domigr Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 παντως σε αυτο το σημειο της μητρικης http://hackadaycom.files.wordpress.com/2008/12/jasper_5.jpg δεν λεει το jasper 1 weeks -s23 αλλα κατι αλλο αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι απο εδω που εψαξα το μοντελο μου http://www.360drives.com/list λεει οτι ειναι jasper
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μην αγχώνεσαι ούτε σε εμένα λέει τίποτα αλλά από τι στιγμή που έχει εσωτερική μνήμη και πίσω στο κουτί λέει 12.1Α τότε είναι jasper στάνταρ.
__D3mIaN__ Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Γεια χαρα σε ολους, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με την κονσολα μου. Κολλαει συνεχεια, freeze δλδ το xbox. Πιο παλια συνεβενε μοναχα οταν επιχειρουσα να παιξω ταυτοχρονα με καποιον fifa 09, δλδ με το που ξεκινουσε ο αγωνας με 2 παιχτες συνεδεμενους παγωνε η κονσολα. Με τα ιδια χειριστηρια και το δικο μου cd fifa 09 σε αλλο xbox360 φιλου, δεν ειχα προβλημα. Εστειλα το xbox για επισκευη, και επεστρεψε εχοντας περασει επιτυχως, συμνφωνα με το χαρτι, ολα τα τεστ. Εχμμμ... στον πρωτο αγωνα fifa09 με 2 παιχτες παλι, κολλησε... Τελικα, εσβησα το παλιο profile, εκανα create new pofile, και επαιξε κανονικα το fifa, ποτε ξανα προβλημα, και αγορασα το gta4 και οχι απλα παγωνει... αλλα το κανει καθε 10 με 15 λεπτα παιχνιδιου! Εχω αγανακτησει εντελως με το θεμα, παιζει να ειναι θεμα σκληρου? εχει κανεις το ιδιο προβλημα?
christos.p25 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 απλά σε λίγο καιρό θα σου βγάλει τα γνωστά 3 κόκκινα λαμπάκια, είναι τα πρώτα συμπτώματα αυτά που σου εμφανίζει, freezes - graphic glitches κλπ.
modguru Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Γεια χαρα σε ολους, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με την κονσολα μου. Κολλαει συνεχεια, freeze δλδ το xbox. Πιο παλια συνεβενε μοναχα οταν επιχειρουσα να παιξω ταυτοχρονα με καποιον fifa 09, δλδ με το που ξεκινουσε ο αγωνας με 2 παιχτες συνεδεμενους παγωνε η κονσολα. Με τα ιδια χειριστηρια και το δικο μου cd fifa 09 σε αλλο xbox360 φιλου, δεν ειχα προβλημα. Εστειλα το xbox για επισκευη, και επεστρεψε εχοντας περασει επιτυχως, συμνφωνα με το χαρτι, ολα τα τεστ. Εχμμμ... στον πρωτο αγωνα fifa09 με 2 παιχτες παλι, κολλησε... Τελικα, εσβησα το παλιο profile, εκανα create new pofile, και επαιξε κανονικα το fifa, ποτε ξανα προβλημα, και αγορασα το gta4 και οχι απλα παγωνει... αλλα το κανει καθε 10 με 15 λεπτα παιχνιδιου! Εχω αγανακτησει εντελως με το θεμα, παιζει να ειναι θεμα σκληρου? εχει κανεις το ιδιο προβλημα? λογικα και με βαση τα λεγομενα σου κατ εμενα φταιει α) η το cd του παιχνιδιου .. β) το λαιζερ του dvd του 360 . στην πρωτη περιπτωση μπορεις να νοικειασεις απο ενα βιντεο κλαμπ το ιδιο παιχνιδι και να το δοκιμασεις . και στην δευτερη αλαζεις με κανα 40 ευρο το dvd και βαζεις ενα λιτε ον . η ερωτηση κρισεως ειναι .. σου εχει βγαλει ποτε 3 κοκκινα η freeze του παιχνιδιου με παραμορφωση των γραφικων στην οθονη ?
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Γεια χαρα σε ολους, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με την κονσολα μου. Κολλαει συνεχεια, freeze δλδ το xbox. Πιο παλια συνεβενε μοναχα οταν επιχειρουσα να παιξω ταυτοχρονα με καποιον fifa 09, δλδ με το που ξεκινουσε ο αγωνας με 2 παιχτες συνεδεμενους παγωνε η κονσολα. Με τα ιδια χειριστηρια και το δικο μου cd fifa 09 σε αλλο xbox360 φιλου, δεν ειχα προβλημα. Εστειλα το xbox για επισκευη, και επεστρεψε εχοντας περασει επιτυχως, συμνφωνα με το χαρτι, ολα τα τεστ. Εχμμμ... στον πρωτο αγωνα fifa09 με 2 παιχτες παλι, κολλησε... Τελικα, εσβησα το παλιο profile, εκανα create new pofile, και επαιξε κανονικα το fifa, ποτε ξανα προβλημα, και αγορασα το gta4 και οχι απλα παγωνει... αλλα το κανει καθε 10 με 15 λεπτα παιχνιδιου! Εχω αγανακτησει εντελως με το θεμα, παιζει να ειναι θεμα σκληρου? εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Γιατί δεν δοκιμάζεις να παίξεις για λίγη ώρα το gta4 χωρίς σκληρό δίσκο για να δεις αν φταίει ο σκληρός δίσκος ή οχι.
theoritikos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δεν έχω πάρει ακόμα το xbox απο το service (είμαι εκτώς Αθηνών..), αλλά μάλλον πρέπει να το έχουν επισκευάσει (αντί για αντικατάσταση που νόμιζα). Αυτή την στιγμή είμαι σε μεγάλο δίλλημα να αγοράσω ένα jasper, ή να κρατήσω την παλιά? Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να μου εμφανίσει πάλι πρόβλημα η κονσόλα που έστειλα?
modguru Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δεν έχω πάρει ακόμα το xbox απο το service (είμαι εκτώς Αθηνών..), αλλά μάλλον πρέπει να το έχουν επισκευάσει (αντί για αντικατάσταση που νόμιζα).Αυτή την στιγμή είμαι σε μεγάλο δίλλημα να αγοράσω ένα jasper, ή να κρατήσω την παλιά? Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να μου εμφανίσει πάλι πρόβλημα η κονσόλα που έστειλα? ναι π<αντα υπαρχει περιπτωση η παλια κονσολα να σου βγαλει προβλημα αλλα ποιος σου λεει με το ιδιο σκεπτικο οτι δεν θα σου βγαλει και η καινουργια ? κατα την γνωμη μου κρατα την παλια και αν καποια στιγμη ξαναχαλασει και δεν ειναι σε εγγυηση τοτε παρε μια καινουργια ..
__D3mIaN__ Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) λογικα και με βαση τα λεγομενα σου κατ εμενα φταιει α) η το cd του παιχνιδιου .. β) το λαιζερ του dvd του 360 . στην πρωτη περιπτωση μπορεις να νοικειασεις απο ενα βιντεο κλαμπ το ιδιο παιχνιδι και να το δοκιμασεις . και στην δευτερη αλαζεις με κανα 40 ευρο το dvd και βαζεις ενα λιτε ον . η ερωτηση κρισεως ειναι .. σου εχει βγαλει ποτε 3 κοκκινα η freeze του παιχνιδιου με παραμορφωση των γραφικων στην οθονη ? Το cd δε νομιζω να φταιει γιατι το ειχα δοκιμασει σε κονσολα φιλου τον ιδιο καιρο και δεν ειχαμε προβλημα, τωρα.. οσο αφορα το λειζερ, αν εφταιγε, τοτε πως "περασε" τα τεστ, στο (δηθεν) service που εγινε στην κονσολα μου στη microsoft? Γιατί δεν δοκιμάζεις να παίξεις για λίγη ώρα το gta4 χωρίς σκληρό δίσκο για να δεις αν φταίει ο σκληρός δίσκος ή οχι. Αυτο δε το εχω δοκιμασει, θα το δοκιμασω και θα σας πω.. Για οποιον ρωτησε παραπανω οχι δεν ειχα ποτε το προβλημα με τους κοκκινους κυκλους. Το περιεργο της υποθεσης, ειναι οτι πλεον και στη κονσολα του φιλου μου, συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα με το φιφα... παμε να παιξουμε 2πλο, ειτε στην ιδια ομαδα, ειτε αντιπαλοι, και με τη σεντρα παγωνει... και με το που κανουμε create new profile και μπουμε απο εκει ξανα στο φιφα, παιζουμε διπλο κανονικα... πως εξηγειται αυτο? τι συμβαινει αραγε και τα profiles μετα απο καιρο σκαλωνουν? Επισης παραθετω κατω κατι που βρηκα σε ενα κοντινο thread. Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Από τότε που έκανα το τελευταίο update στο φιφα09 μέσω live, δεν μπορώ να παίξω διπλό! Μόλις βάλω διπλό με φίλο μου offline, όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, μόλις πατήσω οποιοδήποτε κουμπί στο 2ο χειριστήριο κολλάει όλο το φίφα και το 360. Και μόνο το κουμπί Power δουλεύει και αναγκαστικά την σβήνω την κονσόλα! Σε όλα τα άλλα παίζει κομπλέ, μονό ή live... Ξέρει κανείς τί παίζεται? Αν και μιλας για 360 εγω θα σου πω για την δικη μου περιπτωση που εχω ps3. Εμενα αυτο που σου συμβαινει μου το κανει εδω και 4 μηνες! Η λυση ειναι η εξης(τουλαχιστον για μενα στο ps3):Δημιουργησα ενα 2ο προφιλ στο οποιο δεν εχω συνδεθει καθολου online, δηλαδη εννοω οτι εφτιαξα 2ο προφιλ κονσολας και οχι online account. Aπο οσο εχω διαβασει αν δεν κανεις κανενα update μπορεις να παιζεις διπλο χωρις να κολλαει! Επεξ/σία 22 Απριλίου 2009 από __D3mIaN__
polakis21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Φίλε είναι γνωστό το κόλλημα αυτό. Το έκανε και σε μένα μετά το τελευταίο update του fifa09. Σβήσε από το dashboard settings memory ότι είχες σωσμένο (formation.saves κλπ) και ξαναξεκίνα το και θα είσαι οκ...
alexdelpiero Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Γεια χαρα παιδια.Πριν μια εβδομαδα αγορασα ενα χβοχ 360 στην arcade εκδοση μαζι με τα παιχνιδια νβα 2κ9 pro evolution κ smackdown vs raw , μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Το εχω συνδεσει σε τηλεοραση 32 κ θα ηθελα να ρωτησω αν αγορασω το καλωδιο hd στα συγκεκριμενα παιχνιδια θα υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα της εικονας? Θα αντιμετωπισει σιγουρα η κονσολα στο μελλον τεχνικα προβληματα?
Storm1672 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Όχι, ρε. Μην τρομοκρατείσαι. Δεν παρουσιάζουν ΟΛΕΣ προβλήματα. Eγώ έχω παλιό μοντέλο (2006), το 'χω σκίσει κι είναι σκυλί (φτου του). Και πολύς κόσμος, απλά στα fora θα γράψουν, όταν έχουν πρόβλημα. Eπίσης, ναι, συνέδεσέ το κατά προτίμηση με HDMI. Θα δεις HD. Θα αξιοποιήσεις την τηλεόρασή σου.
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μπράβο. Κι εγώ με κομμάτια του 2006 και 2008 είμαι, που έχουν παίξει συνολικά χιλιάδες ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά μόνο κατ' εξαίρεση θα βγω να το πω (όπως τώρα). Αυτός όμως που του χάλασε η κονσόλα θα βγει να το πει στο φόρουμ, άρα τελικά σχηματίζεται η εντύπωση ότι όλες οι κονσόλες χαλάνε (όταν αυτό αφορά μόνο μια μικρή μειοψηφία).
Antretng Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Εντάξει... αλλά δεν παύει να είναι ένα αδικαιολόγητα μεγάλο ποσοστό αυτών που χαλάνε... έχεις δει γκρίνιες για ps3 ή wii ; Όχι, τουλάχιστον όχι σε αυτό το βαθμό. Επειδή, όμως, είχε 3ετής εγγύηση την τσίμπησα την κονσολίτσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλά ότι είναι κακοκατασκευασμένη είναι γεγονός μη κρυβόμαστε. Τρεις φίλους μου έχω με xbox και στους τρεις έβγαλε RROD (μάλιστα στον ένα έβγαλε 2 φορές). Εμένα όμως, την χω σχεδόν 2 χρόνια και φτου φτου δεν έπαθε τίποτα. Μπορεί οι φίλοι μου (και ο κάθε "φίλος") να μην είναι ο κανόνας αλλά σίγουρα δείχνει ότι δυστυχώς δεν είναι και από τις πιο ανθεκτικές... αλλά το αντισταθμίζει με την εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις