Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σήμερα πήρα ένα xbox 360, αυτό με τον 60άρη δίσκο και ήθελα να ρωτήσω αν ακόμα υπάρχει το θέμα της υπερθέρμανσης! Επειδή για αυτό το δίμηνο δε θέλω με τίποτα να χαλάσει αν υφίσταται το πρόβλημα να έχω ανοιχτό το σασί;

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Καλησπέρα,

σήμερα πήρα ένα xbox 360, αυτό με τον 60άρη δίσκο και ήθελα να ρωτήσω αν ακόμα υπάρχει το θέμα της υπερθέρμανσης! Επειδή για αυτό το δίμηνο δε θέλω με τίποτα να χαλάσει αν υφίσταται το πρόβλημα να έχω ανοιχτό το σασί;

πλέον έχουν μειωθεί κατά πολύ τα προβλήματα υπερθέρμανσης....φρόντισε μόνο μην το έχεις σε κανά συρτάρι όταν παίζεις και δεν θα υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Ρε παιδιά μετά το update που έγινε και καλά για να διορθώσει προβλήματα στο live, όταν παίζω φιφα09 μου κολλάει το παιχνίδι και κολλάει και όλη η κονσόλα! Μόνο με το φιφα09 γίνεται. Και συμβαίνει όταν πάω να μπω από το μενού του φιφα09 στο Live για να παίξω.

Το έχει και κανείς άλλος?

Δημοσ.

Polakis21 δοκίμασες να καθαρίσεις το cache του δίσκου?

Αυτό το κάνεις πηγαίνοντας στο μενού memory-> hard disk και πατάς στο χειριστήριο X,X,LB,RB,X,X και στην ερώτηση που σου λέει περί maintance δίσκου διαλέγεις ναι δεν χάνεις κανένα save απλά χάνεις όλα τα updates που έχουν κάνει τα παιχνίδια μέσω του xbox live και όταν ξαναμπείς στο live θα σου ξαναζητήσουν να τα κάνεις update.

Δημοσ.

polakis εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!Ξεκινησε απο τοτε που εκανα το απντειτ!Τι στο καλο παιζει δεν μπορω να καταλαβω. Φυσικα και δεν θελω να καθαρισω την κας γιατι μετα θα πρεπει να κανω αναβαθμισεις σε οτι παιχνιδι εχω και δεν εχω (εχω και ενα προσωπικο προβλημα και τα θελω ολα αναβαθμισμενα,χαχα).

Καμια ιδεα κανεις?κατι που διαβασατε σε ξενα φορα?

Δημοσ.

Παίδες επειδή έχω αμφιβολίες αν του άλλαξα τα φώτα σε μια μικρο σαβουριτσα (σκόνταψα και όπως έπεφτα στηρίχθηκα στο δύσμοιρο το βύσμα του A/V όπου ακούστηκε και ένα μικρό κρακ) θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε παίξει το resident evil 5 αν συμβαίνει και σε εσάς το ίδιο πρόβλημα.

Όταν η εικόνα δεν είναι στατική κάνει σαν ένα μικρό σπάσιμο... όταν λέω σπάσιμο δεν εννοώ των textures αλλά ένα σπάσιμο οριζόντια όλης της οθόνης... δεν είναι ότι μένει συνεχώς αυτό το σπάσιμο αλλά ότι κάνει σπασιματάκια... ειδικά στα video κάνει συνεχώς. Αντίθετα, in game δεν το παρατηρείς... μόνο σε κανένα απότομο στρίψιμο (δηλαδή όταν αλλάζει γρήγορα όλη η εικόνα).

Δοκίμασα με gow2 δεν παρατήρησα πρόβλημα, αλλά επειδή υποπτεύομαι ότι είναι θέμα ανανέωσης και ενώ έχει και τρελό AA το re5, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Η κονσόλα είναι συνδεδεμένη μέσω vga με οθόνη pc η οποία σηκώνει ως 75 hertz και το xbox είναι setarismeno σε ανάλυση 1280*768

Τελικά είναι bug του παιχνιδιού (ήταν το πρώτο πρώτο back up) ή του άλλαξα τα φώτα;

Δημοσ.

Αυτό το φαινόμενο λέγεται tearing. Στο pc διορθώνεται με το VSync. Στο Resi φαίνεται αρκετά έντονα η αλήθεια είναι. Δοκίμασε να αλλάξεις την ανάλυσή σου από p σε i. Διορθώνει τα πράγματα.

Δημοσ.
Αυτό το φαινόμενο λέγεται tearing. Στο pc διορθώνεται με το VSync. Στο Resi φαίνεται αρκετά έντονα η αλήθεια είναι. Δοκίμασε να αλλάξεις την ανάλυσή σου από p σε i. Διορθώνει τα πράγματα.

Ok man θα το τσεκάρω. Αλλά επειδή το χω με οθόνη pc, οπότε μου χει να διαλέγω αναλύσεις και όχι 720p...1024i αλλά 1280*720 , 1280*768 δεν ξέρω αν θα βγάλω άκρη.

Πάντως το ότι στο resi 5 αποτελεί πρόβλημα (και όχι λόγω κακής επαφής) με ηρέμησες :-)

Υ.Γ. By the way μούφα το παιχνίδι. Μια αντιγραφή του resi 4 είναι αλλά με σύγχρονα γραφικά.

Δημοσ.

Ε όχι και μούφα το Co Op τα σπάει.

Εγώ που είχα δώσει το xbox για service και τελικά μου το φέρανε μέσα σε 2 βδομάδες ενώ μου είχανε πει για 3+ γούσταρα πολύ.

Επιπλέον μου δώσανε και δώρο κάρτα για Live 1 μήνα πάνω που μου είχε τελειώσει και ήθελα να αγοράσω για ένα χρόνο.

Τουλάχιστον κέρδισα ένα μήνα μέχρι να έρθει η ώρα αγοράσω για χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Co op που πραγματικά τα σπάει έχουν gow2 και left 4 dead για xbox ενώ αν μιλήσουμε γενικά στις κονσόλες το wii έχει με διαφορά τα καλύτερα... ακόμα και σε resident evil, έχει εδώ και 1.5 χρόνο το resident evil umbrella (ναι ναι το πρωτότυπο co op που χει το resi 5... τελικά δεν είναι και τόσο πρωτότυπο ;) )

Το gameplay πάντως δεν έχει καμία διαφορά από το 4. Απλα πήραν το 4 και του αλλάξαν τη μηχανή γραφικών και του πρόσθεσαν και ένα ακόμη παίκτη. Μέχρι και το ίδιο δυσκίνητο σύστημα χειρισμού έχει το οποίο είναι αδικαιολόγητο για σημερινό action game (μη μου το πει κανένα horror θα λιώσω στα γέλια). Προσωπικά αν θέλω game για παρέα έχω πολύ καλύτερα να παίξω...

Υ.Γ. Το πόσο μεροληπτικά είναι τα site στις βαθμολογίες φαίνεται στο resi 5. Δεν μπορείς στο star wars the force unleashed που πραγματικά είχε απίστευτο gameplay να του βάζεις πριν ένα χρόνο 7 με 7.5 (ή και 6 στο wii που πραγματικά στο wii τα σπάει) και σήμερα, που είναι ακόμη πιο αυστηρές υποτίθεται οι βαθμολογίες, να βάζεις 8 και πάνω στο resi 5 όταν έχει ελάχιστα νέα στοιχεία. Αλλά βλέπεις για αυτούς μετράνε μόνο τα γραφικά

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
Co op που πραγματικά τα σπάει έχουν gow2 και left 4 dead για xbox ενώ αν μιλήσουμε γενικά στις κονσόλες το wii έχει με διαφορά τα καλύτερα... ακόμα και σε resident evil, έχει εδώ και 1.5 χρόνο το resident evil umbrella (ναι ναι το πρωτότυπο co op που χει το resi 5... τελικά δεν είναι και τόσο πρωτότυπο ;) )

Το gameplay πάντως δεν έχει καμία διαφορά από το 4. Απλα πήραν το 4 και του αλλάξαν τη μηχανή γραφικών και του πρόσθεσαν και ένα ακόμη παίκτη. Μέχρι και το ίδιο δυσκίνητο σύστημα χειρισμού έχει το οποίο είναι αδικαιολόγητο για σημερινό action game (μη μου το πει κανένα horror θα λιώσω στα γέλια). Προσωπικά αν θέλω game για παρέα έχω πολύ καλύτερα να παίξω...

Υ.Γ. Το πόσο μεροληπτικά είναι τα site στις βαθμολογίες φαίνεται στο resi 5. Δεν μπορείς στο star wars the force unleashed που πραγματικά είχε απίστευτο gameplay να του βάζεις πριν ένα χρόνο 7 με 7.5 (ή και 6 στο wii που πραγματικά στο wii τα σπάει) και σήμερα, που είναι ακόμη πιο αυστηρές υποτίθεται οι βαθμολογίες, να βάζεις 8 και πάνω στο resi 5 όταν έχει ελάχιστα νέα στοιχεία. Αλλά βλέπεις για αυτούς μετράνε μόνο τα γραφικά

αλλά η αποφασιστική κίνηση της Lucas να βγάλει demo, έδειξε στον κόσμο ότι το παιχνίδι άξιζε ανεξάρτητα από το τι έλεγαν οι reviewers...

Δημοσ.

Την κονσόλα που έστειλα για service, τελικά μου την αλλάξαν, αν κρίνω απο το site του xbox. Mου εμφανίζει άλλο serial number απο αυτό που δήλωσα, και στο site της ups λέει πως το πακέτο είναι 3.5 κιλά.

Απο το serial που βλέπω στο site, μπορώ να μάθω αν η κονσόλα που θα πάρω είναι jasper?

Επίσης, μου έχει μείνει το τροφοδοτικό απο την παλιά (opus). Τι μπορώ να το κάνω?

Δημοσ.
η UPS ειναι.

Μπορεις να πας στο site τους και να κανεις ανιχνευση μεσω αναφορας και αν βαλεις το s/n του xbox σου και την χωρα θα σου δειξει το tracking της αποστολης.

εγω που αγορασα κονσολα μου την στειλανε με dhl..τωρα ειμαι στο διλλημα τι με συμφερει απο οικονομικης αποψης...να το φλασαρω μονος μ ή να το παω σε μαγαζι εσεις τι λετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Την κονσόλα που έστειλα για service, τελικά μου την αλλάξαν, αν κρίνω απο το site του xbox. Mου εμφανίζει άλλο serial number απο αυτό που δήλωσα, και στο site της ups λέει πως το πακέτο είναι 3.5 κιλά.

Απο το serial που βλέπω στο site, μπορώ να μάθω αν η κονσόλα που θα πάρω είναι jasper?

Επίσης, μου έχει μείνει το τροφοδοτικό απο την παλιά (opus). Τι μπορώ να το κάνω?

2/3 κονσολες που εστειλα τον προηγουμενο μηνα για επισκευη (και οι 2 με προβλημα στο drive) τους αλλαξαν τα s/n και απο πισω το αυτοκολητο εγραφε Service Date και οχι MFR Date (Manufactured).

Επίσης ηταν Xeon και οι 2 και γυρισαν Xeon

Περιμενω σημερα και την τριτη και θα σας πω. (αυτη είχε RROD)

Ελπίζω να μου ρθει Jasper.

Επεξ/σία από aggelos7
Δημοσ.

Καλησπερα!!Χθες εκει που επαιζα ξαφνικα αρχισαν να πρασινιζουν τα γραφικα και κατι τετοια..το εκλεισα το ξαναανοιξα παλι τα ιδια...το ξαναεκλεισα και μετα ανοιξε και επαιζε μονο ηχος χωρις εικονα...το ξαναεκλεισα και επαιξε κανονικα..απο εκεινη την στιγμη και μετα καθε φορα που το ανοιγω δεν εχω εικονα αλλα μονο ηχο...τι να κανω???η εγγυηση μου εχει ληξει..μπορω να το φτιαξω μονος?το μηχανημα ειναι απο το 2006 πρωτη φουρνια :P εχει περασει ενα rrod το οποιο το πηγα σε ενα μαγαζι της γειτονιας και μου το εφτιαξε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...