Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παει να πει δεν εχουν κουτια? H Microsoft τους τα δινει μου φαινεται.

Η δικια μου ηρθε σε λιγοτερο απο 15 μερες πριν 5 μερες. Δυστυχως ή αλλαξανε drive ή firmware γιατι δεν διαβαζει πλεον τα... back-up.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Lothar έχεις ενημερώσει την microsoft ελλάς έτσι?

Απο εκει γίνετε η αίτηση και σου στέλνουν απο Γερμανία ένα κουτι με ένα αυτοκόλλητο μέσα σε 4-5 μερες είνα ιΕλλάδα και βάζεις εκει το 360 και κολλάς απέξω απο το κουτι το αυτοκόλλητο.

Δημοσ.

Εκανα μονο τη διαδικασια απο το internet μεσω του http://www.xbox.com/el-GR/support/ και μου στειλανε ενα mail με τα παρακατω:

UPS Returns Label Delivery

This notice tells you that a UPS shipper has sent you an electronic UPS Returns Label.

You can print and use this label to include in your outbound shipment, or send it to the consignee. The label will be available for 10 days.

Δημοσ.

Tα στοιχεία σου τα έγραψες με ελληνικούς η λατινικούς χαρακτήρες?

Με ελληνικούς δεν ισχύει.

Αλλιώς βάλε κάποιο κωδικό που σου έδωσαν να δεις που βρίσκεται...

Δημοσ.

οχι...

μια ιδεα που εχω ειναι να την ριπαρεις στο η/υ και να αφαιρέσεις το region lock και να την ξαναγραψεις σε κανα r/rw dvd

Δημοσ.

Προσπαθώ από χτες να αγοράσω το Braid, το διαλέγω, μου λέει 800 πόντους, μόλις όμως πάω να κάνω confirm μου αλλάζει και λέει 1200 πόντους! WTF :@

Δημοσ.
Προσπαθώ από χτες να αγοράσω το Braid, το διαλέγω, μου λέει 800 πόντους, μόλις όμως πάω να κάνω confirm μου αλλάζει και λέει 1200 πόντους! WTF :@

Η προσφορά με τους 800 πόντους ισχύει μόνο για golden members (30% off αν θυμάμαι καλά). Αν έχεις silver account, λογικά στο γυρνάει στην κανονική τιμή. ;)

Δημοσ.

Είμαι gold, δεν παίζει να είναι εκεί το πρόβλημα.

εδιτ: Τελικά, τώρα που δοκίμασα το αγόρασα με 800! Τρώει κάτι κωλύματα το live καμιά φορά ! :)

Δημοσ.

Γρηγορη ερωτηση: Προσφατα αγορασα ενα ελιτ και θελω να μεταφερω τα saves μου απο το παλιο χβοχ μου στο καινουργιο. Σημαντικη λεπτομερεια ειναι πως το ελιτ βρισκεται στην αγγλια ενω το παλιο στην ελλαδα. Καμια ιδεα?Με usb stick γινεται?

Δημοσ.

Όχι πρέπει να τα μεταφέρεις σε κάρτα μνήμης του 360 υποχρεωτικά και με δόσεις γιατί αν έχεις τον 120δισκο τότε είναι που δεν χωράει η ταπεινή καρτούλα των 256mb όλα τα saves που έχεις στον 120 δίσκο.

Απλά θα το κάνεις σιγά σιγά με δόσεις και εννοείτε ότι πρέπει να μεταφερθεί και το profil γιατί αλλιώς είναι άχρηστα τα saves.

Δημοσ.

παιδια αν αγορασω ενα 360 απο αγγλια και συγκεκριμενα αγγλικο amazon θα εχω προβλημα με τις μπριζες ή τπτ αλλο?????

Δημοσ.
παιδια αν αγορασω ενα 360 απο αγγλια και συγκεκριμενα αγγλικο amazon θα εχω προβλημα με τις μπριζες ή τπτ αλλο?????

κανένα πρόβλημα, μόνο έναν μετατροπέα για την μπρίζα θα χρειαστείς (κάνει 3 ευρώ)

εγώ πρόσφατα πήρα απο το amazon

Δημοσ.

Παιδια ειναι η πρωτη μου 360 κονσολα και δεν εχω αποφασισει ακομα ποια να παρω.....εσεις ποια προτεινετε????arcade ή την 60 gb συγκρινοντας και τις τιμες βεβαια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...