Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mυρίζει για πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. RROD δε βγάζει ε; Ούτε κάποιο σφάλμα;

Πάντως για RROD και Ε74 η εγγύηση είναι τριετής (απ΄ τη στιγμή που το αγοράζεις). Το λέω σε περίπτωση που δεν έχεις υπολογίσει κάτι.

Το μαγαζί της γειτονιάς ήταν μέγα λάθος, απ' τη στιγμή που υπάρχει εγγύηση.

Αν δεν έχεις λύσεις, πειραματίσου. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα η AV θύρα. Έχει ξανααναφερθεί.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι δεν βγαζει rrod...κοιτα εγω ηξερα οτι η εγγυηση ειναι 2ετης και εκτος αυτου ειναι flasharismeno και ανοιγμενο απο μενα...επισης του εχω αλλαξει case και ασε που μου ηρθε και πιο φτηνα...εβγαλα ολα τα καλωδια τα ξαναεβαλα και τιποτα...

Δημοσ.

Λέω να το στείλεις. Στη χειρότερη, να μη στο φτιάξουν και να στο γυρίσουν έτσι. Αν σου κάτσει έτσι, το πας τότε σε κάνα μαγαζί.

Γενικά είναι 2 χρόνια η εγγύση, αλλά για RROD και Ε74 (πρόσφατα έγινε 3ετής και γι' αυτό) είναι 3 χρόνια.

Δημοσ.
2/3 κονσολες που εστειλα τον προηγουμενο μηνα για επισκευη (και οι 2 με προβλημα στο drive) τους αλλαξαν τα s/n και απο πισω το αυτοκολητο εγραφε Service Date και οχι MFR Date (Manufactured).

Επίσης ηταν Xeon και οι 2 και γυρισαν Xeon

Περιμενω σημερα και την τριτη και θα σας πω. (αυτη είχε RROD)

Ελπίζω να μου ρθει Jasper.

3/3 Xeon :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεφτά για να το στείλεις στην MS, δε χρειάζονται. Γι' αυτό είναι οι εγγυήσεις. Δε θυμάμαι μήπως πληρώνεις τπτ για το κούριερ, αλλά δε νομίζω. Με τις Jasper υποτίθεται ότι εξαλείφονται τα RROD. Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ακουστεί κρούσμα RROD σε Jasper (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Τα Jasper θα λένε στην τροφοδοσία 12.1 αμπέρ. Μπορείς να το δεις άμα σκίσεις λίγο την τρύπα του κουτιού του χάρτινου. Ζήτα το.

Επεξ/σία από Storm1672
Δημοσ.
Λεφτά για να το στείλεις στην MS, δε χρειάζονται. Γι' αυτό είναι οι εγγυήσεις. Δε θυμάμαι μήπως πληρώνεις τπτ για το κούριερ, αλλά δε νομίζω. Με τις Jasper υποτίθεται ότι εξαλείφονται τα RROD. Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ακουστεί κρούσμα RROD σε Jasper (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Τα Jasper θα λένε στην τροφοδοσία 14.1 αμπέρ. Μπορείς να το δεις άμα σκίσεις λίγο την τρύπα του κουτιού του χάρτινου. Ζήτα το.

Μάλλον εννοείς 12.1 αμπέρ και όχι 14.1 που είναι οι falcon μητρικές.

Δημοσ.

πhρα καινουργια κονσολα απο οτι φαινεται ειναι jasper γιατι λεει 12.1Α ειναι κατασκευασμενη 26-12-2008 και το lot τελειωνει σε 0852 το μονο που μου φανηκε παραξενω ειναι οτι εχει τροφοδοτικο 175watt...αλλα jasper ειναι ε?

Δημοσ.

Ναι jasper είναι μην ανησυχείς απλά μερικές jasper έρχονται με 175watt τροφοδοτικό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ένα άλλο στοιχείο ότι είναι jasper είναι ότι λογικά θα έχει 256mb ενσωματωμένης μνήμης καθότι μόνο η elite εκδόσεις δεν έχουν αφού συνοδεύονται από 120gb δίσκο.

Δημοσ.

ναι εχει ενσωματωμενη αλλα μου λεει 214mb free :P και κατι αλλο δοκιμασα να του βαλω το παλιο drive του xbox μου το εβαλα και ενω πηγα να παιξω κοπια δεν την επαιζε και ξαναεβαλα το καινουργιο...γιατι?

Δημοσ.

Για τον πολύ απλό λόγο ότι κάθε drive έχει ένα μοναδικό κλειδί που αν δεν περαστεί και στο νέο drive τότε δεν πρόκειται να παίξει με τίποτα.

Εν ολίγης για να παίξει το παλιό σου drive στο νέο xbox360 πρέπει να το φλασάρεις με το κλειδί που έχει το dvdrom του καινούργιου xbox360-dvdrom drive.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...