nzeppos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι το πακέτο, εγώ θα το κράταγα. Τα παιχνίδια είναι λίγο μούφα (ανάλογα πάντα και με τα γούστα σου) αλλά αφού λες ότι σε απασχολεί το firmware, μάλλον έχεις σκοπό να το σκαλίσεις και να παίξεις με κόπιες (άρα δεν έχει νόημα να πάρεις άλλο πακέτο με καλύτερα/διαφορετικά original παιχνίδια). Κατά 99% πρέπει να έχεις Falcon ή Jasper (με LiteOn drive). Καλού κακού κοίταξε τα MFR date και LOT number και τσέκαρέ τα με το http://www.360drives.com/list για να σιγουρευτείς. Αν θυμάμαι καλά, το MFR date αναγράφεται στο πίσω μέρος της κονσόλας, δίπλα στην HDMI έξοδο. Ενώ το LOT number φαίνεται μόνο στο κουτί της συσκευασίας και όχι στο ίδιο το 360. Εφόσον μιλάς για firmware, δεν έχει σημασία αν έχεις μητρική Falcon ή Jasper αλλά τι μάρκα είναι το drive σου. Από τη στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα είναι LiteOn (και υπάρχουν εύκολοι τρόποι να σιγουρευτείς, google-αρέ το) έχεις "καινούριο" firmware και στην περίπτωσή του 360 συνήθως ισχύει ότι όσο πιο παλιό f/w, τόσο καλύτερα, γιατί φλασάρεται πιο εύκολα. Χρησιμοποιώ τη δική σου ορολογία περί firmware, γιατί στην πράξη δεν είναι θέμα f/w, αλλά μάρκας και μοντέλου του drive. Αν βέβαια έχω καταλάβει λάθος και δεν σε ενδιαφέρει να το φλασάρεις (αλλά απλώς θέλεις ό,τι πιο καινούριο κυκλοφορεί), τότε πάλι θα σου πρότεινα να το κρατήσεις, ειδικά αν είναι Jasper. Αν δεν είναι και μπεις στον κόπο να το αλλάξεις με κάποιο άλλο, κοίτα να είναι Jasper. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2009 από nzeppos
burnin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. θελω αλλη μια γρηγορη ειδα αλλες 3 προσφορες. οι 2 ειναι στα 20 ευρω παραπανω αλα δινουν το gears of war 2 ή call of duty 4 και η αλλη εχει αντι για σκληρο 60αρη σκληρο 120αρη.μας νοιαζει ο πιο μεγαλος σκληρος? ή οχι? εχει ρολο? σιγουρα θα το φλασαρω φιλε. ομως δεν αξιζει να εχω ενα ωραιο παιχνιδακι οριτζιναλ? και ας το φλασαρω? σε λιγο θα τσεκαρω τα σιριαλ ναμπερ γιατι ειμαι ντεντ απο το αλκοολ αν μπορειτε πειτε στο τελευταιο που ρωτησα για τα παιχνιδια και το σκληρο, και επανερχομαι. σας ευχαριστω πολυ εχω αυτο 2008-10-28 Xbox 360 Elite * PAL 2008-07-31 0836 ADUE N/A BenQ Unk. Yes Unk Greece Plaisio μαλακια? δεν ειναι Liteon παω για αλλαγη? παιδια ειδα και αυτο που εχει το πλαισιο μηπως να το χτυπησω τωρα? με ψηνει http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=100&product=1227270 και τελος αλλη μια επεξεργασια κανω στο μηνυμα για να ρωτησω το εξης το πακετο ελιτ με το πακετο πριμιουμ εκτος απο το σκληρο εχουν αλλη διαφορα? και θα μου φτασει ο σκληρος των 60 γκιγκα ή απο την εμπειρια σας καλυτερα να παρω τον πιο μεγαλο? πλιζ πειτε γιατι θελω να το αλλαξω σημερα. δεν κρατιεμαι Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2009 από burnin
Woof Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Παρε τον σκληρο.Α οσο για το BenQ για μενα ειναι πιο καλο.Αλλα ισως να μην ειναι Jasper.
burnin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) ε συγνωμη.. αλλα και τα 2 εχουν σκληρο και το πρεμιουμ και το ελιτ. εννοεις το ελιτ ε? αλλα αλλη διαφορα δεν εχουν σωστα? μολις πηρα μαγκες το ελιτ βερσιον και εχει lite-on drive kai jasper board. τελεια. αρα ημουν τυχερος ε? τη limited edition me resident evil πηρα Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2009 από burnin Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Storm1672 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Αυτό που πήρες είναι το τελευταίο και καλύτερο. Jasper: Καλύτερη mobo LiteOn: Καλύτερο drive (σύμφωνα με τον c4eva), απλά είναι λίγο φασαριόζικο στο φλασάρισμα.
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μια χαρά αγορά έκανε ο φίλος (αν εξαιρέσεις το re5 που δεν το εκτίμησα ιδιαίτερα) Καλό gaming
sheik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Στο RE5 στο co-op στο mercenaries mode, γιατι το split screen μου το βγαζει σε 2 παραθυρακια μικροτερα της οθονης? Εννοως δεν πιανουν ολοκληρη την οθονη, υπαρχει σχεδον η μιση οθονη με μαυρες μπαρες... Ετσι υποτιθεται οτι ειναι η δεν εχω καποια ρυθμιση σωστα?
madcap Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Παιδια πριν δυο βδομαδες πηρε ενα αναβαθμισμενο xbox 360 με 60 σκληρο. Εκει που επαιζε κανονικα τα παιχνιδια και εσωζε κανονικα μια μερα παρουσιαστηκε το εξης προβλημα: Σταματησε να κανει save, δεν μπορω να δημιουργησω νεο profil στο xbox, δεν μπορω να κανω format στον σκληρο γιατι μου βγαζει οτι παρουσιαστηκε ενα προβλημα. Εκτος απο το nba live 2009 που κολλαει οταν παει να κανει τζαμπολ τα αλλα παιχνιδια τα παιζει κανονικα. Ξερεις κανει κατι πανω σ΄αυτο το προβλημα;
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δοκίμασες να τρέξεις τα παιχνίδια χωρίς σκληρό δίσκο? Λογικά θα τα έπαιξε ο σκληρός δίσκος του 360.
sheik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Κανω quote αυτα που ειχα πει. Παιδια μια ερωτηση. Θελω να συνδεσω το 360 ενος φιλου στο ιντερνετ για να κανουμε τις αναβαθμισεις κλπ. Εγω μενω σε εστιες Παν/μιου και εχοω ιντερνετ(δωρεαν) στο δωματιο ως εξης: Υπαρχει μια υποδοχη στον τοιχο οπου συνδεω το καλωδιο ethernet και απο κει στη καρτα δικτυου του pc και στη συνεχεια βαζω τις προκαθορισμενες ρυθμισεις που μας δινονται σε καθε δωματιο(ip,gateway,dns κλπ). Με τον ιδιο τροπο μπορω να συνδεσω το 360?Να βγαλω δηλαδη το καλωδιο απο το pc, να το συνδεσω στην θυρα ethernet του 360 και απο τα μενου να βαλω τις συγκεκριμενες ρυθμισεις? Θα δουλεψει? Λοιπον μολις το δοκιμασα, εβαλα manual τα settings αλλα στο τεστ αποτυγχανει, λεγοντας μου οτι εχω λανθασμενο MTU value και οτι πρεπει να ειναι πανω απο μια συγκεκριμενη τιμη(1364 νομιζω). Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ για να το αλλαξω εφοσον δεν εχω καν ρουτερ και η συνδεση γινεται απλα μεσω μιας πριζας στον τοιχο... Καμια ιδεα?
Storm1672 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Για το RE5 μπορώ να σου πω ότι το split screen του είναι έτσι επιτηδευμένα. Δεν ξέρω γιατί. Λένε ότι είναι πιο βολικό. (πιάνει 16:9 η οθόνη του κάθε παίκτη, αντί να'ναι ακόμα πιο μακρόστενη). Δεν το 'χω δει. Το 'χω διαβάσει.
sheik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ναι αυτο λεω. Αρα ετσι ειναι και δεν εχω κανει κατι λαθος εγω. Πρωτοτυπο ναι, αλλα ειναι κριμα να πηγαινει η μιση οθονη χαμενη,,,
neovdr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ναι αυτο λεω.Αρα ετσι ειναι και δεν εχω κανει κατι λαθος εγω. Πρωτοτυπο ναι, αλλα ειναι κριμα να πηγαινει η μιση οθονη χαμενη,,, Προσωπικά το προτιμό αυτό για δύο λόγους: 1. Δεν χάνεις το 16:9 2. Καθώς δεν είναι η μια ακριβώς πάνω από την άλλη δεν μου αποσπά συνέχεια την προσοχή ο άλλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις