Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχω ενα προβλημμα σχετικα με τα games του xbox360 ολα τα νεα παιχνιδια που εχω γραψει τα διαβαζει σαν dvd δηλαδη βγαζει το λογοτυπο του xbox360 και παει να το διαβασει σαν ταινια ...αυτο συμβαινει μονο στα νεα games..(ειναι τσιπαρισμενο)

Επεξ/σία από kavros
  • Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρέπει να του περάσεις το ποιο νέο "τσιπάρισμα" καθότι όλα τα νέα παιχνίδια είναι wave3 που τα παλιά "τσιπαρισμένα" xbox360 δεν τα παίζουν.

Εν ολιγης πρέπει να βάλεις το ixtreme 1.51 ή ixtreme 1.60 αλλιώς πρέπει να τροποποιείς κάθε .iso αρχείο παιχνιδιού πριν το γράψεις με ένα πρόγραμμα που θα μετατρέπει το wave3 παιχνίδι σε wave2 παιχνίδι αλλά αν κάνεις αυτή την μετατροπή θα έχεις σχεδόν σίγουρο ban από το xbox live.

Δημοσ.
Πρέπει να του περάσεις το ποιο νέο "τσιπάρισμα" καθότι όλα τα νέα παιχνίδια είναι wave3 που τα παλιά "τσιπαρισμένα" xbox360 δεν τα παίζουν.

Εν ολιγης πρέπει να βάλεις το ixtreme 1.51 ή ixtreme 1.60 αλλιώς πρέπει να τροποποιείς κάθε .iso αρχείο παιχνιδιού πριν το γράψεις με ένα πρόγραμμα που θα μετατρέπει το wave3 παιχνίδι σε wave2 παιχνίδι αλλά αν κάνεις αυτή την μετατροπή θα έχεις σχεδόν σίγουρο ban από το xbox live.

ειναι δυσκολο να κανω αυτο το update να το παω παλι στο τεχνικο ? ή ειναι απλο να το κανω μονος μ? ρωταω για να μαθω αν υπαρχει κυνδινος να χαλασει ...δεν με ενδιαφερει το xboxlive ...

Δημοσ.
Αν δεν ξέρεις τι κάνεις τότε παίζει να χαλάσει το 360 σου.

καλως τοτε... η μετατροπη απο wave 3 σε wave 2 αξιζει(πετυχενει παντα ,κανει πολυ ωρα) ? με ποιο προγραμμα την κανεις?

Δημοσ.

Αξίζει αν δεν σε ενδιαφέρει το xbox live γιατί αν το κάνεις το ποιο πιθανό να φας μπαν.

Διαρκεί το πολύ 3 - 5 λεπτά.

Πετυχαίνει στο 95% των περιπτώσεων αρκεί να έχεις το τελευταίο dashboard update στην κονσόλα σου γιατί αλλιώς θα έχεις πρόβλημα γιατί θα σε ρωτάει συνέχεια αν θες να κάνεις update κάθε φορά που βάζεις το παιχνίδι και αν διαλέξεις yes πολύ απλά θα κολλάει γιατί το πείραγμα που κάνεις στο .iso αρχείο στην ουσία βγάζει το νέο dashboard update που έχει το κάθε νέο παιχνίδι μέσα.

Δημοσ.

Μετά από χρόνια αποχής από τις κονσόλες είπα και γώ να κάνω ένα come back :) ... γιαυτό και μόλις πήρα το 360 απο e-shop...

Λογικά μέχρι το σάββατο θα είναι εδώ γιαυτό άρχισα το διάβασμα ;) ....

Ομολογώ ότι μπερδέυτικα λίγο όμως...

1)Το update του software της κονσολας έχει σχέση με το firmware του drive?

2)Για να περάσω κάποιο από τα γνωστά firmwares στο drive μου , πρέπει να ανοίξω το case?

3)Backup του μανισοιου firmware μπορούμε να έχουμε?

4)Ban απο το Live γίνεται παίζεις δεν παίζεις σε αυτό?ή αν μπεις κατα την διάρκεια σε scannaroun και την τρώς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μετά από χρόνια αποχής από τις κονσόλες είπα και γώ να κάνω ένα come back :) ... γιαυτό και μόλις πήρα το 360 απο e-shop...

Λογικά μέχρι το σάββατο θα είναι εδώ γιαυτό άρχισα το διάβασμα ;) ....

Ομολογώ ότι μπερδέυτικα λίγο όμως...

1)Το update του software της κονσολας έχει σχέση με το firmware του drive?

2)Για να περάσω κάποιο από τα γνωστά firmwares στο drive μου , πρέπει να ανοίξω το case?

3)Backup του μανισοιου firmware μπορούμε να έχουμε?

4)Ban απο το Live γίνεται παίζεις δεν παίζεις σε αυτό?ή αν μπεις κατα την διάρκεια σε scannaroun και την τρώς?

1) Όχι.

2) Ναι. Ξεκολλάς το αυτοκόλλητο της εγγύησης. Υπάρχει τρόπος όμως να το κάνεις προσεκτικά και μετά να το ξανακολλήσεις και να μη φαίνεται τπτ. Με πιστολάκι και υπομονή.

3) Αν "μανισοιου" = μαμίσιου, τότε υπάρχουν τα μαμίσια "ευρέως" διαδεδομένα στο νετ.

Οι διαδικασίες φλασαρίσματος όμως όλες περνάνε από τέτοιο στάδιο (του backup του fw που έχεις ήδη) ούτως ή άλλως.

4) Ban απ' το Live τρως άμα είσαι απρόσεχτος και/ή γκαντέμης. Αν έχεις iXtreme και ελέγχεις τα isos σου με το abgx360, τα παίζεις μόνο όταν γίνουν verified (μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας - την κανονική - τους), έχεις ίδιες πιθανότητες με όλη τη φλασαρισμένη, online παίζουσα κοινότητα του 360 να φας ban.

Συμπερασματικά έχουν καταλήξει ότι πρώτα "flagάρεσαι" (εντοπίζεσαι). Το ban έρχεται σε συγκεκριμένες περιόδους που επιλέγει η δις Microsoft, όπου μπανάρει κάποιους flagged πιθανότατα για παραδειγματισμό. Tελευταίο ban wave ήταν... πέρσι το Νοέμβρη...; Νομίζω...

Επεξ/σία από Storm1672
Δημοσ.

παιδια οπως επαιζε χτες με το χβοχ ο αδερφος μου του πεταξε 1κοκκινο λαμπακι και λεει Ε74....αυτο τι παει να πει;;;κοιταξα ολα τα καλλωδια και ειναι μια χαρα...πρεπει να τρεχω για σερβις;;;

Δημοσ.

θα ηθελα λιγο την βοήθεια σας...σκεφτομαι να αγορασω το xbox360 και εχω μερικες αποριες...αρχικα τι πρεπει να προσεξω(διαβαζα κατι πιο πανω για κατι jasper),δευτερον αμα το τσιπάρω χανω την εγγύηση (πολύ βασικό)? και γενικοτερα περα απο το live,τι άλλο μειονέκτημα υπαρχει στο θεμα του τσιπαρίσματος?,και οσον αφορα το live,χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα για να παιξεις? ευχαριστω,οποιος μπορει ας με βοηθήσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
θα ηθελα λιγο την βοήθεια σας...σκεφτομαι να αγορασω το xbox360 και εχω μερικες αποριες...αρχικα τι πρεπει να προσεξω(διαβαζα κατι πιο πανω για κατι jasper),δευτερον αμα το τσιπάρω χανω την εγγύηση (πολύ βασικό)? και γενικοτερα περα απο το live,τι άλλο μειονέκτημα υπαρχει στο θεμα του τσιπαρίσματος?,και οσον αφορα το live,χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα για να παιξεις? ευχαριστω,οποιος μπορει ας με βοηθήσει

Jasper είναι οι τελευταίες μητρικές του 360 που είναι κατά πολύ βελτιωμένες σε σχεδιασμό

και λένε ότι δεν εμφανίζουν RROD (κόκκινο δαχτυλίδι του θανάτου :lol: ).

Καλό θα 'ναι να ψάξεις για xbox με Jasper μητρική. Αν πάρεις από κατάστημα που ρέει το εμπόρευμά του και δεν πετύχεις stock κατά πάσα πιθανότητα θα πέσεις σε Jasper.

Εξωτερικά το αναγνωρίζεις άμα δεις πίσω απ' το xbox να λέει 12.1 Α στην τροφοδοσία.

Για να το "φλασάρεις" (δεν θα βάλεις τσιπ πουθενά) αναγκαστικά ανοίγεις το 360. Όταν το ανοίγεις υπάρχει ένα αυτοκόλλητο της εγγύησης. Μπορείς να το βγάλεις προσεκτικά, ώστε μετά να το ξαναβάλεις. Αλλάζεις το firmware του drive για να παίζει αντίγραφα. Άμα χρειαστείς την εγγύηση, το ξαναφλασάρεις με το αρχικό firmware (ή το σβήνεις στην περίπτωση του LiteOn) και ξανακολλάς το αυτοκολλητάκι. Παραμένει δλδ η εγγύηση άμα ξέρεις τι κάνεις.

Με το θέμα του φλασαρίσματος δεν υπάρχει μειονέκτημα έτσι όπως το θέτεις. Και Live μπορείς να παίζεις απλά χρειάζεται να είσαι προσεκτικός.

Για να αγοράσεις συνδρομή ή πόντους απ' το LIVE μπορείς είτε να αγοράσεις κατευθείαν μέσα απ' το LIVE, είτε μέσω redeem cards (κάρτες για ξύσιμο με αναγραφόμενο κωδικό).

H λύση που προτείνεται είναι να βγάλεις μια χρεωστική καρτούλα και να αγοράζεις πόντους και συνδρομές από 3-4 συγκεκριμένα έμπιστα sites που σου έρχονται κιόλας οι κωδικοί μέσω mail και το βασικό: είναι πιο φτηνά.

πχ. http://www.maximuscards.com/

https://www.gamepointsnow.com/

http://xboxliveuk76.com/

και άλλα, τα οποία είναι ήδη δοκιμασμένα με καλές κριτικές.

Αν θες περισσότερες πληροφορίες για κάποιο θέμα:

http://www.360-gr.com/

παιδια οπως επαιζε χτες με το χβοχ ο αδερφος μου του πεταξε 1κοκκινο λαμπακι και λεει Ε74....αυτο τι παει να πει;;;κοιταξα ολα τα καλλωδια και ειναι μια χαρα...πρεπει να τρεχω για σερβις;;;

Aν το Ε74 συνέχισε να εμφανίζεται (εμένα μου είχε πεταχτεί μια φορά πριν μήνες και δεν ξαναεμφανίστηκε), τότε πρέπει να το στείλεις για φτιάξιμο. Η MS ανακοίνωσε πριν κάτι μήνες ότι δίνει 3 χρόνια εγγύηση και για το Ε74 (πέραν του RROD)

http://support.microsoft.com/kb/941377

Αφού τα καλώδια όπως λες είναι μια χαρά (γιατί εμφανίζεται κ για ελαττωματικό AV καλώδιο), τότε το πρόβλημα είναι εσωτερικό μάλλον.

Επεξ/σία από Storm1672
Δημοσ.

ευχαριστώ storm1672

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:10 ----------

Να ρωτήσω κάτι ακόμα,εγώ που δεν έχω ασύρματο internet,αλλά ενσύρματο,μπορώ με κάποιο τρόπο να συνδέσω το xbox?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...