Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα και παρα την προσπαθεια μου να βρω τη λυση σε φορουμς δε τα καταφερα. Εχω ενα xbox360 με 60αρη σκληρο δισκο και θελω να συνδεθω στο xbox live και να παιξω fifa 09 (προφανως εχω το fifa 09). Δεν εχω πληρωσει καποια συνδρομη πουθενα διοτι μου δωθηκε μια καρτα (GOLD SUBSCRIPTION CARD) απο την microsoft οταν μου επεστρεψε την κονσολα μου σπιτι μου, απο επισκευη που την ειχα στειλει.

Θελω να μαθω με καθε λεπτομερεια τον τροπο με τον οποιο μπορω να χρησιμοποιησω αυτη τη καρτα και των κωδικο που αυτη φερει πανω της και που, ωστε να μπω στο xbox live gold για 1 μηνα που δικαιουμαι. Επισης ποια ειναι τα βηματα για να συνδεθω xboxlive και να μπορω να παιξω fifa 09? Πρεπει να "γραφτω" και στα δυο? (xboxlive, fifa) Εχω συνδεσει την κοσνολα με ethernet κατευθειαν στο ρουτερ μου, εγιναν τα updates που ζητηθηκαν και εκανα create account, στο οποιο οταν βαζω mail και pass απο το windows live μου βγαζει κατι για χωρες οτι δε μπορω (καπου διαβασα οτι πρεπει να χρησιμοποιουμε σαν χωρα την αγγλια με αγγλικο ταχ.κωδικα). Μα το θεο ειμαι πολυ μπερδεμενος γιατι σε καθε φορουμ ο καθενας λεει ο,τι θελει.

Θα ηθελα μια ξεκαθαρη απαντηση για ολα, χωρις links για αλλα φορουμς κλπ... πειτε μου ενα ενα τα βηματα να δω φως! Ευχαριστω προκαταβολικα.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδιά να κάνω μία ερώτηση?

Αν ένα μηχάνημα έχει βγάλει rrod, το γνωστό κόκκινο δακτυλίδι, παίζει να το επαναφέρουμε?

Το ρωτάω γιατί έχω βρεί ένα σε πολύ καλή τιμή αλλά αν είναι μη αναστρέψιμο να μην το προχωρήσω....

Thanks in advance!

P.S: Συγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση.

Αν το εχεις βρει με 30 το πολυ 40ε παρτο,παραπάνω οχι...επανέρχεται μεν αλλα κατα μεγάλο ποσοστό μονο προσωρινά.Απλα αν το εχεις αγοράσει φτηνά και δεν καταφερεις να το σωσεις του αλλάζεις μια μοβο με 80-90Ε και εισαι οκ.

Δημοσ.

theoritikos, όχι. Δεν είχε ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Party μπορείς να κάνεις και να βλέπετε όλοι μαζί φωτογραφίες (lame) ή ταινία ταυτόχρονα (δεν ξέρω αν ισχύει για Ελλάδα ή γενικότερα αν ισχύει, αλλά το είχαν ανακοινώσει). Μέχρι εκεί εκτείνεται το party feature.

D3mian, http://www.360-gr.com/ εδώ είσαι.

Αλλά επειδή είμαι καλό παιδί, θα σου πω ότι αφού έχεις φτιάξει λογαριασμό όπως πήγες να φτιάξεις (οι περισσότεροι βάζουν Ιρλανδία, γιατί το έλεγε ένας παλιός οδηγός), θα είσαι silver member της υπηρεσίας Χbox Live. Θα έχεις όλα τα χαρακτηριστικά στη διάθεσή σου πλην του να παίζεις μαζί με άλλους (βασικό) και πλην του party feature. Α, και τα demos θα είναι διαθέσιμα κάποιες μέρες πιο μετά απ' ότι για τους gold.

Θα πατήσεις το κεντρικό κουμπάκι ενώ είσαι στο μενού του xbox και συνδεδεμένος στο Live και θα πατήσεις μετά Redeem Code. Θα βάλεις τον κωδικό σου και θα γίνεις gold member για όσο καιρό λέει η καρτούλα σου. Αυτό σημαίνει ό,τι έγραψα παραπάνω. Θα είσαι έτοιμος να παίξεις FIFA με τους φίλους σου. Ίσως χρειαστεί (μέσα απ' το παιχνίδι) να κάνεις ένα λογαριασμό στην ΕΑ, δν είναι τπτ, παίρνει μερικά δευτερόλεπτα, δε χρεώνει, δε λερώνει.

Αν δε σε κατατόπισα, please δες το φόρουμ που σου' γραψα, γιατί εκεί έχει οδηγό κανονικά και είναι κρίμα που με αναγκάζεις και σου γράφω όλα αυτά. Δε γκρινιάζω όμως :-)

Δημοσ.

έλεος ποια με το scripted gameplay που απλά πατάς τα κουμπιά την κατάλληλη στιγμή η επανελημμένα.ότι και να παίξω είναι μέσα resident,silent hill,ninja blade.το σιχάθηκα:shock:

Δημοσ.

Το 4 έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη σειρά, μετά το 1. Εγώ αναρωτιέμαι, αφού ΟΛΟΙ έχουν παίξει το 4, γιατί παραπονιούνται για το 5...

Δημοσ.
Εγώ αναρωτιέμαι, αφού ΟΛΟΙ έχουν παίξει το 4, γιατί παραπονιούνται για το 5...

- Γιατί σε σχέση με το 4 έχει μηδενική ατμόσφαιρα.

- Γιατί έχω μία χαζογκόμενα που προτιμώ να της φυτέψω μία σφαίρα στο κεφάλι παρά να την έχω βάρος στο υπόλοιπο παιχνίδι.

- Γιατί Resident Evil + μέρα μεσημέρι δε γίνεται.

- Γιατί έχει έναν και μοναδικό "γρίφο" σε σχέση με τα προηγούμενα.

- Γιατί ενώ το 4 είχε μία απίστευτη εξέλιξη στο gameplay και όλα τα games μετά το αντέγραψαν, το 5ο κατάντησε να αντιγράφει στοιχεία από άλλα games αντί να έχει δικιά του προσωπικότητα.

- Γιατί τα zombie αν και τρέχουν και γουστάρω, πατάνε φρένο με ABS στο 1 μέτρο από τον παίχτη και περιμένουν να φάνε τη σφαίρα στο κεφάλι μουγκρίζοντας.

- Γιατί ενώ όταν βγήκε το 4 τα real time events ήταν "cool", τώρα έχουν γίνει σούπα.

- Γιατί οι μπαστουνόβλαχοι της Capcom χρεώνουν για versus mode multiplayer που ήταν έτοιμο πριν την κυκλοφορία, κάτι το οποίο έπρεπε να ήταν μέσα από την αρχή ----> μισοτελειωμένο game.

Έχω και άλλα στη λίστα αν θέλεις. :P

Δημοσ.

Well spoken :-)

Παρ' όλα αυτά, το να πει κάποιος ότι είναι κακό το παιχνίδι, είναι υπερβολή δίχως όριο. Απλά είναι άλλο απ' αυτό που αναμενόταν/ελπίζατε.

Το 4 έκανε την υπέρβαση. Το 5 αντιγράφει το 4 απλά λίγο άτσαλα.

Δημοσ.

Co-op παίζεται. Μόνος σου είναι τρελή βαρεμάρα. Το χειρότερό είναι που δεν μπορείς να κάνεις βήμα ενώ σημαδεύεις, ούτε καν με melee. Αναπηρία.

Δημοσ.

σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είναι καλο απλά δεν είναι αυτό που όλοι περιμέναμε από ένα τίτλο με τόσο βάρη όνομα.μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά εδώ η nintendo πουλάει παιχνίδια του σορού που φτιάχνονται σε μια βδομάδα οποτε είναι λίγο άδικο να παραπονιόμαστε για ένα αρκετά καλοδουλεμένο παιχνίδι και να το αποκαλούμε άθλιο.η capcom παλεύει μονη της να σώσει τους ιάπωνες από την κατάντια τους ως developers.

+ ένα ακόμα κακό του παιχνιδιού είναι οι επαναλαμβανόμενες φάτσες(μετρημένες στα δάκτυλα) ειδικά το ζόμπι που μοιάζει με τον Sadam husein(με την μουστάκα) έχω βαρεθεί να το βλέπω:lol:.

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.

Θελω να συνδεσω το 360 ενος φιλου στο ιντερνετ για να κανουμε τις αναβαθμισεις κλπ.

Εγω μενω σε εστιες Παν/μιου και εχοω ιντερνετ(δωρεαν) στο δωματιο ως εξης:

Υπαρχει μια υποδοχη στον τοιχο οπου συνδεω το καλωδιο ethernet και απο κει στη καρτα δικτυου του pc και στη συνεχεια βαζω τις προκαθορισμενες ρυθμισεις που μας δινονται σε καθε δωματιο(ip,gateway,dns κλπ).

Με τον ιδιο τροπο μπορω να συνδεσω το 360?Να βγαλω δηλαδη το καλωδιο απο το pc, να το συνδεσω στην θυρα ethernet του 360 και απο τα μενου να βαλω τις συγκεκριμενες ρυθμισεις?

Θα δουλεψει?

Δημοσ.
Παιδια μια ερωτηση.

Θελω να συνδεσω το 360 ενος φιλου στο ιντερνετ για να κανουμε τις αναβαθμισεις κλπ.

Εγω μενω σε εστιες Παν/μιου και εχοω ιντερνετ(δωρεαν) στο δωματιο ως εξης:

Υπαρχει μια υποδοχη στον τοιχο οπου συνδεω το καλωδιο ethernet και απο κει στη καρτα δικτυου του pc και στη συνεχεια βαζω τις προκαθορισμενες ρυθμισεις που μας δινονται σε καθε δωματιο(ip,gateway,dns κλπ).

Με τον ιδιο τροπο μπορω να συνδεσω το 360?Να βγαλω δηλαδη το καλωδιο απο το pc, να το συνδεσω στην θυρα ethernet του 360 και απο τα μενου να βαλω τις συγκεκριμενες ρυθμισεις?

Θα δουλεψει?

λογικά θα δουλέψει...δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

ok thanks θα το δοκιμασω οταν θα το εχω και αν προκυψει προβλημα εδω ειμαστε(εισαστε.. :P )

Δημοσ.

καλησποερα παιδια

θελω τη βοηθεια σαςαμεσα

μου εκαναν δωρο αυτο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&product=1210874

θελω να μαθω αν εινα ικαλο πακετο ή να το παω πισω και να βαλω λιγα φραγκα παραπανω να παρω καποιο αλλο. επισης αν πρπει να κοιταξω καποιο serial number(και ποιος ειναι αυτος, που τον βρισκω)να δω μην εχει το χβοχ μου παλιο φερμγουεαρ να ψαξω να βρω πιο καινουργιο και γενικα εφοσον εχω καρτα αλλαγης αν πρπει να ψαχτω λιγο ή οχι. ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...