p3tran Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 αντε παρτε ολοι table tennis να στησουμε ενα tournament!!!!
GabrielConnor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 αντε παρτε ολοι table tennis να στησουμε ενα tournament!!!! Αμα αξιωθεί κανένας καταστηματάρχης να το φέρει στην Πάτρα... Αλλιώς αύριο παραγγέλνω από play και να πάνε .... μια βόλτα!
p3tran Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Αμα αξιωθεί κανένας καταστηματάρχης να το φέρει στην Πάτρα...Αλλιώς αύριο παραγγέλνω από play και να πάνε .... μια βόλτα! δινω εγω τη 2η κοπια μου. σφραγισμενο και ανεγγιχτο! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=146774 σε αλλα νεα, ΟΛΟΥΣ τους εχω ταϊσει μπαλακια (οπως εταξα )!! ουτε ενας δεν γλυτωνει!!
GabrielConnor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 δινω εγω τη 2η κοπια μου. σφραγισμενο και ανεγγιχτο! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=146774 σε αλλα νεα' date=' ΟΛΟΥΣ τους εχω ταϊσει μπαλακια (οπως εταξα )!! ουτε ενας δεν γλυτωνει!![/quote'] 55 Ευρώ; Πολλά δεν είναι ρε Πέτρο; Και για να μου το στείλεις και Πάτρα ένα 60 άρι; "Ειναι πολλά τα λεφτα Άρη" που λέει και η ταινία. :D :D :D :D :D :D :D:D :D Θα σου πώ αύριο αν δεν το εχεις δώσει μέχρι τότε
p3tran Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 το εδωσα ηδη gabriel. και 55ε γιατι τοσο ακριβως το πηρα απο το μαγαζι στην αθηνα. (που δεν υπαρχει πια)
GabrielConnor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 το εδωσα ηδη gabriel. και 55ε γιατι τοσο ακριβως το πηρα απο το μαγαζι στην αθηνα. (που δεν υπαρχει πια) Έγινε ρε Πέτρο, εννοείτε πως το σχόλιο μου για την τιμή δεν είχε σκοπό να σε θίξει έτσι; Απλά καυτηριάζα το γεγονός της υπερβολικής τιμής με την οποία τιμολογούν τα παιχνίδια τα εγχώρια καταστήματα. Ελπίζω μεσα στην εβδομάδα πλαίσιο ή παπασωτηρίου να το φέρουν...
sotirisl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 εγώ πάντως το πήρα από play. μόλις το παραλάβω θα στήσουμε κανά tournament
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 http://www.tokyotosho.com/details.php?id=22512 kalo akougete to ost tou n3 alla sto idio games genre to drakengard 2 eixa xalara to kalitero ost.... ps. to x360 pairnei ekswteriko disko?
Wolfidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Den mporw na sinde8w stous servers tis EA na pai3w Battlefield modern combat! Kai prin apo to update ta idia! Ti simbainei?
xrest Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Den mporw na sinde8w stous servers tis EA na pai3w Battlefield modern combat!Kai prin apo to update ta idia! Ti simbainei? ti grammi exeis?
p3tran Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 wolfidi τι tag εχεις? @gabriel δεν θιχτηκα φυσικα, απλα εξηγησα το θεμα της τιμης. ps. χτες εγινε μεγαλη μαχη στο (m)uno!! που ησουνα?
GabrielConnor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 wolfidi τι tag εχεις? @gabriel δεν θιχτηκα φυσικα' date=' απλα εξηγησα το θεμα της τιμης. ps. χτες εγινε μεγαλη μαχη στο (m)uno!! που ησουνα?[/quote'] Έπαιζα με dpapa και σε κάποια φάση έγινα disconnected. Μετά έπεσε και το connection με το internet και την έβγαλα με το ακουστικό στο αυτί προσπαθώντας να πιάσω tech support της forthnet... Όταν κάποια στιγμή είχα ιντερνετ πάλι, βαριόμουνα και πήγα για νάνι!
Wolfidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 TerAs 1914 αλλά δεν είμαι πολύ κοινωνικός... :twisted:
clairvoyant Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Τελικά το έκανα το βήμα (μιας και η εξεταστική απ' ότι φαίνεται θα χαθεί) and.. I Jumped In !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις