Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, ότι τα ποσοστά αστοχίας είναι (edit: ήταν) πολλές τάξεις μεγέθους μεγαλύτερα από το τυπικό 5% των ηλεκτρονικών συσκευών δεν το συζητάμε καν. Απλώς ώρες ώρες δίνεται η εντύπωση ότι τα 360 χαλάνε ξέρω 'γω σε... ποσοστό 50-70% και βάλε, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά μην τρελαίνεστε αυτά τα μεγάλα ποσοστά ελαττωματικών 360 πέρασαν με την νέα μητρική jasper που δουλεύουν και επεξεργαστής και κάρτα γραφικών στα 65nm και το τροφοδοτικό είναι 150watt σε αντίθεση με το πρώτο που ήτανε 220watt.

Δημοσ.
Καλά, ότι τα ποσοστά αστοχίας είναι (edit: ήταν) πολλές τάξεις μεγέθους μεγαλύτερα από το τυπικό 5% των ηλεκτρονικών συσκευών δεν το συζητάμε καν. Απλώς ώρες ώρες δίνεται η εντύπωση ότι τα 360 χαλάνε ξέρω 'γω σε... ποσοστό 50-70% και βάλε, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Χμμμ... θα μου επιτρέψεις να έχω αμφιβολίες. Νομίζω ότι τα παλιότερα μοντέλα απλά χαλάνε αν δεν προσέχεις. Δύο κονσόλες έχω κάψει, και οι δύο μου κάηκαν όταν τις άλλαξα θέση και τις έβαλα σε σχετικά περιορισμένο χώρο. Απλά η κονσόλα δουλεύει (ή έστω δούλευε) στο όριο από άποψη θερμοκρασίας, και άμα την βοηθήσεις λιγάκι κι εσύ θα τεζάρει.

Δημοσ.
Παιδιά μην τρελαίνεστε αυτά τα μεγάλα ποσοστά ελαττωματικών 360 πέρασαν με την νέα μητρική jasper που δουλεύουν και επεξεργαστής και κάρτα γραφικών στα 65nm και το τροφοδοτικό είναι 150watt σε αντίθεση με το πρώτο που ήτανε 220watt.

Ήταν 203 watt

Δημοσ.
Χμμμ... θα μου επιτρέψεις να έχω αμφιβολίες. Νομίζω ότι τα παλιότερα μοντέλα απλά χαλάνε αν δεν προσέχεις. Δύο κονσόλες έχω κάψει, και οι δύο μου κάηκαν όταν τις άλλαξα θέση και τις έβαλα σε σχετικά περιορισμένο χώρο. Απλά η κονσόλα δουλεύει (ή έστω δούλευε) στο όριο από άποψη θερμοκρασίας, και άμα την βοηθήσεις λιγάκι κι εσύ θα τεζάρει.

Πόσο καιρό τις είχες στη παλιά τους θέση και πόσο στην τελευταία τους που δεν αερίζονταν σωστά;

Συνήθως η φθορά είναι προστιθέμενη... αν είναι να χαλάσει θα χαλάσει. Απλά επιταχύνεις τη διαδικασία.

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς από Θεσσαλονίκη το καλώδιο μεταφοράς τον δεδομένων από 20GB σε 60GB, να μου το δανείσει για την μεταφορά ή έστω να ξέρει πουθενά που να το πουλάνε φθηνά?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ξερει κανεις πως μπορω να ακυρωσω το χβοχ live account μου?μου κανει καθε μηνα αυτοματη ανανεωση και δεν θελω πια μιας και δεν εχω σκοπο να παιξω live τους επομενους 4 μηνες.δοκιμασα απο την σελιδα του χβοχ να κανω την πιστωτική remove και δεν με αφηνει καμια ιδεα ????????????????

Δημοσ.
ξερει κανεις πως μπορω να ακυρωσω το χβοχ live account μου?μου κανει καθε μηνα αυτοματη ανανεωση και δεν θελω πια μιας και δεν εχω σκοπο να παιξω live τους επομενους 4 μηνες.δοκιμασα απο την σελιδα του χβοχ να κανω την πιστωτική remove και δεν με αφηνει καμια ιδεα ????????????????

Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στο customer support και να την ακυρώσεις. Δυστυχώς δεν γίνεται online. Πουστι@ του σκηνοθέτη.

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει κανένας αν μπορούμε στο Xbox360 να συνδέσουμε χειρηστήρια του PS2 ή PS3???

Όχι. Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό; Έχεις χειριστήρια από ps2 ή ps3 ; Διαφορετικά, αν είναι θέμα συνήθειας, believe me, δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο. Μάλιστα τολμώ να πω πως είναι καλύτερο το χειριστήριο του xbox (το μοχλάκι είναι στη σωστή θέση... στο άλλο στραβοδαχτυλιάζεις)

Δημοσ.

Αν και ήμουν πολέμιος του χειριστηρίου του 360 σήμερα και μετά απο πολλές ώρες gaming μπορώ να πώ οτι είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν :)

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει κανένας αν μπορούμε στο Xbox360 να συνδέσουμε χειριστήρια του PS2 ή PS3???

Ναι φυσικά και υπάρχει για το ps2 αλλά όπως είπανε και οι προηγούμενοι θα πω κι εγώ ότι είναι εντελώς άχρηστο καθότι είναι θέμα καθαρά συνήθειας και μόνο και πίστεψε με κι εγώ χρήστης ps1 & ps2 είχα και μια χαρά το συνήθισα το χειριστήριο του 360.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...