Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγουρα εχει αναφερθει αλλα δεν ξερω που να ψαξω.Με ποια dvd-recorder μπορω να αντιγραψω x360 games(τα οποια εχω αυθεντικα εννοειται :P) τι δισκακια dvd χρειαζομαι και σε τι ταχυτητα γραφω?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βρήκα σε ένα κατάστημα την κιθάρα του guitar hero 2. Θα δουλεύει με τα ποιο καινούρια GH? Μην την πάρω και την έχω στο σπίτι μου να σκονίζεται...

Δημοσ.

Mε πολλά recorders μπορείς να γράψεις. Μπορώ να σου εγγυηθώ για το Samsung 203Β που έχω εγώ ότι γράφει μια χαρά, αλλά γενικά προτείνονται τα Pioneer.

Δισκάκια dvd πάλι κάνουν διάφορα, αλλά προτείνονται Verbatim.

Προσοχή, να'ναι DVD+R DL

Ταχύτητες χαμηλές για καλύτερα αποτελέσματα. πχ.2, 2.4, άντε 4.

Οι κιθάρες των GH κάνουν για όλα τα GH απλά η τελευταία πχ. έχει το slider ή του Rock Band έχει άλλα κολπάκια, τα οποία βέβαια δεν είναι απαραίτητα...

εδώ ένα compatibility chart:

http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/

Δημοσ.
Βρήκα σε ένα κατάστημα την κιθάρα του guitar hero 2. Θα δουλεύει με τα ποιο καινούρια GH? Μην την πάρω και την έχω στο σπίτι μου να σκονίζεται...

Δουλευει με ολα το εξπλορερ καψου ελευθερα.

Δημοσ.

μάλλον ήρθε η ώρα να βάλω 1.6 extreme βλέπω αρκετά παιχνιδάκια να έχουν βγεί... δεν έχω τερματίσει τα παλιά βέβαια πιστεύεται ότι δικαιολογεί κάποιο παιχνίδι την αλλαγή στο 1.6? έχει βγεί για hitachi?

thanks.

Δημοσ.

Ηitachi όχι ακόμα. Υπάρχει το 1.51 για Hitachi. Αν θες, περίμενε λίγο.

Παιχνίδια έχουν βγει μπόλικα, το θέμα είναι τι θα σε κάνει εσένα να φλασάρεις. Εμένα με έκανε το GH: Metallica :-)

Aν δεν ήταν αυτό, θα ήταν το Riddick.

To UFC που κυκλοφόρησε προχτές λένε ότι δέρνει.

Δημοσ.

Γαμάτο το multi demo του Red Faction!

Hey all,

Just wanted to ensure everyone knows that our Multiplayer Demo hits XBox LIVE and the PlayStation Network tomorrow, Thursday May 21st.

It will feature:

- 2 Maps: Radial (reconfigured since the Beta) and Warlords (RF1 inspired map)

- 9 Weapons

- 5 Backpacks

- 15 unlockable XP levels

- Damage Control Playlist only.

You will also be able to make parties with your friends, but there will not be private matches in the demo. There are private matches in the final game though.

Just because I know someone will ask, any XP gained during your time with the demo will not carry over to the final game. We've accelerated the level structure in the demo so that players get a feel for some of the 125 unlockables available when the game ships on June 2nd.

Any questions, feel free to ask.

Δημοσ.

Private matchs στο demo δεν πρεπει να έχει. 3ου προσώπου είναι και έχει xp points όπως τα cod/halo/gears. To mode πoυ είναι στο ντέμο είναι σε στυλ domination. Γραφικά μια χαρά αν αναλογιστούμε πως όλα σχεδόν καταστρέφονται στην πίστα. Γενικά φαίνεται ότι έχουν πάρει σοβαρά το θέμα Multiplayer. Το βράδυ θα το μελετήσω περισσότερο

http://www.destructoid.com/preview-red-faction-guerrilla-multiplayer--131975.phtml

http://www.thesixthaxis.com/2009/05/13/red-faction-guerilla-hands-on/

Δημοσ.

παιδια εχω μια απορια.πως μπορω να παιξω στο xbox 360 live?χρειαζομαι μοδεμ/ρουτερ?και επισις για να φτιαξω IP,χρειαζεται να χω πιστωτικη?η μπορω να πληρωσω και με αλλο τροπο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά σε 10' βάζω να παίξω το VT2009 σε 360!

Τα λέμε σε λίγο με εντυπώσεις...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:43 ----------

Λοιπόν, μετά από λιώσιμο 2 ωρών του Virtua Tennis 2009 λέω τα εξής:

Το παιχνίδι είναι λίγο καλύτερο από το virtua tennis 3

Παρακάτω παραθέτω τα θετικά και αρνητικά που είδα μέχρι τώρα:

Θετικά:

+Πολύ καλό ρόστερ

+Καλύτερα γραφικά (λίγο)

+Πιο αληθοφανείς κινήσεις (ιδίως οι Φέντερερ και Ναδάλ είναι εκπληκτικά δουλεμένοι)

+Αρκετά γήπεδα

+Φοβερές κάμερες (αυτές που ακολουθούν τον παίκτη από πίσω με πορώνουν!)

+Δεν έχει βουτιές

+Επιτέλους πιάνουν οι λόμπεεεεςςςςςς!!!!!!!!

+Αρκετά βαθύ world tour

+Ωραια Mini games

+Τα ballboys τρέχουν να πιάσουν τις μπάλες

+Πολύ καλό Online, αγγίζει σχεδόν το τέλειο χωρίς κολλήματα και τσατσιές

Αρνητικά τώρα:

-Σχεδόν ίδια μηχανή gameplay με μικρές διαφοροποιήσεις

-Μηδενικά unforced errors

-Κάποιες φορές δεν ακούγεται το χτύπημα της μπάλας...

-Τα drop shots έχουν δυσκολέψει

-Τα service δεν έχουμε εύκολα άσους πλέον στο διπλό

-Ο Ναδάλ μοιάζει σαν αράπης σε κάποια πλάνα!

-Δεν έχει και πάλι manual replay! Έλεος πια!

Αυτά είναι τα πρώτα συμπεράσματά μου. Γενικά, κι ενώ αρχικά με είχε ξενερώσει στην αρχή και έλεγα ότι πάλι δεν άλλαξαν τίποτα, στην συνέχεια βελτιώθηκε η άποψή μου. Νομίζω ότι τελικά είναι καλύτερο από το VT3.

Θα ασχοληθώ νομίζω μαζί του, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να σταθεί απέναντι στο Grand Slam Tennis του Wii...

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση γιατί έχω πολλά χρόνια να παίξω παιχνίδι της σειράς και δεν ξέρω τι παίζει. Συγκρίνεται καθόλου με το Top Spin 3?

Δημοσ.

Άλλη κατηγορία το ένα άλλη το άλλο. Γρήγορο και Arcade το VT2009, αργό simulation το top spin 3. Διαλέγεις και παίρνεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω να χρησιμοποιησω καποια αλλη καμερα στο xbxo360 εκτος απο την επισημη ?

Επισης αυτα τα Kit που υποσοχονται οτι διορθωννουν το RROD κανουν δουλεια ή τσαμπα κοπος κ χρημα ?

Επεξ/σία από telegamesvg
Δημοσ.

Για κάμερα χλωμότατο για διάφορους λόγους. Δεν έχω δοκιμάσει όμως να σου πω την αλήθεια, αλλά στάνταρ κάτι θα είχαμε ακούσει. Μη σκιάζεσαι βγαίνει το Natal! :-)

Για το RROD, αν δεν αλλάξεις μητρική, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξαναεμφανιστεί. Επίσης καλό θα 'ναι να το ψάξεις αρκετά παραπάνω από ένα κιτ, άμα θες να κάνεις κάτι.

Εννοείται πρώτη επιλογή είναι να σταλεί στην MS, αν είναι μες στην εγγύηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...