Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το θέμα όμως είναι ότι την πρώτη φορά που πατάω το κουμπί η κονσόλα ξεκινά λες και είναι σε standby, δηλαδή ακούω θόρυβο αλλά οι δακτύλιοι δεν ανάβουν, και το σύμβολο πάνω στο κουμπί είναι φωτισμένο. Κάνει ακριβώς όπως όταν κάνει background download αφού κλείσεις την κονσόλα.

Αν την κλείσω και την ξανανοίξω στο καπάκι όλα οκ. Φυσιολογικότατο μπουτάρισμα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν μπορεί να είναι θέμα HDMI καλωδίου. Είτε είναι, είτε όχι συνδεδεμένο το καλώδιο η κονσόλα θα έπρεπε να ξεκινά κανονικά. Απλά αν δεν είχα ας πούμε καθόλου συνδέσει το καλώδιο δεν θα είχα σήμα στην TV.

Δείτε και αυτό:

http://uk.gamespot.com/forums/show_msgs.php?board_id=909102864&topic_id=25742874

Κι όμως μπορεί να είναι αν την έχεις συνδεδεμένη με hdmi καλώδιο πρέπει να έχεις βάλει και το κανάλι τηλεόρασης που έχεις το xbox360 ώστε να δει ότι στέλνει σήμα το 360 για να ανοίξει.

Στο λέω αυτό γιατί αν είναι συνδεδεμένο το 360 με hdmi και δεν το έχεις βάλει στο κανάλι που έχεις το 360 θα είναι απλά αναμμένο το πράσινο λαμπάκι χωρίς να ανοίξει η κονσόλα μεχρι να βάλεις το κανάλι που έχεις συνδεδεμένο το 360.

Κι εμένα αυτό μου κάνει που είναι απολύτως φυσιολογικό αν το έχεις συνδεδεμένο με hdmi καλώδιο.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
  • Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
θα είναι απλά αναμμένο το πράσινο λαμπάκι χωρίς να ανοίξει η κονσόλα

Αυτό ακριβώς μου κάνει. Θα το τσεκάρω και ας ελπίσουμε ότι είναι αυτό φίλε JUST-GAMER. :-)

Δημοσ.

Και εγω με hdmi το εχω και μου ανοίγει μια χαρα,χωρις να βαλω την ΤΒ στο καναλι.Μολις το βαλω στο καναλι απλα βλεπω το dasboard.Αρα εμενα δεν ειναι φυσιολογικο ?

Δημοσ.

Ναι, Woof, κανονικά έτσι γίνεται. Ο Just Gamer λέει ότι ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει κι έτσι όπως περιγράφει εκείνος. Tα HDMI έχουν αυτό το αμφίδρομο που τα μπερδεύει ώρες ώρες (επιστημονική εξήγηση)....

Δημοσ.

Μήπως έχει πρόβλημα το καλώδιο του?Ίσως να πρέπει να δοκιμάσει με άλλο καλώδιο τι να πω...γιατί του το κάνει συνέχεια όχι που και που,τουλάχιστον να αποκλείσει αυτό που τον καίει αν το 360 είναι οκ η όχι.

Δημοσ.

Δοκίμασα και με το κανάλι ανοιχτό...και με άλλο καλώδιο...και σε άλλη HDMI θύρα (η tv έχει 2) αλλά μέντολες....

Το μόνο που μπορώ πλέον να σκεφτώ είναι απλά να μη γουστάρει η TV το xbox...:lol:

Ίσως επειδή είναι SONY....:devil:

Anyway, αφού η κονσόλα λειτουργεί μια χαρά κατά τα άλλα δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Άμα άρχισει τίποτα άλλα σούξου μούξου θα την πακετάρω και θα την στείλω στην Microsoft. ;)

Δημοσ.

Φυσικά και τους πήρα τηλέφωνο, εφόσον δεν την έχω πειράξει! Περιμένω να μου έρθει κάποια στιγμή το κούριερ.

Στο τηλέφωνο όμως μου είπαν κάτι περίεργο. Με το που δίνω το serial number, νόμιζαν πως αγόρασα την κονσόλα το 2006 και θεώρησαν πως η εγγύηση είναι σχεδόν ληγμένη, και πρέπει να τους στείλω την απόδειξη για να τους αποδείξω πως έχω κανονική εγγύηση 3 χρονών (την πήρα πρόπερσι τον Νοέμβριο)

Δημοσ.
Φυσικά και τους πήρα τηλέφωνο, εφόσον δεν την έχω πειράξει! Περιμένω να μου έρθει κάποια στιγμή το κούριερ.

Στο τηλέφωνο όμως μου είπαν κάτι περίεργο. Με το που δίνω το serial number, νόμιζαν πως αγόρασα την κονσόλα το 2006 και θεώρησαν πως η εγγύηση είναι σχεδόν ληγμένη, και πρέπει να τους στείλω την απόδειξη για να τους αποδείξω πως έχω κανονική εγγύηση 3 χρονών (την πήρα πρόπερσι τον Νοέμβριο)

scannare την και στειλτους την.

Δεν θα έχεις προβλημα. Μονο στα RROD δινουν 3 χρονια εγγυηση.

Προσφατα μου ετυχε το ιδιο πραγμα. Απλα περνε τους τηλεφωνο καθε 3-4 μέρες να ελεγχεις αν πηραν το e-mail σου γιατι ο εκπροσωπος τους μου ειπε πως κοιταζουνε τα mail της προηγουμενης εβδομαδας την βδομαδα που τρεχει. LOL

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει καποια ανακοίνωση...εξάλλου πιστεύω οτι με το jasper δεν θα έχουμε προβλήματα...

Δημοσ.

Δεν ήρθε ακόμα το κούριερ, και σκέφτηκα αφού έχω την κονσόλα να δοκιμάσω το κόλπο με το sync button και το eject να δω τι error code θα μου βγάλει.

Μου έβγαλε 0102. Στο net λένε πως είτε έχει πρόβλημα η cpu, είτε η gpu (που λύνεται με gpu rebailing) είτε έχει πρόβλημα η ram.

Όσοι είχαν αυτό το πρόβλημα και έστειλαν την κονσόλα στην Ms τους την επισκεύασαν ή τους έδωσαν άλλη?

Επίσης, τα jasper boards έχουν εμφανίσει rrod ? Στο net δεν έχω βρει κανέναν που να λέει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Τελευταία εκεί πού παίζω,ξαφνικά κολλάει τελείως.Στην αρχή σκέφτηκα οτι φταίει το παιχνίδι αλλά μου το έκανε και με άλλα (ακόμα και με καινούρια:confused::confused:) παιχνίδια.Πριν κολλήσει ακούγεται ένας ήχος από την κονσόλα(σαν να μην μπορεί να διαβάσει το dvd).Είχε κανείς ποτέ τέτοιο πρόβλημα:confused:,γιατί ήδη έχω αλλάξει μία (λόγω του γνωστού προβλήματος:P)και φοβάμε για τα χειρότερα:fear:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...