sheik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Nαι οκ γουστα ειναι αυτα. Παντως πιο πριν που το επαιξα σε μια παλια CRT 4:3 ενος φιλου, δεν υπηρχε αυτο το split screen. Ο καθενας ειχε την μιση οθονη(πανω-κατω) χωρις μαυρες μπαρες...
Rebel21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 δεν είναι θέμα πρωτοτυπίας είναι τεχνικό το θέμα.παίζει έτσι γιατί απλά δεν γίνεται να παίξει σωστά αλλιώς .σαν να παίζεις halo3 με 3 άτομα οι δυο παίζουν σε δυο παράθυρα κάτω και ένας σε ένα 16:9 πάνω με μαύρα πλαίσια.
tectonator Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Και μετά από μόλις δύο εβδομάδες από την ημέρα αγοράς αρχίσαν οι μαλακίες.... Λοιπόν, η κονσόλα δεν ανοίγει με την πρώτη. Αν πατήσω το κουμπί αντί να ξεκινήσει κανονικά κάνει όπως όταν κάνεις background download. Χαμηλό θόρυβο και χωρίς σήμα στην tv. Ο μόνος τρόπος για να ανοίξει κανονικά είναι να την κλείσω και να ξαναπατήσω στο καπάκι το κουμπί. Πέρα από αυτό το εκνευριστικό δεν έχει κανένα, μα κανένα πρόβλημα. Any ideas? P.S. Τα έχω ψιλό πάρει για να είμαι ειλικρινής....
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δοκίμασες να πας στο μενού: System settings ->console settings -> shutdown ->background downloads και να το κάνεις disabled.
tectonator Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Δοκίμασες να πας στο μενού:System settings ->console settings -> shutdown ->background downloads και να το κάνεις disabled. Disabled είναι. Βασικά δεν είναι και πολύ κουραστικό να τη σβήνω και να την ξανανοίγω αλλά έχω ξενερώσει άσχημα 1ον γιατί είναι 2 εβδομάδων κονσόλα και 2ον γιατί το κόβω για κακό οιωνό για μελλοντικό πρόβλημα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2009 από tectonator
Toufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Disabled είναι. Βασικά δεν είναι και πολύ κουραστικό να τη σβήνω και να την ξανανοίγω αλλά έχω ξενερώσει άσχημα 1ον γιατί είναι 2 εβδομάδων κονσόλα και 2ον γιατί το κόβω για κακό οιωνό για μελλοντικό πρόβλημα. ειναι με hdmi στην οθονη σου?
tectonator Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ειναι με hdmi στην οθονη σου? Ναι, με το official cable της Microsoft.
Toufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 το εχεις στο καναλι του hdmi οταν το ανοιγεις? εμενα οταν δεν το εχω και το ανοιξω, και παω να το βαλω στο καναλι bootarei παλι η κονσολα
tectonator Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μπααα, δεν είναι αυτό. Το έχω δοκιμάσει με όλους τους τρόπους αλλά τίποτα. Έχω στείλει email και στο Support και ακόμα περιμένω. Το περίεργο είναι ότι δεν παρουσιάζει κανένα άλλο πρόβλημα. Προς το παρών...
theoritikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά μήπως το καλώδιο δεν είναι συνδεδεμένο καλά στην κονσόλα? Και εμένα μου έκανε κάτι ανάλογο, επειδή πιο πριν είχα πάρει ξεσκονόπανο και καθάριζα.
tectonator Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το θέμα όμως είναι ότι την πρώτη φορά που πατάω το κουμπί η κονσόλα ξεκινά λες και είναι σε standby, δηλαδή ακούω θόρυβο αλλά οι δακτύλιοι δεν ανάβουν, και το σύμβολο πάνω στο κουμπί είναι φωτισμένο. Κάνει ακριβώς όπως όταν κάνει background download αφού κλείσεις την κονσόλα. Αν την κλείσω και την ξανανοίξω στο καπάκι όλα οκ. Φυσιολογικότατο μπουτάρισμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν μπορεί να είναι θέμα HDMI καλωδίου. Είτε είναι, είτε όχι συνδεδεμένο το καλώδιο η κονσόλα θα έπρεπε να ξεκινά κανονικά. Απλά αν δεν είχα ας πούμε καθόλου συνδέσει το καλώδιο δεν θα είχα σήμα στην TV. Δείτε και αυτό: http://uk.gamespot.com/forums/show_msgs.php?board_id=909102864&topic_id=25742874
theoritikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μήπως είναι θέμα με το τροφοδοτικό? Βγάλτο από την κονσόλα και την πρίζα για λίγο, και ξαναβάλτο πάλι. Εμένα μου είχε βγάλει rrod επειδή δεν πατούσε καλά το βύσμα στην κονσόλα.
tectonator Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μήπως είναι θέμα με το τροφοδοτικό? Βγάλτο από την κονσόλα και την πρίζα για λίγο, και ξαναβάλτο πάλι.Εμένα μου είχε βγάλει rrod επειδή δεν πατούσε καλά το βύσμα στην κονσόλα. Και εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι, αλλά γιατί την 2η φορά να ανοίγει κανονικά? Anyway. Θα τσεκάρω να δω μήπως δεν πατάει καλά το καλώδιο. Για αντικατάσταση δεν το στέλνω μέχρι να τα παίξει τελείως. Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι είναι μόνο 2 εβδομάδων κονσόλα. Τελοςπάντων! P.S. Ελπίζω να μην φταίει το ότι είναι πάνω σε πολύπριζο...
theoritikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 P.S. Ελπίζω να μην φταίει το ότι είναι πάνω σε πολύπριζο... Όχι δεν παίζει με την καμία κάτι τέτοιο! Οι περισσότεροι μας σε πολύμπριζο το έχουμε το 360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις