινο,ασπρο και κιτρινο) αλλα παλι τα ιδια.To xbox συνεχιζει και παιζει κανονικοτατα και δεν μου εχει βγαλει καθολου τα red rings of death.

Δημοσ.
Παιδια εχω το εξης προβλημα εδω και μερες με το xbox360.Δεν εχω πια εικονα.Πριν λιγο καιρο θα επαιζα κανονικα και καπου στα μισα θα αρχιζε τα σπασιματα η εικονα και μετα δεν θα εδειχνε τιποτα παρα μαυρη οθονη.Τωρα πια με το που το ανοιγω δεν υπαρχει τιποτα πρα μονο ενα απεραντο μαυρο και μου βγαζει μηνυμα η τηλεοραση οτι δεν υποστηριζεται.Ολα αυτα με τα καλωδια συνδεδεμενα( που οι ακρες τους ειναι κοκκινο,μπλε και πρασινο) στη hdtv μου.Δοκιμασα και μετα απλα(κοκκινο,ασπρο και κιτρινο) αλλα παλι τα ιδια.To xbox συνεχιζει και παιζει κανονικοτατα και δεν μου εχει βγαλει καθολου τα red rings of death.

κατι κουτο που μπορει να μην εκανες...

Παιξε λιγο με τιν πριζα που ειναι στο πισω μερος του χβοχ...αυτο που εχει και το switch του HD/TV, το γρι πλαστικο που μπαινει στο χβοχ.

Μηπως ειναι Loose.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...