Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ όλους σας! I'll give it a try...

συμφωνω με τα παιδια. δεν υπαρχει καλυτερο κοντρολλερ απο αυτο του ΧΒΟΧ360. Ειδικα για τα FPS> στο ps3...παιζοντας παιχνιδια οπως Κιillzone..ειναι Αθλιο!...του PS...

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αν και ήμουν πολέμιος του χειριστηρίου του 360 σήμερα και μετά απο πολλές ώρες gaming μπορώ να πώ οτι είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν :)

(από του ps3 και μένα πιο πολύ με βολεύει)

Δημοσ.

το control το ps είναι σχεδιασμένο από το 1997.τότε οι κονσόλες δεν είχαν fps. η παράλληλη διάταξη των sticks του dual shock είναι άβολη για τα σημερινά δεδομένα κατά την άποψη μου.

Δημοσ.

Μέχρι να βγει το κοντρόλ του 360 και να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματά του, και το dualshock μια χαρά ήταν. Γι' αυτό είναι σχετικά αυτά τα πράγματα και ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Δημοσ.

Βασικά τα χειριστήρια του PS ήταν/είναι τόσο ελεεινά που τα θεωρώ κατώτερα -από κάθε άποψη- ακόμα κι απ' τα joypads του ΧΒΟΧ one (εντάξει, δεν μιλάω για το τεράστιο χειριστήριο αλλά γι' αυτό που κυκλοφόρησε αργότερα).

Δημοσ.

Χαχαχα, εντάξει υπερβάλεις. Πλάκα πλάκα και το χειριστήριο παντόφλα του πρώτου x-box δεν ήταν χάλια άμα το συνήθιζες. Ήταν όμως λιγάκι άχαρο το άτιμο.

Δημοσ.

Το πήρα τελικά το xbox από την Γερμανία εδώ και λίγο καιρό.

Μου έστειλαν άλλη κονσόλα (πρώτης γενιάς, όπως η προηγούμενη),με άλλο drive (μάλλον benq ή LiteOn).

Το παράδοξο είναι πως αυτή η κονσόλα δείχνει αρκετά πιο καθαρά γραφικά από την προηγούμενη που είχα!!

Δημοσ.
Το πήρα τελικά το xbox από την Γερμανία εδώ και λίγο καιρό.

Μου έστειλαν άλλη κονσόλα (πρώτης γενιάς, όπως η προηγούμενη),με άλλο drive (μάλλον benq ή LiteOn).

Το παράδοξο είναι πως αυτή η κονσόλα δείχνει αρκετά πιο καθαρά γραφικά από την προηγούμενη που είχα!!

Μήπως απλά η προηγούμενη είχε είτε διαφορετικά settings είτε λερωμένο βύσμα; (που και που καλό είναι να το καθαρίζεις με οινόπνευμα)

Δημοσ.
Μήπως απλά η προηγούμενη είχε είτε διαφορετικά settings είτε λερωμένο βύσμα; (που και που καλό είναι να το καθαρίζεις με οινόπνευμα)

Έχεις δίκιο! Στην παλιά κονσόλα είχα βάλει άλλα settings, τα οποία μάλλον δεν πρέπει να ήταν και τα καλύτερα για την οθόνη μου.

Έβαλα τις ρυθμίσεις που είχα πριν και είδα πως αυτές δεν ήταν και οι καλύτερες!!! Το γύρισα στο 1280*768 (η ανάλυση που έχω τώρα) και ήταν πάλι οκ!

Δημοσ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το τροφοδοτικό καινούριας κονσόλας με jasper m/b, σε μια κονσόλα με Falcon m/b?

Υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημιά?

Δημοσ.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το τροφοδοτικό καινούριας κονσόλας με jasper m/b, σε μια κονσόλα με Falcon m/b?

Υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημιά?

Τι νόημα έχει να το κάνεις αυτό?

Δημοσ.
Οι falcon μητρικές θέλουν 175watt τροφοδοτικό και όχι 150watt τροφοδοτικό που έχουν οι νέες jasper μητρικές.

Κάποιες κονσόλες με jasper Μητρικές έχουν 175watt τροφοδοτικό, όπως η δικία μου.

Τσέκαρε και το link αν θες.

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware

Έχω την εντύπωση οτι έχουν διαφορετικά βύσματα όπως και να'χει.

Έχω την εντύπωση πως δεν έχουν, αν έχουν, ρωτάω αν υπάρχει πιθανότητα ζημιάς, γνωρίζει κάποιος?

Δημοσ.

Ναι εχουν διαφορετικα βυσματα. Το εχουν προβλεψει ετσι ωστε τα παλια τροφοδοτικα να κανουν στις καινουργιες κονσολες αλλα οχι το αντιθετο. Αυτο γιατι η παλια κονσολα θα ζηταγε π.χ. 175w και το καινουργιο τροφοδοτικο θα εδινε μεχρι 150w, οποτε θα υπηρχε προβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...