Droidlock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω για το one month trial στο xbox live. Εκανα οπως παντα την ιδια διαδικασια αλλα οι επιλογες που εχω ειναι i dont want gold member και κατι για να πληρωσω μεσω καρτας. Δεν δημιουργει gold λογαριασμο παρα μονο silver. Εχω κανει τοσες φορες την διαδικασια και ξερω αλλα απο εχθες δεν γινεται να εχω ενα μηνα δωρεαν στο live. Μηπως συμβαινει τιποτα με την microsoft και δεν αφηνει πλεον την προσβαση ip απο ελλαδα; Να πω οτι στην κονσολα δεν εχει γινει flash στο drive. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:01 ---------- Για να μην εχει γινει καποιο post παει να πει οτι προφανως δεν εχετε κανενα προβλημα με τον ενα μηνα δωρεαν στο live αρα πρεπει να ψαξω να δω τι γινεται. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2009 από Droidlock
MiltoZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Τελευταία εκεί πού παίζω,ξαφνικά κολλάει τελείως.Στην αρχή σκέφτηκα οτι φταίει το παιχνίδι αλλά μου το έκανε και με άλλα (ακόμα και με καινούρια:confused:) παιχνίδια.Πριν κολλήσει ακούγεται ένας ήχος από την κονσόλα(σαν να μην μπορεί να διαβάσει το dvd).Είχε κανείς ποτέ τέτοιο πρόβλημα,γιατί ήδη έχω αλλάξει μία (λόγω του γνωστού προβλήματος)και φοβάμε για τα χειρότερα Μπορεί να φταίει το drive. Δες κι' εδώ. http://support.microsoft.com/kb/907586 Xbox 360 Freezing? Let Your Power Supply Breathe!
tectonator Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Λοιπόν έχω νέα. Πήρα στην microsoft και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα και να τους το στείλω. Επειδή όμως δεν έχουν περάσει 30ημέρες από την ημέρα που το αγόρασα από το amazon έχω δικαίωμα να τους το στείλω πίσω (με δικά τους έξοδα) και υποχρεούμαι μέσα σε 30ημέρες από την μέρα που θα παραλάβω το νέο xbox να επιστρέψω το παλιό. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένω να τσεκάρουν αν όντως υπάρχει βλάβη αλλά με το που ξεκινήσω την ηλεκτρονική διαδικασία αυτόματα μου στέλνουν το καινούργιο.
theoritikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δεν μου ήρθε ακόμα το κούριερ για να πάρουν την κονσόλα. Πόσο καιρό κάνουν για να έρθουν απο την στιγμή που θα καλέσεις την microsoft?
papahlamidas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 4 με 5 εργάσιμες! Εμένα δεν με πήραν τηλ να κανονίσουμε την ώρα που θα είμαι σπίτι για να το πάρουν και σκάσανε στης 3 το μεσημέρι... Ευτυχώς υπήρχε κάποιος στο σπίτι...
tectonator Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καλά οι τύποι στο amazon δεν παίζονται... Σήμερα γύρω στις 13:00 τους είπα ότι το xbox360 έχει πρόβλημα και στις 18:59 έλαβα email ότι ένα νέο xbox έχει γίνει ήδη dispatch με ημερομηνία παράδοσης αύριο πριν το μεσημέρι.... Δεν έχω λόγια.... Απίστευτη εξυπηρέτηση!!!!
theoritikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 4 με 5 εργάσιμες!Εμένα δεν με πήραν τηλ να κανονίσουμε την ώρα που θα είμαι σπίτι για να το πάρουν και σκάσανε στης 3 το μεσημέρι... Ευτυχώς υπήρχε κάποιος στο σπίτι... Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το 4 με 5 εργάσιμες, και έρχονται όποτε θυμηθούν... Πια μεταφορική εταιρία είναι για να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους? Από την άλλη σκεφτόμουν μήπως να αγόραζα κάνα arcade αρκεί να είναι jasper, αλλά τσιγκουνεύομαι λίγο να πληρώσω καινούρια κονσόλα...
aggelos7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το 4 με 5 εργάσιμες, και έρχονται όποτε θυμηθούν...Πια μεταφορική εταιρία είναι για να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους? Από την άλλη σκεφτόμουν μήπως να αγόραζα κάνα arcade αρκεί να είναι jasper, αλλά τσιγκουνεύομαι λίγο να πληρώσω καινούρια κονσόλα... η UPS ειναι. Μπορεις να πας στο site τους και να κανεις ανιχνευση μεσω αναφορας και αν βαλεις το s/n του xbox σου και την χωρα θα σου δειξει το tracking της αποστολης.
xaros73 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Το χειροτερο ειναι οτι συνεργαζονται με SPEEDEX που ειναι για τον π....ο Εμένα δεν μπηκαν καν στον κοπο να ερθουν απο το σπιτι μου, περιμεναν να παω εγω εκει... Και φυσικα δεν μπηκαν και στον κοπο να με ειδοποιησουν να παω, πηγα απο μονος μου και διαπιστωσα οτι ηταν και ετοιμοι να το στειλουν πισω και ειχαν γραψει ψεμματα στην UPS κι'ολας οτι ειχαν προσπαθησει δυο φορες να να επικοινωνησουν οι καραγκιοζηδες!!! ΥΓ: Εννοειτε οτι τα στοιχεια ηταν σωστα και ειχα περασει και ο ιδιος πριν ''προσπαθησουν ανεπιτυχως'' να επικοινωνησουν μαζι μου. Το δεμα ηταν εκει ηδη και η γκαβομαρα τους επισης... Σορρυ για τα νευρα αλλα μου εχουν χασει παλιοτερα πραγματα αξιας 900Ε πρωπληρωμενα και ανασφαλιστα δυστυχως απο τους αποστολείς...
MiltoZ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Σορρυ για τα νευρα αλλα μου εχουν χασει παλιοτερα πραγματα αξιας 900Επρωπληρωμενα και ανασφαλιστα δυστυχως απο τους αποστολείς... ouch 900 ευρώ είναι πολλά λεφτά για να τα χάσεις έτσι άδοξα =P Πέρα από την πλάκα τα 900 ευρώ μπορεί να είναι πολλά λεφτά =Ρ αλλά τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις χρόνο να τα χαλάσεις? p.s. ρίξτο στην πλάκα για να μην φορτώνεις
theoritikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ωπα! Σαν να μπερδεύτηκα τώρα! Το δέμα θα το στείλει η UPS και από εκεί η speedex θα έρθει να παραλάβει την κονσόλα? Αν είναι έτσι, και σύμφωνα με αυτά που λέει ο xaros73 μάλλον θα πάω από εκεί όταν έρθει το δέμα.. (btw στο site της UPS λέει πως είναι Ιταλία, μάλλον αύριο θα έχει έρθει)
xaros73 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ναι δυστυχως η UPS συνεργαζεται με την Speedex στην Ελλαδα. Οι συγκεκριμενοι εδω στην Συρο ειναι πολυ μπαζα αλλα εχω ακουσει κατα καιρους και απο φιλους διαφορα και για αλλου οποτε μαλλον δεν ειμαι υπερβολικος. Εχε τους απο κοντα για να εισαι σιγουρος...
theoritikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Παρασκευή μου λένε πως θα έρθει το πακέτο στα Σπάτα, και όταν φτάσει θα έρθουν να παραλάβουν την κονσόλα... Το βλέπω να έρχονται όταν εγώ φύγω για Πάσχα!
anamenos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 παιδιά η κονσόλα μου έχει βγάλει Ε74 , ξέρετε αν είναι ακόμη στην εγγύηση , το έχω αγοράσει Σεπτέμβριο του 2007...
ultralisk Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 παιδιά η κονσόλα μου έχει βγάλει Ε74 , ξέρετε αν είναι ακόμη στην εγγύηση , το έχω αγοράσει Σεπτέμβριο του 2007... γιατί να μην είναι στην εγγύηση;...ούτε 2 χρόνια δεν το έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις