shadowmann Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Παιδιά μια βοήθεια. Θέλω να πάρω 12μηνη συνδρομή. Γνωρίζεται κάποιο φθηνό eshop (εκτός από ebay); Tα Play και Gameplay έχουν μια 12μηνη 45 ευρώ! από εδώ http://www.maximuscards.com 12+1μήνες με 33,6euro. έχει και paypal και google checkout. και απλά να κοιτάξεις να λέει WORKS WORLDWIDE όσο για τον φίλο από πάνω που ρωτάει για το xbox 1)αφού είναι τόσο μικρή η διαφορα πάρε το elite εκτος του δίσκου και ότι είναι μαύρο έχει όλα τα καλώδια όπως hdmi και το ΑV Cable που χωράνε και τα δυο μαζί ώστε να παίρνεις εικόνα από το hdmi και ήχο από το ΑV Cable με RCA η με οπτική. 2)πρώτον όταν είσαι silver member μπορείς και demo να κατεβάσεις και video να δεις,απλά δεν μπορείς να παίξεις live τα games σου και να κανεις συνομιλήσεις με κάποιον μονο γραπτά. τώρα αν λες να νοικιάσεις κάποια ταινία hd η μη ναι πληρώνεις όπως και αν θες να κατεβάσεις arcades η κάποια DLC που υπάρχουν για διαφορα games όπως πιστες η και ολόκληρα σενάρια όπως στο GTA. 3)όχι δεν περιέχεται με κανένα πακέτο το wireless adapter. 4)αν σε ενδιαφέρει να κατεβάζεις demos/arcades και αλλα διαφορα γενικά να ασχολείσαι πολύ με το live ναι αξίζει. όπως σου είπα πάρε το elite που έχει και το hdmi μεγάλη διαφορα δεν θα δεις αλλα αξίζει. εγώ από το PRO 60GB το γύρισα πίσω κατευθείαν και πήρα ένα elite και ησύχασα.. αυτά από μένα και φυσικά πάντα προσωπική μου άποψη για ότι είπα πιο πάνω.
shadowmann Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Όλες οι εκδόσεις έχουν HDMI.... για καλώδιο μιλούσα...
tectonator Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Φίλε shadowmann σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Πήρα τελικά το elite και το περιμένω να μου έρθει αύριο!
shadowmann Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Φίλε shadowmann σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Πήρα τελικά το elite και το περιμένω να μου έρθει αύριο! σιγά ρε συ. άντε καλοδούλευτο!
Tuko Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 για καλώδιο μιλούσα... Ένα καλώδιο κάνει 10 ευρώ όμως.. και κατα πάθα πιθανότητα elite = falcon...^^
shadowmann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ένα καλώδιο κάνει 10 ευρώ όμως.. και κατα πάθα πιθανότητα elite = falcon...^^ ωραία 10 euro αυτό και αλλα 50 αν θέλει να βάλει και το άλλο καλώδιο μαζί με το hdmi για να πάρει ήχο.. και αν είναι falcon?τι έγινε?δηλαδή άμα έπαιρνε jasper και του έβγαζε rrod τι θα έλεγες? και όχι μονο εσύ..ο καθένας.. αφού έχει εγγύηση για 3 χρονια σε rrod δε πα να νε και ότι θέλει...
tectonator Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 το αν είναι falcon ή jasper δεν με πολυ ενδιαφέρει. μακάρι να είναι jasper αλλά και να μην είναι δεν θα σκάσω κιόλας. Το μόνο που θα με ένοιαζε είναι ότι κάπου διάβασα ότι όσα φοράνε jasper είναι και πιο αθόρυβα. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει. Το elite το διάλεξα κυρίως για τα +60GB στο σκληρό.¨ By the way, το χβοχ μόλις μου ήρθε στο γραφείο. Με τρώει να το ανοίξω να δω αν είναι jasper άλλα έχει μπαστακωθεί δίπλα μου ο manαger και δεν λέει.
Storm1672 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Man, αν είναι Jasper, ενημέρωσε γιατί δεν έχει αναφερθεί Jasper εκτός από Arcade ακόμα σε Ελλάδα. Όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, βέβαια.
Tuko Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 ωραία 10 euro αυτό και αλλα 50 αν θέλει να βάλει και το άλλο καλώδιο μαζί με το hdmi για να πάρει ήχο..και αν είναι falcon?τι έγινε?δηλαδή άμα έπαιρνε jasper και του έβγαζε rrod τι θα έλεγες? και όχι μονο εσύ..ο καθένας.. αφού έχει εγγύηση για 3 χρονια σε rrod δε πα να νε και ότι θέλει... Ποιο άλλο καλώδιο για να πάρει ήχο, αφού με το HDMI παίρνει και εικόνα ΚΑΙ ήχο... ;;;;
Vole Maulder Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Νομίζω πως λέει για το οπτικής ίνας για να πάει τον ήχο σε ενισχυτή. Αλλά τα 50 είναι κάπως πολλά.
tectonator Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Man, αν είναι Jasper, ενημέρωσε γιατί δεν έχει αναφερθεί Jasper εκτός από Arcade ακόμα σε Ελλάδα. Όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, βέβαια. Μπαα, δεν έκατσε το jasper. falcon είναι. Ίσως τελικά ισχύει η φήμη ότι το πρώτο elite με jasper θα είναι το κόκκινο που έρχεται bundle με το Resident Evil 5. Γενικότερα παντως, χάλαλι οι £200! Το μηχάνημα απλά τα σπάει!!!! :lol:
tempo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ναι φίλε tectonator και το πήρες σε καλή τιμή. Το μηχάνημα αξίζει τα λεφτά του.
Chaos3X Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Παιδιά να κάνω μία ερώτηση? Αν ένα μηχάνημα έχει βγάλει rrod, το γνωστό κόκκινο δακτυλίδι, παίζει να το επαναφέρουμε? Το ρωτάω γιατί έχω βρεί ένα σε πολύ καλή τιμή αλλά αν είναι μη αναστρέψιμο να μην το προχωρήσω.... Thanks in advance! P.S: Συγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση.
theoritikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Είχα διαβάσει κάπου πως με το καινούριο dashboard, μπορείς να φτιάξεις party και να κάνεις stream κάποιο παιχνίδι. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή θα είναι σε κάποιο μελλοντικό update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις