JUST-GAMER Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Την arcade θα αγοράσεις γιατί πολύ απλά ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν τα premium με τον 60αρι δίσκο έχουν τη νέα μητρική jasper.
tempo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ναι άλλα τα πλεονεκτήματα είναι πολλά όταν έχεις σκληρό δίσκο...
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δεν αντιλέγω tempo αλλά καλύτερα να πάρει ένα arcade με την νέα μητρική ώστε να έχει όσο το δυνατόν ποιο σίγουρα το κεφάλι του ήσυχο για τυχόν rrod καθότι στα νέα jasper έχει σχεδόν εξαλειφθεί αυτό το πρόβλημα. Άλλωστε αν ξέρει που να ψάξει βρίσκει δίσκο 120gb με 60 - 80 ευρώ.
tempo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δεν αντιλέγω tempo αλλά καλύτερα να πάρει ένα arcade με την νέα μητρική ώστε να έχει όσο το δυνατόν ποιο σίγουρα το κεφάλι του ήσυχο για τυχόν rrod καθότι στα νέα jasper έχει σχεδόν εξαλειφθεί αυτό το πρόβλημα.Άλλωστε αν ξέρει που να ψάξει βρίσκει δίσκο 120gb με 60 - 80 ευρώ. έχει και αυτό που λες την λογική του και ακούγεται σωστό φίλε μου. Απλά θέλω να γνωρίζει ότι ο σκληρός είναι "απαραίτητος"
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μην λέμε κουλά και μας ακούνε και άτομα που δεν ξέρουνε. Απαραίτητος δεν είναι ειδικά τώρα με τα jasper που έχουν 256mb μνήμης ενσωματωμένα. Αν κάποιος λοιπόν δεν τον ενδιαφέρει να μπει ποτέ του στο xbox live ούτε να εγκαθιστά τα παιχνίδια στο δίσκο(Καθότι δεν είναι απαραίτητο για να παίξεις ένα παιχνίδι) και θέλει μόνο να παίζει και να κάνει saves τότε που είναι απαραίτητος ο δίσκος? Και μην νομίζεις ότι αυτοί είναι λίγοι ίσα - ίσα είναι πολύ περισσότεροι απ' ότι νομίζεις.
tempo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ...ας ξεπεράσω την έκφραση σου "μην λέμε κουλά", απλά λίγη ευγένεια ποτέ δεν βλάπτει! όταν βάζουμε την λέξη "απαραίτητος" σε εισαγωγικά νομίζω ότι της δίνουμε ένα διαφορετικό νόημα. Απλά αν θέλεις να εκμεταλευτείς τις καταπληκτικές δυνατότητες του XBOX live τότε χρειάζεται να έχεις δίσκο για να κατεβάζεις παιχνίδια κλπ. Και μην νομίζεις ότι αυτοί που χρησιμοποιούν το XBOX live είναι λίγοι ίσα - ίσα είναι πολύ περισσότεροι απ' ότι νομίζεις.
Woof Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Απαραίτητος μπορεί να μην είναι άλλα σίγουρα είναι πολύ χρήσιμος.Παντως αν πρεπει να διαλέξεις μεταξύ νεας μητρικής και δίσκου.Προτίμησε την μητρική.
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ο woof κατάλαβε τι ήθελα να πω. Και tempo έχεις δίκιο για το "μην λέμε κουλά" είναι βαρύ αλλά δεν το είπα για εσένα αλλά γενικά.
MiltoZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Το Resident περίμενα να παίξω αλλά τελικά μου έγαγε το μισό σουκού το Halo Wars. Πολύ καλοφτιαγμένο παιχνίδάκι, δύσκολα το προσπερνάς αν σου αρέσουν αυτά. Μόλις το τελιώσω στο heroic πάω για co-op στο legendary και για 2 Vs 2, 3 Vs 3.
The_Sheep Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ρε παιδια gamerpoints απο που παιρνετε?? το https://www.gamepointsnow.com/ ειναι συνεχεια χωρις stock και δεν θελω απο ebay...?
MiltoZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 http://www.offgamers.com/xbox-live/xbox-eu/xbox-microsoft-point-c-3455-3456-3457.ogm
tectonator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ήρθε η ώρα να χτυπήσω και έγω ένα xbox και να μπω και officially στο club των καμμένων.... Λοιπόν η αγορά θα γίνει από amazon για να εκμεταλευτώ την τρέχουσα προσφορά. Ερώτηση 1η: Να χτυπήσω το Elite ή να πάρω το Premium?Ιδού η απορία. Η διαφορά τιμής είναι 30 λίρες (κάτι περισσότερο από 30euros περίπου με την κατρακύλα της αγγλικής λίρας.) Ερώτηση 2η: Για να κατεβάσεις xbox games, trailers, movies και demos από το Live πληρώνεις μόνο το golden/silver membership? Χρειάζεται και 2ο χαράτσι που λέγεται Live Points? Ερώτηση 3η: Wireless adapter συμπεριλαμβάνει κάποια έκδοση? Ερώτηση 4η: Τα 60GB παραπάνω της Elite κάνουν διαφορά ή "ανδρικά όργανα αναπαραγωγής" μπλε? P.S. To xbox360 θα κοσμίσει μία SONY BRAVIA High Definition 40ιντσών. HDMI cable της πλάκας υπάρχει ήδη, αλλά δίνει δωρεάν (επίσης της πλάκας) και το amazon.
snik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 στελνει το amazon Ελλαδα; γιατι παλιοτερα που το ειχα ψαξει αν δεν κανω λαθος δεν εστελνε ηλεκτρονικα.
tectonator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 στελνει το amazon Ελλαδα; γιατι παλιοτερα που το ειχα ψαξει αν δεν κανω λαθος δεν εστελνε ηλεκτρονικα. Δεν στέλνει νομίζω. Αλλά εγώ δεν μένω Ελλάδα
Bourdoulas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Παιδιά μια βοήθεια. Θέλω να πάρω 12μηνη συνδρομή. Γνωρίζεται κάποιο φθηνό eshop (εκτός από ebay); Tα Play και Gameplay έχουν μια 12μηνη 45 ευρώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις