dp@pa Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Σας ευχαριστώ όλους σας! I'll give it a try... συμφωνω με τα παιδια. δεν υπαρχει καλυτερο κοντρολλερ απο αυτο του ΧΒΟΧ360. Ειδικα για τα FPS> στο ps3...παιζοντας παιχνιδια οπως Κιillzone..ειναι Αθλιο!...του PS...
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Αν και ήμουν πολέμιος του χειριστηρίου του 360 σήμερα και μετά απο πολλές ώρες gaming μπορώ να πώ οτι είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν (από του ps3 και μένα πιο πολύ με βολεύει)
Rebel21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 το control το ps είναι σχεδιασμένο από το 1997.τότε οι κονσόλες δεν είχαν fps. η παράλληλη διάταξη των sticks του dual shock είναι άβολη για τα σημερινά δεδομένα κατά την άποψη μου.
MiltoZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέχρι να βγει το κοντρόλ του 360 και να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματά του, και το dualshock μια χαρά ήταν. Γι' αυτό είναι σχετικά αυτά τα πράγματα και ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
nzeppos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Βασικά τα χειριστήρια του PS ήταν/είναι τόσο ελεεινά που τα θεωρώ κατώτερα -από κάθε άποψη- ακόμα κι απ' τα joypads του ΧΒΟΧ one (εντάξει, δεν μιλάω για το τεράστιο χειριστήριο αλλά γι' αυτό που κυκλοφόρησε αργότερα).
MiltoZ Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Χαχαχα, εντάξει υπερβάλεις. Πλάκα πλάκα και το χειριστήριο παντόφλα του πρώτου x-box δεν ήταν χάλια άμα το συνήθιζες. Ήταν όμως λιγάκι άχαρο το άτιμο.
theoritikos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Το πήρα τελικά το xbox από την Γερμανία εδώ και λίγο καιρό. Μου έστειλαν άλλη κονσόλα (πρώτης γενιάς, όπως η προηγούμενη),με άλλο drive (μάλλον benq ή LiteOn). Το παράδοξο είναι πως αυτή η κονσόλα δείχνει αρκετά πιο καθαρά γραφικά από την προηγούμενη που είχα!!
Antretng Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Το πήρα τελικά το xbox από την Γερμανία εδώ και λίγο καιρό.Μου έστειλαν άλλη κονσόλα (πρώτης γενιάς, όπως η προηγούμενη),με άλλο drive (μάλλον benq ή LiteOn). Το παράδοξο είναι πως αυτή η κονσόλα δείχνει αρκετά πιο καθαρά γραφικά από την προηγούμενη που είχα!! Μήπως απλά η προηγούμενη είχε είτε διαφορετικά settings είτε λερωμένο βύσμα; (που και που καλό είναι να το καθαρίζεις με οινόπνευμα)
theoritikos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μήπως απλά η προηγούμενη είχε είτε διαφορετικά settings είτε λερωμένο βύσμα; (που και που καλό είναι να το καθαρίζεις με οινόπνευμα) Έχεις δίκιο! Στην παλιά κονσόλα είχα βάλει άλλα settings, τα οποία μάλλον δεν πρέπει να ήταν και τα καλύτερα για την οθόνη μου. Έβαλα τις ρυθμίσεις που είχα πριν και είδα πως αυτές δεν ήταν και οι καλύτερες!!! Το γύρισα στο 1280*768 (η ανάλυση που έχω τώρα) και ήταν πάλι οκ!
jesE Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το τροφοδοτικό καινούριας κονσόλας με jasper m/b, σε μια κονσόλα με Falcon m/b? Υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημιά?
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Οι falcon μητρικές θέλουν 175watt τροφοδοτικό και όχι 150watt τροφοδοτικό που έχουν οι νέες jasper μητρικές.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το τροφοδοτικό καινούριας κονσόλας με jasper m/b, σε μια κονσόλα με Falcon m/b?Υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημιά? Τι νόημα έχει να το κάνεις αυτό?
klainmaingr Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Έχω την εντύπωση οτι έχουν διαφορετικά βύσματα όπως και να'χει.
jesE Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Οι falcon μητρικές θέλουν 175watt τροφοδοτικό και όχι 150watt τροφοδοτικό που έχουν οι νέες jasper μητρικές. Κάποιες κονσόλες με jasper Μητρικές έχουν 175watt τροφοδοτικό, όπως η δικία μου. Τσέκαρε και το link αν θες. http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware Έχω την εντύπωση οτι έχουν διαφορετικά βύσματα όπως και να'χει. Έχω την εντύπωση πως δεν έχουν, αν έχουν, ρωτάω αν υπάρχει πιθανότητα ζημιάς, γνωρίζει κάποιος?
jimaros Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ναι εχουν διαφορετικα βυσματα. Το εχουν προβλεψει ετσι ωστε τα παλια τροφοδοτικα να κανουν στις καινουργιες κονσολες αλλα οχι το αντιθετο. Αυτο γιατι η παλια κονσολα θα ζηταγε π.χ. 175w και το καινουργιο τροφοδοτικο θα εδινε μεχρι 150w, οποτε θα υπηρχε προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις